Siirry pääsisältöön

Lookfantastic/ Illamasqua Limited Edition Beauty Box

The Illamasqua Edition 

Veikkaan, että kovin monelle Illamasqua brändinä ei ole kovinkaan tuttu tai joku ei varmaan tunnista nimeltään tätä brändiä lainkaan. Englantilainen kauneus brändi, joka haluaa erottua joukosta, kokeilla meikkauksen rajoja ja ennen kaikkea myös hyödyntää itseilmaisua ja luovuutta. Itselle Illamasquan meikit on tullut tutuksi joka kuukausi ilmestyvästä Lookfantasticin beauty boksista ja lisäksi 2016 ilmestyneessä joulukalenterissa 25 luukun takaa ilmestyi Illamasquan luomiväripaletti, josta tuli itselle väriensä ja pigmentin puolesta ehdottomasti suosikki luomiväripaletti ja se onkin ollut kovassa käytössä. Tämä boksi on saatu siis Lookfantasticilta, ja boksissa oli itseasiassa kaksi itselle tuttua tuotetta mukana. Toteutin tämän päivän meikin boksin tuotteita käyttäen ja Instagramissawww.instagram.com/mervipartanen on nähtävillä tarina- osiossa miten toteutin meikin. Ainoastaan ennen meikkiä laitoin kosteusvoiteen kasvoihin ja meikki on kokonaan toteutettu boksin tuotteilla. Boksissa olevat tuotteet ovat suosituimpia Illamasquan tuotteita ja kaksi tuotteista on täysikokoisia ja boksin tuotteiden kokonaisarvo on 85€! 

Mini Hydra Veil 

Illamasquan primer, joka antaa pehmeän sekä kosteutetun ihon, sekä auttaa pitämään meikkipohjan pidempään "kuosissa". Itsellä ainakin pitää pidempään ihon kiillottomana ja ennen kaikkea iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Olen aiemminkin käyttänyt kyseistä primeria sekä ilman meikkivoidetta kesällä, jolloin iho näyttää ns. mattaisemmalta ja meikkivoiteen kanssa, jolloin meikkivoide pysyy pidempään aisoissa. Pyrin muutenkin käyttämään primeria ennen meikkivoidetta, jotta meikkipohja pysyy kauniina pidempään. Itsellä ollut toimivampia primeireita ja tässä koostumus on geelimäinen ja tuote ikäänkuin "sulaa" ihoon jättäen sen pehmeäksi. Tuote tuli 7ml näytekoossa boksissa ja kokemuksesta tämäkin koko riittää pitkälle. Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen.

Mini Gel Sculpt (Silhouette) 

Varjostuksiin käytettävä contouring puikko, jolla saa luotua luonnollisen näköisen varjostuksen kasvoille. Eli siis levitetään ns. varjo kohtiin ja kasvojen ääriviivoihin tätä tuotetta. Itse laitan nenän "pieliin", leuan muotoa mukaillen sekä poskipäiden alle. Tummalta vaikuttava sävy katoaa ja imeytyy ihoon nopeasti, ainakin itselläni ja jättää luonnollisen lopputuloksen, kuitenkin korostaen kasvojen muotoja oikeasta kohtaa ja antaen veistoksellisen lopputuloksen olematta sitä liikaa. Tämän tuotteen olen myös aiemmin testannut ja totesin kivaksi lisäksi meikkiin. Tuote 4g näytekoossa. Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen.

Mini Gel Liner (Infinity) ja Fine Eyeliner Brush& Cover 

Ne jotka ovat pidempään lukeneet blogiani ja tietävät minun suhtautumisen eyelineriin. No harjoittelu tekee mestarin. Pehmeä, voidemainen ja helposti levittyvä koostumus, joka on mustaakin mustempi. Mukana tulleella eyeliner siveltimellä sai rajauksen tehtyä helposti, vaikkakin tuotteen annostelu oli ensin itsellä hieman pielessä, kun sain siveltimeen liikaa väriä ja lopputuloksen voikin sitten arvata. Sottasin sitten luomen kokonaan mustaksi. Lisäksi totesin, että olisipa pitänyt hieman luomeakin pohjustaa ennen eyelinerin levittämistä sillä se tarttui herkästi yläluomelle. Mihullahan on siis rasvoittuva iho tai oikeastaan sekaiho, mutta luomet rasvoittuvat päivän mittaan ja ennen silmämeikkiä itse levitän aina primerin ennen luomiväriä tai mitään muutakaan silmämeikkiä. No tässä kohtaa se kostautui. Siveltimen harjakset ovat synteettista materiaalia ja tuntuivat pehmeältä. Toimiva kaksikko ja itseasiassa tämmöinen eyeliner on toimivampi minulla, kun jostain puikosta suoraan tuleva. Jatkoon. Onneksi tästä näytekoossa olevasta on vielä pitkään iloa! Tästä pääset tutustumaan eyelineriin.

Mini Mascara (Raven) 

Mascara, joka lupailee pituutta ja volumia ripsiin. Itsellä antoi enemmän pituutta, kuin volumia ripsiin. Harjaosa ei ole liian paksu tai liian ohut, vaan omille ripsille sopiva. Yksi kerros itsellä ei riittänyt, vaan parilla kerroksella sai väriä ripsiin. Ripsiväreistä ei ehkä kaikkein parhainta kastia mitä olen käyttänyt, mutta tippuu siihen keskivaiheelle omalla asteikolla. Perushyvä ripsiväri, joka antaa hillittyä näyttävyyttä ainakin omiin ripsiini. Tästä pääset tutustumaan ripsiväriin.

Lipstick (Bare) 

Pehmeä, helposti levittyvä koostumus, joka jättää puolimattaisen lopputuloksen huulille. Sävyltään puna on Bang ja pohjassa oleva tarra hieman hämäsi itseäni ja luulin huulipunan olevan enemmän punaiseen taittava. Nudemainen sävy (kuvassakin näyttää enemmän punaiselta,mutta huulilla enemmän nudelta), joka ei kuitenkaan täysin nudekaan ole. Itse kyllä pidin sävystä, koska hillitympi sävy on usein ollut oma valinta huulimeikkiin ja omista huulipuna varastoista löytyy paljon punaisia sävyjä, joten tämä sävy oli tervetullut. Vaikuttaa aika hyvin pysyvän huulilla ja esimerkiksi vettä juodessa lasista ei jäänyt paljo mitään lasin reunaan. Illamasquan puna tulikin viime vuoden joulukalenterin ensimmäisestä luukusta ja sitä on myös käytetty ahkerasti. Huulipunaan pääset tutustumaan tästä.

Boksin tuotteista kaksi oli siis täysikokoisia, jonka mainitsinkin tuolla alussa. Huulipuna ja sivellin, jossa on myös suojapussi siveltimelle. Näytekoossa olevat tuotteet olivat sen verran reiluja, että niistä on pidempäänkin iloa. Boksin tuotteilla saa luonnollisen, kauniin ja hehkuvan meikin aikaiseksi ja lisäksi Illamasquan meikit ovat eläinkokeettomia. Itsellä boksin tuotteista suosikiksi nousi yllättäin eyeliner, jota muuten niin kovasti vierastan. Helpompaa siveltimellä levittää. Tykkäsin kovasti tästä limited edition boksista. Oman boksisi saat tilattua tästä.

*pr- sample, sisältää mainoslinkkejä*




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p