Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Huulituotteita ja päärynän makua

Miten minusta tuntuu, että joka vuosi joulukuu menee nopeammin ja nopeammin? Tätä postausta kirjoittaessa on enää viikko jouluaattoon ja siihen, että pääsee rauhoittumaan joulupöydän äärelle. 
Kalentereiden osalta siis viimeisiä viedään ja ei ole enää tämän postauksen jälkeen, kun kolme postausta tiedossa. 

LUUKKU 17



Naturelle

NCLA Beauty Lipstick

Täytyy kyllä sanoa, että en tiedä monta huulituotetta voi yhteen luonnonkosmetiikka painotteiseen kalenteriin pakata. Tiedän, että Naturellen valikoimissa on paljon muutakin kosmetiikkaa värikosmetiikan osalta ja tämä taitaa olla nyt neljäs huulituote. Kaksi punaa, yksi lip tint huulisävyte ja huulivoide. Lisäksi tämän päivän huulipunassa on tosi samantyyppinen väri, kun edellisessä punassa. Todella tummanpuhuva. Olisi nyt edes joulunpunainen ollut. 

Punasta sanotaan, että se on pigmenttinen ja koostumus tässä on pehmeä, hyvin huulilla liukuva. Puna on puolimattainen ja sävyksi kuvaillaan nudeen taittavaa tummaa tiilenpunaista. Vaikka haluaisin pitää luukusta, niin en pysty. Tämä tuote todennäköisesti menee eteenpäin. En tee samaa sävymaailmaa olevilla kahdella punalla mitään. Hinta huulipunalla on 18€.

Goodiebox

LUÈ by Jean Seo Clear Spot Control

Goodieboxista taas tuli mielenkiintoinen, mutta pahan tuoksuinen tuote. 😁 Täsmähoito finneille. Finnigeeli sisältää luomualkoholia ja 12 erilaista kasviuutetta, jotka nopeuttavat näppyjen paranemista sekä ehkäisevät tulehdusten leviämistä. Tuote toimii niin, että pidetään suoraan näpyn päällä aplikaattoria ja annetaan sen olla paikallaan 30 sekuntia. Biodellyn sivuilla sanotaan, että tuotetta ei kuitenkaan kannata käyttää tulehtuneen finnin hoitoon. 

Itsellä ainakin tulee silloin tällöin ärsyttäviä yksittäisiä näppyjä, joten tämä tuote lähtee testiin sellaisen ilmestyttyä. Tuoksu ei tosiaan ole miellyttävä, mutta sen kestää. Erilainen tuote ja Goodieboxin kalenteria voin lämpimästi suositella. Nyt toisena vuotena peräkkäin, kun tämä kalenteri on itsellä ollut, niin koen saaneeni rahoilleni vastinetta. Erilaisia tuotteita, tuntemattomampia tuotemerkkejä ja paljon ollut myös täysikokoisia tuotteita tai reiluja matkakokoja! Saisi tosin olla selkeä lappu niinkuin Glossyboxissa on tuotteista mitä kalenteri sisältää, jossa näkyisi hinnat. Vai onko minulla jäänyt moinen uupumaan kalenterista? Hinta tälle tuotteelle on 18,90€.

Glossybox

Dessata Detangling Brush

17 luukusta paljastui harja. Nähtävästi joku universumi kuunteli minua, kun unohdin ottaa harjan mukaan reissuun ja toivoin, että kalenterista moinen tulisi. Toive kuunneltiin! Itselle täysin tuntematon brändi. Mitä kokeilin harjaa, niin aika kovanoloiset ovat muoviset piikit tässä. Selvittää kuitenkin hiukset hyvin. Hyvin Tangle Teezer tyyppinen harja. Hinta tälle on 9,95€.


Kiehl`s

Lip Balm #1

Tänään on selvästi huulituotteiden päivä kalentereissa, sillä täysikokoinen huulivoide tuli Kiehl`s kalenterista tänään. Tämä kyseinen huulivoide on Kiel`sin klassikkotuote jo vuodesta 1960 alkaen ja sitä on saatavilla tämän hajuttoman tuotteen lisäksi myös mangon, päärynän, karpalon ja mintun tuoksuisena. Todella rasvaisen oloinen huulivoide, joka välittömästi kosteuttaa ja sopii hyvin rohtuneimmallekin huulille. Hinta noin 10€.

