Siirry pääsisältöön

Joululahjaidea joka tuo iloa pidempäänkin!

Mitä lahjaksi ihmiselle jolla on jo kaikkea?

Yhteistyössä Slurpin kanssa.

Aina on se yksi ihminen jolta löytyy kaikkea ja joka ei toivo oikein mitään lahjaksi. Tunnustan, että itse olen myös tämä tyyppi. Silti kuitenkin ihmettelen mistä läheiset keksii ihania lahjaideoita joille löytyy käyttöä myös joulun jälkeen. Mutta nyt minulla on myös yksi ihana idea joka ilahduttaa lahjan saajaa myös joulun jälkeen. Tämä lahja sopii sellaiselle joka rakastaa lahjoja, jotka saa "tuhottua". 

Saisiko olla kupillinen kuumaa?

Kahvi vai teetä? Slurpin valikoimasta löytyy nyt myös teenystäville teetä. Jouluvalikoimasta löytyy mm. kolmen teen teepaketti, joka on sekoitus eri teelaatuja. Se mitä paketista löytyy on myös lahjan hankkijalle yllätys sillä jokainen paketti on erilainen. Toki voit vaihtoehtoisesti koota itse lahjan eri teelaaduista jos tiedät mistä lahjan saajaa pitää. Onko se mustaa teetä, valkoista teetä vai ainoastaan vihreää teetä? Itse kiinnostuin tästä teestä. Hyvin jouluinen tee joka sopii vaikka jälkiruokapöytään, jos ei pidä kahvista. Jos ystävä tai läheinen on "hifistelijä", niin hänelle löytää myös Slurpin verkkokaupasta teen keittämiseen erilaiset tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan teetarvikkeisiin

Itselle kahvi on on näistä kahdesta se josta pidän enemmän, mutta teetä nautin yleensä iltaisin ja myös syksyn/ talven aikaan. Heti, kun ilmat vähänkin kylmenee ja alkaa olla sateisia syksypäiviä, niin tee ilmestyy kuvioihin vahvasti!







Mutta puhutaanpa kahvista ja sen valmistuksesta. Kahvi kuuluu suomalaiseen kotiin (aika moneen) ja siksipä se on myös mainio lahjaidea. Jos läheinen on samanlainen kahvihifistelijä, kun minä olen niin hanki kahvin kaveriksi vaikka pressopannu. Kahvin maku on aidoimmillaan, kun sen valmistaa vaikka tällä kuvassa näkyvällä pressopannulla. Kahvi ei pääse yliuuttumaan, kitkeröidy ja maku pysyy puhtaana. Voit olla myös varma, että kahvin sekaan ei sekoitu kahvi puruja! Kukapa ei haluaisi nauttia kahvista jossa maistaa sen kaikki makuvivahteet! Suosittelen tutustumaan myös Chemexiin, jos nautit erityisesti todella tummista kahvista. Onko näistä laitteista jompi kumpi jonka toivoisit löytyvän sinun paketista? Tai tiedät kenelle voisit kääriä pakettiin?

Slurpin valikoimaa olen aiemminkin kehunut laajaksi, ja nyt kun erilaiset teelaadut ovat mukana, niin väitän että heidän valikoimansa on Suomen paras. Itse arvostan, että mukana on paljon suomalaisia pienpaahtimoita joiden tuotteet nousee esiin ja yritykset tulee tunnetuksi. Kun valitset kahvi/teelahjan tuet samalla suomalaisia yrityksiä, mutta samalla myös viljelijöitä.

Mutta millaisia kahvilahjoja Slurpin valikoimassa sitten on? Voit valita jonkun tietyn kahvin/kahveja pakettiin tai voit antaa kahvielämyksen lahjaksi. Lahjakortti muodossa olevan kahvielämyksen saa vaikka kuukauden mittaisena jaksona jolloin postiluukusta tai postilaatikkoon tulee kaksi lähetystä. Eli kahden viikon välein. Lahjan saaja voi itse valita haluaako lahjaan tummapaahtoisena vai vaaleapaahtoisena kahvinsa, jauhatusasteen ja tuleeko kahvi papuina vai suodatinkahvina. Tutustu lahjakorttiin tästä.

Itsellä on ollut nyt kuuden kuukauden jakso kahvielämystä ja olen löytänyt monta uutta suosikkia, varsinkin tummapaahtoisista kahveista. Siksipä tämä onkin aivan ihana lahjaidea kahvin- tai teenystävälle, joka voi löytää uusia makuelämyksiä omiin arkiaamuihin tai niihin hitaisiin aamuihin, jolloin voit nauttia kupillisen kuumaa ilman mitään kiirettä ja maistaa kaikki aromit, olipa kupissa sitten teetä tai kahvia.

Lahjana tämä ei voi olla virhe valinta, jos tiedät että lahjan saaja tykkää kahvista tai sitten teestä. Lahja ei jää pyörimään ja pölyttymään nurkkiin ja siitä voi nauttia yksin tai yhdessä. Erinomainen lahja myös vaikkapa kahvista nauttiville vanhemmille! Kahden viikon välein saapuva kahvilähetys tuo joulun, vaikka joulu olisikin jo ohi. Aina yhtä kutkuttavaa on päästä kokeilemaan ja näkemään mikä uusi kahvi sieltä tällä kertaa saapuu!

Kenelle lahja sopii? Sille tee/kahvihifistelijälle, äidille tai isälle, siskolle, veljelle, isovanhemmille, esimiehelle, ystävälle.. Oikeastaan kenelle tahansa joka aloittaa aamunsa kahvilla tai teellä, ja tykkää kokeilla uusia makuja.

Minulla on teille myös alekoodi, jolla saat alennusta ensimmäisestä kahvielämyksestä. Saat alennuksen koodilla "värikäsjoulu". Kun ostat yli 40€ saat 5€ alennuksen. Koodi on voimassa 24.12.2019 saakka.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p