Siirry pääsisältöön

Avon kosmetiikkaa meikkipussiin ja kylppäriin!

Avon tuotteisiin tutustumista ensimmäistä kertaa! 

Kuten otsikkokin kertoo, niin en ole aiemmin testannut Avonin tuotteita ja itseasiassa rehellisesti sanottuna en edes tiennyt mitä kaikkea heidän kuvastot pitävätkään sisällään. Yllätys olikin suuri miten laaja skaala heillä oli erilaisia meikkituotteita, myös hiusvärejä myynnissä ja vaatteita. Päätin testata mielenkiinnosta millaisia tuotteita heillä on. Ja olin törmännyt viime vuoden puolella mm. mattaiseen Mark merkin huulipunaan ja tätä hehkutettua punaa oli sitten pakko tilata. Törmäsin siis Instagramissa ihanaan Avonin edustajaan, joka ystävällisesti neuvoi miten tilataan ja hän loi minulle asiakasnumeron, jota kautta pääsi kirjautumaan Avonin sivuille ja tilamaan tuotteita. Avonriittahelsinki profiili Instagramissa tuli siis sattumalta vastaan ja hänen kauttaan sain asiakasnumeron! Mutta nyt niihin tuotteisiin.

Mark Liquid Lip Lacquer Matte 

Innovativinen nestemäinen huulipuna, joka antaa täydellisen ja intensiivisen sävyn huulille. Pysyy huulilla tunteja, kuitenkaan kuivattamatta niitä. 

Itse ensimmäisellä kerralla testasin aika kuiviin ja kuorimattomiin huuliin. En tiedä käytinkö alkuun liikaa punaa ja huulipuna ns. alkoi kuoriutumaan ja kerrostumaan. No tämän jälkeen aina olen kuorinut huulet ja ensin laittanut huulirasvaa huulille. Toki nyt pakkasetkin tekee tehtävänsä, että huulet kuivuu entistä enemmän ja kuorimisen tärkeyst korostuu. Eli mitä tästä opimme. Kuori, rasvaa ja levitä sen jälkeen puna. Näiden jälkeen huulipunasta tuli suosikkini. Pigmenttinen sävy, pysyy hyvin huulilla ja lisäksi ei tunnu ikävältä huulilla punan kuivuessa. Tilasin testiin kahta eri sävyä, joista toinen on Head Turner ja toinen Kissy Face. Tämä jälkimmäinen on shimmerimäinen ja antaa myös hohdetta huulille. Hassu "liimamainen" tuoksu näissä, mutta katoaa huulille laittaessa. 

True Colour- luomiväripaletti 

Numeroidut sävyt, joilla luodaan vaihe vaiheelta silmämeikki. Sävyjä näissäkin monia ja itse valitsin sävyssä Metal Eyes. Pigementtinen, todella hyvä pysyvyys ja ei varise. Lisäksi väriä ei tarvitse mitenkään hirveästi ottaa aplikaattoriin tai vaihtoehtoisesti siveltimeen, niinkun itse teen aina silmämeikkiä tehdessä. Pienikin määrä rittää. Kauniit metallinhohtoiset sävyt tässä. Ja hinta-laatusuhde kohtaa. Ei tarvitse itesään kipeäksi maksaa luomiväripaletista, jossa on todella hyvä pigmentti ja kestävyys!

Mark Magix Prep & Se-suihke 

Kaksitehoinen meikin pohjustava ja kiinnittävä suihke. Tunnustan heti, että minulla ei ole aiemmin ollut tämmöistä suihketta ja siksipä halusinkin testata mielenkiinnosta minkälaisesta suihkeesta on oikein kyse. Itse alkuun käytin kiinnittävänä suihkeena tätä ja tuotetta tulee suihkuttaessa pullosta reippaasti, mutta tarpeeksi hienojakoisesti kuitenkin ja kuivuu nopeasti kasvoilla. Kokeilin toisen kerran tätä myös pohjustukseen, mutta itsellä talvella kuivuu posket ja tämä jätti pohjustusvaiheessa todella kuivaksi posket, joten siihen tarkoitukseen minulla ei toiminut. Ainakaan vielä näillä pakkasilla. Sen sijaan kiinnittävänä suihkeena oikein mainio ja toimiva. Antaa sellaisen kivan raikkaan vaikutelman ja uskon, että omalla sekaiholla leuan alue ja otsan alue pysyi tämän ansiosta pidempään mattaisempana ja ei rasvottunut niin nopeasti. Aion ehdottomasti tästä edes käyttää meikin kiinnittämiseen tätä suihketta. Rakastuin!