Sothys

Sothysin kalenterista tuli tällä kertaa palasaippua. Muistaakseni edellisinä vuosina on tullut tämä sama tuote kalenterista? Ehkä toivoisin, että tuoksu muuttuisi edes tässä. Matkasaippua sopii hyvin matkalle tai sitten ihan kotiin käytettäväksi. Lempeä sitruksinen tuoksu. Hintaa tällä tuotteella on 10€.


Yves Rocher

Yves Rocherin luukusta tuli myös huulivoide, joka yleensä tulee joka vuosi kalenterista. Mutta näitähän taas kuluu itsellä enemmänkin! Tässäkin tosin saisi tuoksu/maku vaihtua, koska muistelen että viime vuonna tuli sama tuote? Harmi, että nämä samat tuotteet pyörivät näissä. Toki uusiakin tuotteita onneksi mahtuu mukaan. Huulivoide sisältää karitevoita ja tässä on hieman maltillisempi tuo rasvaisuuden tunne huulilla. Hintaa huulivoiteella on 2,90€.

Rituals

The Ritual of Karma Mild Body Scrub Paste



Savikuorinta, joka sopii erityisesti herkälle iholle. Kuorinnassa on bambuhiukkasia ja kaoliinisavea. Poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja kosteuttaa ihoa. Kuorinnat ovat tervetulleita ja tämä on vielä koostumukseltaan kevyempi kuorinta mitä yleensä käytän. Tuoksumaailma hurmaa edelleen! Nyt oli myös reilu 70ml koko, mutta tätä myydään 100ml koossa. 9,90€ hintaan.

Bonnemaman

Aamun luukusta tuli päärynä-luumuhillo. Jouluun sopiva makuyhdistelmä!

Lakrids By Bülow

Uusi maku luukusta 17. Love sarjaan kuuluva Fruity Caramel. Ai,että. Lakritsi tässä on tosin hieman sitkeämpää, joten päällinen tuli syötyä aiemmin, kun sisus. Maut toimii silti erinomaisesti yhteen!

LUUKKU 18

Naturelle

be.bare life Smooth Operator Conditioner Bar

Naturellen kalenterista tuli hoitoainepala. Tässä on nyt käytetty ajatusta, kun aiemmin tuli shampoopala ja tämä on nyt sitten täydennystä siihen. Hoitoainepalan lupaillaan selvittävän hiukset ja se ei latista hiuksia. Ei sisällä parabeeneja tai silikoneja. Ensin hiukset pestään shampoopalalla ja sen jälkeen käytetään tätä hoitoainepalaa. 

Tässä hoitoainepalassa ei ole tuoksua ja se sopii kaikille hiuksille. Ei muovia tai vettä. Sopii erityisesti herkälle hiuspohjalle ja tuoksuherkille. Hinta tällä palalla on 14€.

Goodiebox

Elemis Pro-Collagen Marine Cream Anti- Wrinkle Day Cream

Tämän päivän luukusta tuli Elemis brändin päivä voide. Tuttu brändi ja tuttu tuote. Anti-aging ominaisuuden omaava kasvovoide, joka siloittaa ja kosteuttaa väsynyttä ihoa ja vähentää ryppyjen syntymistä sekä ehkäisee uusien syntymistä. Edistää solujen uusiutumista ja vähentää näkyviä ryppyjä. 

Olen käyttänyt tuotetta aiemmin ja olen todennut, että Elemis tuotteet ovat ainakin omalle iholle toimivia. Auttaa varsinkin stressi ihon hoidossa hyvin. Kasvovoide oli joulukalenterissa 15ml matkakoossa. Hinta täysikokoiselle 50ml tuotteelle on noin 85€, jos tuote on alennuksessa. Reippasti yli 100€ normaalilla hinnalla.

