Siirry pääsisältöön

Luukut 5-6

Lumisten kuusten tuoksua!

Ensinnäkin ihanaa itsenäisyyspäivää jokaiselle! Joulukuun alku on mennyt todella nopeasti ja tuntuu, että päivät loppuvat kesken. Ahdistaa ja stressaa. Tosin tässä stressi tekijänä on muut asiat, kun joulu. Mutta ehkä se jossain vaiheessa helpottaa ja voi nauttia joulun odotuksesta. Mennään kuitenkin joulukalentereiden pariin!

Luukku 5

Glossybox

Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal

Enpä ole aiemmin tähän tuotteeseen aiemmin törmännyt. Merkki on kuitenkin tuttu. Tuote on siis saippuan ja pesusienen sekoitus?! Sisällä on sieni ja ulkopuolella saippua. Syväpuhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti, sopii erinomaisesti epäpuhtaan ihon hoitoon. Saippua/sieni kastellaan ja pyörivin liikkein levitetään kasvoille. Sopii myös koko vartalolle käytettäväksi. Erikoinen tuote! Tämä tuoksuu vahvasti pakkauksen läpi ja ei välttämättä kaikkien mieleen ole, vaikkakin tuoksu on hyvin saippuamainen. Kiinnostaa tietää pukkaako tämä epäpuhtaudet pintaan ja tuleeko tästä iho nihkeän tuntuiseksi. Katsotaan. Hinta: 6,95€/per saippua

TwistBe Flow Hyaluron & Probiotics

Viidennen pussukan sisältönä oli "mysteeri" seerumi. Mysteeriksi teki siis se, että F kirjain ei herättänyt minussa mitään tiettyä merkkiä ja metsästin pelkän purkissa olevan F kirjaimen perusteella tuotteesta enemmän tietoja. Loppujen lopuksi tuli vastaan Flow Kosmetiikan merkki ja sieltähän se alkoi sitten selviämään! Eli kyseessä on hyaluronihappoa ja probiootteja sisältävä syväkosteuttava seerumi. On erityisesti kuivan ihon ystävä ja palauttaa ihon kosteustasapainon kohdilleen. Luvataan myös napakampaa tunnetta iholle ja parantaa ihon tekstuuria. Sisältää ruusuvettä. Mielenkiintoisen seerumista tekee se, että hyaluronihappoa tässä on kahdessa eri molekyylikoossa. 
Itse painin joka vuosi ihon pintakuivuuden kanssa ja varsinkin posket alkavat myös punoittamaan. Olen löytänyt oivan avun mm. Rosagraffin Winter seerumista tähän, mutta pian alkaa seerumi vetelemään viimeisiään, joten tämä tulee tarpeeseen, varsinkin kun kovemmat pakkaset on varmasti vielä edessä. Sopii käytettäväksi myös kasvoöljyn kanssa ja itsellä on Fiininaturallyn kaura & tyrniöljy käytössä, joten testaan näiden sekoitusta! Näppärän oloinen "lukittava" korkki pullossa. Tuoksussa hieman vivahdetta sitruksesta ja ruususta. Geelimäinen koostumus, joka muuttuu iholla vesimäiseksi. Oma iho nielaisi kyllä tämän seerumin tuosta vain ja iho on pehmeä. Ei tahmaa ja tuntuu olevan riittoisa!

Myydään 30ml pipettipullossa ja tämä on selvästi pienempi matkakokoko. Hinta: 42,00€/30ml

Sothys (tämä kalenteri on saatu pr-lähetyksenä)

Commage Corps revigorant Revitalizing Body Scrub

Eilen luukusta tuli suihkuvoide samalla tuoksulla ja tänään jatketaan kuorinnalla. Sitruuna ja Petit Grainin tuoksussa oleva kuorinta kuorii ihon hellävaraisesti ja kosteuttaa samalla ihoa. 10ml näyte. Tätä olisin voinut isommassa koossa myöskin testata! Kuorinnat ja suihkugeelit ovat minun "paheeni." Hinta: 68,00€/200ml


PartyLite

Lumisten kuusten tuoksua saa ympärilleen tällä tuikkivalla. Kaunis kuusenvärinen tuikkiva sopii joulupöytään, jos sietää tuoksuja. 

Bonne Maman hillokalenteri

Mielenkiintoinen maku yhdistelmä! Greippiä ja papaijaa (lohikäärmehedelmää). Veikkaan vanhemmaksi mauksi kuitenkin greippiä. 



Luukku 6

Glossybox 

Winky Lux Uni- Brow Brow Pencil

Kulmakynä joka onkin todella kauniissa kultaisen värisessä pakkauksessa. Aika tumma väri. Nyt, kun (vielä) ei ole mustia hiuksia, niin voi olla liian tumma itselle. Tai sitten se vaan vaikuttaa tässä tummalta. Tykkään muuten tämän tyyppisestä kulmakynän muotoilusta. 
Pitääpä tutustua tähän merkkiin tarkemmin. Hinta: 12,00€

TwistBe

Olivia Klein Vitamin Cream

Rakastan. Siis rakastan tätä TwistBen joulukalenteria. Miksi oi miksi en ole aiemmin tähän tutustunut, sillä tämän kalenterin tuotteista jokainen on ollut mielenkiintoinen ja tulee käyttöön varmasti. Ajatuksella koottu! Mutta niin siihen tuotteeseen. Olivia Kleinin tuotteita olen ties kuinka monta kertaa hypistellyt, mutta jättänyt hankkimatta. Ihan siitä syystä, että koska edelliset pitää käyttää pois. Ihanaa päästä testaamaan vihdoin millaisista tuotteista on kyse. Vitamin Cream tosin sopii parhaiten atooppisen ihonhoidossa tai kuivalle iholle. Tosin talvella se ravaisempikin tai normaali iho kuivuu, joten tämä sopii kaikille ihotyypeille. Kuten nimestä voi päätellä, niin voide on oikea vitamiinipommi (A,B,C ja E). Lisäksi jojobaöljyä ja avokadoöljyä sisältävä tuote antaa iholle kimmoisuutta ja kosteuttaa. Tätä voidetta ei muuten suositella A-vitamiinin takia käytettäväksi ennen auringon ottamista. Sopii koko vartalolle! Hinta: 22,90€/50ml

Sothys (tämä kalenteri on saatu pr-lähetyksenä)

Laukkukoru tai kännykkäkoru tai avaimenperä tai miten itse haluaa käyttää.

Tämä oli vähän sellainen blääh. En tämmöisellä yleensä tee yhtään mitään ja tuntuu vähän kalenterin täyttö tuotteelta. Harmi. Tosin voisin laittaa tämän jossain vaiheessa uuden kodin avaimenperäksi? 


Bonne Maman hillokalenteri

Mansikka-punaviinimarja hillo kuulostaa juuri oikealta hillolta tähän itsenäisyyspäivää. Tämä voisi toimia aamupuurossa. Makeutta ja viinimarjojen hapokkuutta!

PartyLite

PartyLiten yksi suosituimmista tuoksuista on ollut monta vuotta Mulberryn tuoksu. Tietynlainen tumman sävyinen tuoksu, joka sopii moneen vuodenaikaan. 

Sunnuntaina jatketaan kalenterin parissa. Näin kuuden luukun jälkeen voi sanoa, että tosi ihania juttuja tullut kalenterista. Sellaisia mitkä tulee käyttöön varmasti. 













Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p