Planet Spa Radiant Gold- mask

Irroittaa kaikenlaisia epäpuhtauksia, auttaa parantamaan ihon pintarakennetta ja auttaa luomaan tasapainoisen hipiän. Kalvonaamio, joka jättää ihon kirkkaammaksi. Käytetään kuivalle iholle. Levitetään tasainen kerros ja annetaan kuivua noin 20 minuuttia, kunnes naamio kuoritaan iholta ja pestään lopuksi lämpimällä vedellä. Itse aina leukalinjalta aloitan kuorimisen. Mieto tuoksu ja levittyy hyvin iholla. Jätti ihon pehmeäksi, mutta mitään sen kummempaa vaikutusta en tässä huomannut. 

Planet Spa Treasures of the Desert savinaamio 

Täyteläinen ja hellivä kasvonaamio, joka palauttaa iholle sen nuorekkaan hehkun. Todella "paksua" ja levittyy sen vuoksi hiukan huonosti. Tuoksu on miellyttävä ja kun vaikutus aika 5-10 minuuttia on kulunut alkaa naamio rakoilemaan. Jättää kuitenkin ihon pehmeäksi, kosteutetun tuntuiseksi ja tuntui vaikuttavan vähän syvemmältäkin, kun ne leuan alueelle pukkasi taas kerran muutamat finnit seuraavana päivänä. Tykkäsin tästä naamiosta enemmän, kun tuosta kalvomaisesta. 

Blackhead Clearing- nestemäinen mustapääliuska 


Levitetään puhdistetulle T-alueelle. Itse levitin ainoastaan nenälle ja leualle, koska näillä alueilla itsellä esiintyy eniten epäpuhtauksia, jos on esintyäkseen. Irroittaa likaa ja epäpuhtauksia sekä supistaa ihohuokosia ja hillitsee mustapäiden muodostumista. 

Todella tahmainen koostumus ja levittyi huonosti. Vaikutusajan jälkeen irtosi hyvin ihosta, mutta ainaakaan mustapäitä tämä ei irroittanut, sen sijaan ihon rasvaa ja likaa (vaikka puhdistettu iho olikin) tarttui tämän mukaan. Tämä jätti itsellä hieman kaksijakoiset tunnelmat. Toimii hyvin lian ja rasvaisen irroittamiseen, mutta mustapäihin tämä ei kyllä tehonnut itsellä. No, mutta annan mahdollisuuden vielä tälle!

Little Lace Dress Eau de Parfum 

Sain myös testiin tuoksun! Mietin olisinko itse tilannut jonkun tuoksun, mutta olin niin täpinöissäni ihonhoitotuotteisiin ja meikkituotteisiin, että en edes tilausta laittaessa enää muistanut koko tuoksua. 
Kukkais-itämainen tuoksu, jonka ensi tuoksuna on mehukas mustaherukka ja sisilialainen mandariini.Sydäntuoksuna on intensiivisiä kukkaistuoksuja- mustaa iiristä ja jasmiinia.Viimeisen silauksen tuoksulle antaa paitsuli.

Ensimmäisellä suihkauksella mietin, että onpa miehekäs tuoksu. Toisella taas aloin lämpenemään tuoksulle. Olen itse keveiden kukkaistuoksujen ystävä ja tässä oli ehkä ensimmäisellä kertaa liian voimakas tuoksu. Mutta nyt muutaman kerran tuoksua käyttäessä ja tuoksuun tottuessa olenkin positiivisesti yllättynyt. Lisäksi tuoksu pehmenee iholla, kun on aikaa on mennyt puolisen tuntia ja muuttuu keveämmäksi. Miellyttäväksi on ehkä se oikea sana mitä haen. Miehen mielestä tämä oli jo ensi tuoksuttelulla kuulema hyvä tuoksu ja sopii minulle. Alan olemaan samaa mieltä. Sopisi hyvin vaikkapa jonkilaiseen iltajuhlaan tämä. 


Lisäksi tilasin suihkugeelejä ja kuorinnan ynnämuuta, mutta kaikkea en ole vielä testannut. Eniten kiinnosti nuo meikkituotteet ja olin positiivisesti yllättynyt niiden pysyvyydestä. Tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja ja sopivat varmasti monen ihmisen meikkibudjettiin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos ei ole ennen kokeillut Avonin tuotteita. Itse varmasti aion vielä uudestaankin tilata jotain. Ainakin luomivärejä ja huulimeikkejä. Lisäksi ihanan tuoksuisia suihkugeelejä ja tuoksuja löytyy valikoimista, joten eiköhän niitäkin vielä löydy minulta jossain vaiheessa. 

Oletko sinä tutustunut Avonin tuotteisiin? Mitä mieltä olit tuotteista? Tästä pääset tutustumaan Avonin sivuihin!



Kommentit

  1. Olen nyt tilaillut pari vuotta omilla tilaajatunnuksilla Avonilta, ja pääsääntöisesti olen tyytyväinen. Hinta/laatusuhde on kelpo, ja tuntuvia tarjouksia on jatkuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin saman, että tarjouksia on paljon heillä. Ja oikeasti todella hyviä sellaisia. 😍

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p