Glossybox

Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

Miten sattuikaan! Tämän päivän Glossyboxin luukusta tuli saman brändin tuote! Puhdistusgeelissä on mineraaleja, jotka tekevät iholle hyvää. Sisältää magnesiumia, sinkkiä ja kuparia. Poistaa tehokkasti meikin ja epäpuhtaudet. Syväpuhdistaa ja poistaa iholta ylimääräistä talia ja rasvaa.

Matkakokoinen tuote, joka on myynnissä ainakin Lookfantasticin sivuilla hintaan 14,45€.


Kiehl´s

Ultimate Strength Hand Salve

Käsivoide joka sopii erityisesti kuivemmalle iholle. Käsivoiteessa on sekoitus erilaisia kasviöljyjä. Runsas ja tahmaamaton koostumus. Joka imeytyy ihoon välittömästi. Levitetään puhtaisiin käsiin. 

Aika paksuhko koostumus, mutta imeytyy hyvin ihoon. Ja ei tuoksu juuri miltään, vaikka joku kirjoittanut, että tuoksuu voimakkaasti. Yrttimäinen tuoksu enemmänkin. Matkakokoa 30ml. Myydään kahdessa eri koossa 75ml ja 150ml.
Hinta näille on 15,80€ ja 21,60€.

Sothys

Reconstructive Youth Serum

Tämän aamun luukusta tuli seerumi, joka on Sothysin myydyimpiä kiinteyttäviä seerumeita. Sisältää runsaasti eri vitamiineja ja omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja. Korjaa, kiinteyttää ja ravitsee ihoa kokonaisvaltaisesti. Voidaan käyttää aamuin sekä illoin.

Itselle uusi tuote tämäkin, joten laitetaan illalla testiin! Pieni näytekoko 5ml. Täysikokoinen tuote on 30ml ja hintaa 124€.


Yves Rocher

Regenerating Balm Mask with Organic Marigold

Luukusta 18 tuli kasvonaamio, joka elvyttää ja ravitsee. Sisältää luomukehäkukkaa. Kehäkukkaa on muuten nyt monessa tuotteessa ollut! Tässä on voidemainen koostumus. Uusi tuote itselle ja tämä tuli kalenterista täysikokoisena putkilona 30ml. Hinta on 7,50€.

Rituals 

Elixir Collection Keratin Recovery Hair Collection

Tämä tuoksu! Vie jonnekin 2000-luvun alkuun ja johonkin Seppälän tuoksuun. Uskomatonta, että yhtäkkiä taas pääsee tuoksumuiston kautta matkaamaan ajassa taaksepäin. 

Luukusta 18 tuli siis hiusnaamio, joka hoitaa tehokkaasti hiuksia ja korjaa vaurioita hiuksisa. Palauttaa hiusten vaurioituneen rakenteen ennalleen. Naamiossa on keratiinia, joka vahvistaa hiuksia ja suojaa hiuksia mm. haaroittumiselta. Tekee hiuksista vahvemmat ja terveemmät. Mielenkiintoinen hiustuote! Ritualsin tämäntyyppisiä tuotteita en ole hirveämmin käyttänyt, joten hiustuotteet ovat tervettuleita. Tuote 20ml koossa ja täysikokoinen tuote on 200ml. Hinta Ritualsin sivuilla 19,50€.


Bonnemaman

Bonnemaman kalenterista tuli mintuinen persikkahillo. Saa nähdä kumpi maistuu vahvemmin, kun minttu on aika voimakas maku!

Lakrids By Bülow

Tämän päivän luukusta tuli suklaalakua, joka on perusmakuja Lakrids by Bülowlla. Nam! Meistä molemmat tykkäsi. 


Mitäs tästä kahdesta luukusta jäi käteen. Luukun 18 tuotteet oli ehdottomasti kiinnostavampia jokaisen luukun osalta ja luukku 17 aiheutti taas ennenaikaisia harmaita hiuksia. Toivon kovasti, että rakentavasta palautteesta otetaan oppia ja ensi vuonna panostetaan ajatuksella kalliimpien kalentereiden sisältöön. Seuraava postaus tulossa 20.12.



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p