Siirry pääsisältöön

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022



Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin. 

Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä. 

Rituals





Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän verkkokauppaan myyntiin kolme erilaista versiota. Varoituksen sanana, että kaletereita ei saa tilattua heidän kauttaan ihan jokaiseen Suomesssa olevaan osoitteeseen. Sain kuitenkin Ritualsilta viestiä, että heidän kalentereita olisi tulossa myyntiin myös huomenna 15.9. avattaviin kahteen liikkeeseen, jotka ovat Suomen ensimmäiset liikkeet. Käy siis tarkastamassa Helsingin liikkeet, jos mielit kahta muuta kalenteria. Varmaa tietoa tämä ei ole, vaikka sainkin Ritualsin Whatsappin kautta tämän tiedon. Ja Ritualsin sivuilla lukee kalliimman kalenterin kohdalla, että sen saisi vain verkosta. Tähän luotin itse ja tilasin itseasiassa siskon luo Helsinkiin tämän kalenterin, että saan tämän käsiini.


Ritualsin halvin kalenteri tulee myyntiin ainakin Lykolle muutaman päivän päästä. Ritualsin kalenterin pääset ostamaan tästä. Kalenterin hinta The Ritual of Advent 2D on Lykolla 76,50€ (ovh 142,90€) . Kaksi muuta kalenteria ovat 3D Advent Calendar hinta tälle on 109,50€ (ovh 175,90€)  ja Premium Advent Calendar 164,50€ (ovh 274,90€). Onko Ritualsin kalenterit sinulle tuttuja? Minusta näissä tuotteissa on ylellisyyden tuntua ja viime vuoden halvimman kalenteri version kaikki tuotteet on tullut käyttöön tai käytetty jo! Oli siis täydellinen ostos.

By Lyko




Lyko verkkokaupan joulukalenterit ovat olleet suosittuja. Tänä vuonna kalentereita on tulossa kolme ja yksi miehille. Näin taisi olla myös viime vuonna. Halvin kalenteri näistä maksaa 79€ Days of Bea-you-ty Calendar on arvoltaan 304€. Jokaisen luukun taakse on kätketty Lykon oman tuotemerkin tuote. Näytti aika mielenkiintoiselta tämän kalenterin tuotteiden listaus. Voisi olla erilainen ja hyvä vaihtoehto kokeilla Lykon omia tuotteita. Kuulostaa siltä, että rahoilleen saa vastinetta. Toisena on 99€ Me-phoria Calendar jonka arvo on 429€. Listauksen mukaan kalenterissa on tuttuja brändejä, mutta mukaan on laitettu myös sellaisia, jotka on itselle ainakin vähemmän tuttuja. Tuotteita on täysikokoisena ja matkakoossa. Lykon kalleimmasta kalenterista saa kaivella kukkarosta 249€ 24K Calendar on arvoltaan 995€. Molemmat summat kuulostaa hurjalta. Listauksen mukaan kalenteri on täytetty ekslusiivisin tuottein ja mukana on maailmalla tunnettuja brändejä. Valehtelisin jos väittäisin, että tämä kalenteri ei herättäisi kosmetiikkahörhön mielenkiintoa. Suosittelen kuitenkin lukemaan tämän kalenterin tuotteiden listauksen ja katsomaan myös tuotekokoja. Onko kalenteri oikeasti rahansa arvoinen? Hmm. Miehille suunnattu kalenteri maksaa 99€ Man-datories Calendar ovh on 489€. Miehelle ennakkolahja!

Nivea

Nivea on tuttu ja turvallinen brändi monelle ja uskoisin, että hyvin moni on kokeillut Nivean tuotteita tai jotain tuotetta elämänsä aikana. Nivean kalenteri on hyvä vaihtoehto, jos haluat hoitaa joulukuun ja joulun jälkeen ihoa. Kalenteri ei ole vielä myynnissä Lykolla, mutta olen nähnyt aiempina vuosina näitä myös marketeissa. Esimerkiksi Prismassa. Hinnaksi laitettu näin alkutietoina noin 55,90€

Lumene

Toinen tuttu ja turvallinen joulukalenteri on Lumenen kalenteri. Näiden ulkoasu on vuodesta toiseen lumoava. Kalenterissa on 17 ihonhoitoon liittyvää tuotetta sekä meikkituotesuosikkia. Sisältö näyttää hyvin paljon samalta mitä viime vuonna oli. Toki taitaa poikkeuksia mahtua mukaan. Jos sinulla on ollut tämä viime vuonna, niin jättäisin väliin tänä vuonna. Toki, jos tuotteet iskee, niin osta! 88,90€ ovh tälle kalenterille 219,90€.

Makeup Revolution

You Are The Revolution Advent Calander 2022 on hyvä kalenteri esimerkiksi sellaiselle, joka haluaa tutustua värikosmetiikkaan ja aloittelee meikkaamista. Tässä saa aika hyvän setin aloitukseen. Ja hinta-laatusuhteeltaan Makeup Revolution on ihan hyväksi todettu. Hinta kalenterilla 52,50€ ovh 102,90€.


Essence

HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar jatkaa halvemmassa hintaluokassa olevien kalentereiden listaa. Essencen tuotteet ovat edullisia ja niistä on moni löytänyt omia suosikki tuotteita, joiden laatu on parempi, kun kalliimassa. Essencen kalenterit eivät ole itselle tuttuja, mutta voisin ihan hyvin testata tämän brändin kalenterin joku vuosi. Oiva pikkujoululahja hintansa puolesta. 31,90€. Essencen kalentereita on myynnissä ollut aiempina vuosina ainakin Tokmanneilla ja jos en ihan väärin muista, niin joissain Citymarketeissa. Essencellä on myös tänä vuonna oma DIY kalenteri, jossa pääset joko itselle tai läheiselle kasaamaan kalenterin. Tämä kalenteri maksaa 24,50€.


BubbleT

Suihku- ja kylpytuotteista tuttu Bubble T on tänä vuonna tuomassa myös myyntiin. Näissä on aika usein ollut voimmakaita tuoksuja, mutta jos tykkäät suihku-ja kylpytuotteista, niin tämä on sinun valintasi! 51,90€

Catrice

Advent Calendar DIY Christmas Collection. Sisältää 24 täysikokoista tuotetta ja tämäkin on samalla periaatteella, kun Essencen toinen joulukalenteri eli kasaa itselle tai lahjaksi. Itsellä ei ole kokemusta tämän brändin tuotteista. 45,90€.

The Body Shop

The Body Shop joulukalenterit oli tänä vuonna niin ajoissa myynnissä, että nautin itse kesästä ja helteistä. Yleensä ensimmäisten kalentereiden kohdalla olen ollut jo kirjoittamassa blogiin kalentereista listaustakin, mutta tänä vuonna jätin tarkoituksella elokuun rauhaan tämmöisiltä hullutuksilta. The Body Shopin kalenterit ihastutta ulkonäöllään joka vuosi ja tänä vuonna kalentereita on myynnissä kolme. Box of Wishes tulee myyntiin syyskuun aikana, sisältää matkakokoisia tuotteita ja maksaa 79€ ja arvo 132,43€. Box of Wonders Big sisältää 25 tuotetta. Hinta kalenterilla on 99€ ja tuotteiden arvo on 198,90€. Box of Wishes & Wonders Ultimate sisältää myös 25 luukkua ja maksaa 149€ ja kalenterin arvo 290,80€.

Twistbe

Luonnonkosmetiikka joulukalentereita on jonkin verran ollut markkinoilla tovin ja tänä vuonna tulee taas Twistben kalenteri. Sivuilla lukee, että kalenterin tuotteista 14 on täysikokoista, 9 matkakokoista ja 2 näytettä. Itse en välitä kalentereissa edelleenkään näytteistä, mutta joillekin se ok. ja muistaakseni toissa vuonna nämä näytteet oli yhdessä ja samassa pussukassa, joten yhden luukun taakaa paljastunee tänäkin vuonna 2 näytettä. Kalenteri on oiva tapa tutustua luonnonkosmetiikan eri brändeihin ja mukana on ollut arvostettuja, innovatiivisia ja mielenkiintoisia tuotteita. Kalenterin hinta on 340,70€, mutta tilaa uutiskirje jolla saat alennusta kalenterista -40%.

Yves Rocher

Yves Rocherin joulukalenterit on itselle tuttuja monen vuoden takaa. Rakastan näiden uutta ilmettä mikä on on ollut jo muutaman vuoden joulukalentereissa. Tainomainen kuvastaa aika hyvin tätä kalenteria. Kalenteriin on pakattu tänäkin vuonna värikosmetiikkaa, ihonhoitoon tuotteita, tuoksuja ja hiuksille omat tuotteensa. Yvesin kalentereissa on usein tuttuja tuotteita heidän valikoimista ja valittuja uutuustuotteita. Tämä kalenteri sopii hyvin myös lahjaksi. Hinta 54,90€ arvo kalenterilla 144,60€.

Lookfantastic

Loofantastic kalenteri on monen kosmejoulukalenteri valinta ollut vuosia ja toisaalta en ihmettele. Monipuolisia tuotteita ja samalla pääsee päivittämään meikkilaukkuaan sekä ihonhoitotuotteita. Tutustumaan erilaisiin brändeihin. Kalenterin saa tilattua Lookfantasticin sivuilta ja hinta kalenterilla on 115€ ja kalenterin arvo on yli 550€. Jos tilaat LF Beautyboxia, niin saat kalenterista myös 15€ alennuksen. 

Dick Johnson

En tiedä olisiko ollut fiksua tehdä oma osio miesten joulukalentreille, mutta nyt saatte bongailla näitä täältä välistä. Dick Johsonilta on nimittäin tänä vuonna tulossa tummanpuhuva ja upea kalenteri, joka on nyt ennakkomyynnissä. Hintaa kalenterilla on tällä nyt 119€ ja jos oikein sivuilta ymmärsin, niin hinta tulee olemaan myöhemmin 149€. Tuotteiden arvo on 239€

Aurelia London 12 Day Advent Calendar

Bongasin Lookfantasticin sivuilta 12 päivän kalenterin eli kalenteri avataan joka toinen päivä. Itselle ei ole tuttu brändi tämä, mutta kiinnostuin hiukan mistä on kyse. Aurelia kalenteri on kaunis ja sisältää ihonhoitotuotteita. Hintaa kalenterilla on 135,95€. Ilmestyy 30.9.2022. 

Cohorted Beauty Baubles Advent Calendar

Cohorted joulukalenteri on myynnissä heidän omilla sivuillaan ja sisältää 12 luukkua. Kalenteri on tyylikäs ja sisältää hiuksille ja ihonhoitoon tuotteita sekä myös värikosmetiikkaa (sekä mm. kynttilän). Hinta kalenterille on 49,99 puntaa plus 24 punnan postikulut. Kannattaa myös muistaa, että mahdolliset tullit tulee päälle. 

Cowshed

Miten kaunis kalenteri! Tämä ihonhoito-ja vartalotuotteita sisältävän kalenterin voi tilata myös Suomeen. Tottakai taas kannattaa ottaa huomioon postikulut ja mahdolliset tullit. Omasi saat tilattua tästä.

Kiehl´s




Kiel´s kalenteriin pääsin viime vuonna tutustumaan, kun sain pr-toimiston kautta kyseisen kalenterin. Tämän vuoden kalenterissa on taas upea kuvitus ja ihastuin viime vuonna jokaiseen tuotteeseen mitä kalenterista löytyi. Suurin osa tuotteista onkin käytetty ja kalenteriin on tänäkin vuonna pakattu suosikkeja, klassikoita ja kasvot saavat kokonaisvaltaisen hoidon näillä tuotteilla. Tämä kalenteri on Parfumdreams.fi sivuilla ja hinta on 83,95€.

Glossybox



26.9. ilmestyy myyntiin myös Glossyboxin kalenteri. Tämä on ollut itsellä useampana vuotena peräkkäin ja aion hankkia tämän myös tänä vuonna. Kalenteri maksaa aktiivitilaajille 99€ ja tuotteiden arvo on yli 480€. Itsellä on kertynyt Glossypisteitä reippaasti yli neljäkymppiä, joten kalenterin hinnaksi ei jää juuri mitään, kun käytän ne tähän kalenteriin. 

Skincity




Niinkuin aiempina vuosina, niin myös tänä vuonna on tulossa ihonhoidon upea joulukalenteri Skincitylta. Minulla on ollut tämä kalenteri silloin, kun Skincity ensimmäisen kerran lanseerasi joulukalenterin. Ja tykkäsin. Tämä on ollut joka vuosi harkinnassa ja myös tänä vuonna mietin, että pitäisikö kokeilla vuosien jälkeen tätä. Mutta katsotaan. The Skincare Calendar tulee myyntiin 4.10. joka vuosi tämä myydään ennätysajassa loppuun. Ole siis nopea. Kalenteri on 149€ hintainen ja sen tuotteiden arvo on 581€. Tämä kalenteri on sellainen, jossa oikeasti pääsee tutustumaan huippu brändeihin ja tuotteisiin. Ja onhan tämä tämän vuoden kalenteri myös huikean kaunis. 

Biotherm


Biothermin kalenteri sisältää ihonhoidon tuotteita ja kalenteriin on pakattu isompia sekä pienempiä tuotteita. Biothermin tuotteita olen jonkin verran kokeillut omassa ihonhoidossa ja voisin hyvin tätä kalenteria harkita. Kalenteri on tosi kaunis myös ulkonäöltään. 81,50€ saa maksaa tästä kalenterista. Kalenteri tulossa ainakin Lykolle myyntiin.

Lancôme 

Ekslusiivisen kosmetiikan käyttäjille tai siitä kiinnostuneille on tänäkin vuonna tulossa Lancômen kosmetiikkakalenteri, jossa on värikosmetikkaa ja ihonhoitotuotteita sekä tuoksuja. Tämä kalenteri on aivan ihana ja Lancômen tuotteet on huikeita. Kalenteri on tosi kaunis ja sen voisi käyttää myös uudelleen, jos haluaa yllättää vaikka ensi vuonna läheisen. Kalenteri on tulossa myyntiin Lykolle, mutta näin tämän myös Kicksin sivuilla. Hinta kalenterilla on 179,90€.

Clinique

Minulle on jäänyt jotenkin täysin vieraaksi tämä brändi ja tässä kalenterissa pääsisi tutustumaan moneen tuotteeseen. Lykon sivuille on mainittu, että kalenterissa olisi mm. kulttisuosioon päässy meikkiputsari. En tosiaan tiedä millainen se on? Täytyisi kyllä testata jotain Cliniquen tuotetta, niin tietäisi vähän mistä puhutaan. Kalenterin sisältö näyttää kyllä hyvältä, joten uskon olevan hintansa arvoinen. Hintaa kalenterilla on 165,50€ ja kalenterin tuotteiden arvo on jopa 439,90€.

Giorgio Armani

Välillä sitä miettii, että kuka maksaa kalenterista 442,90€. En ainakaan itse maksaisi. Onhan tämä ylellinen brändi ja kalenteri on kaunis, mutta tuotteet jotka on kalenteriin pakattu, ovat suurimmaksi osaksi minikokoa. Mutta ehkä tämä olisi jonkun mieleen. Tuolla rahalla tekisi paljon muutakin.

Yves Saint Laurent

Toinen hulppea kalenteri on Yves Saint Laurentin kaunis mustaan ja kultaiseen pukeutunut kalenteri. Tämäkin on mielestäni hiukan yliarvostettu kalenteri, kun katsoo minkäkokoisia tuotteita kalenteriin on pakattu. Kalenterissa on tuoksuja, värikosmetiikka ja myös pari iholle tarkoitettua tuotetta. Kalenterin hinta on 388,50€. Ostaisitko sinä tämänhintaista kalenteria? 


Dr. Grandel Ampoule Concentrates

Ampullikalenterit on itseasiassa tosi kivoja ja ne tulee käytettyä heti. Jokaiselle päivälle oma ihoa hoitava ampulli sopii joulukuun aamuihin tai iltoihin loistavana ihonhoitokuurina. Suosittelen kokeilemaan. Itselle tämä yritys on täysin tuntematon, vaikka Lykon sivuilla sanotaan Dr. Grandelin valmistaneen lasiampulleja jo 65 vuoden ajan. Arvo tälle kalenterille on 300,50€, mutta kalenterin hinta on 111,90€. Aika hyvä alennus kalenterista siis. 

KICKS




KICKSin omat kalenterit tulevat tänäkin vuonna. Tai siis nehän ovat jo myynnissä. Meikkeihin painottuva kalenteri sekä ihonhoitoon keskitetty kalenteri. Meikkikalenterissa on mm. meikinpohjustukseen tarkoitettuja tuotteita, tuoksuja, puuteri, luomiväriä ja siveltimiä. Tässä mainittu vain osa. Hintaa molemmilla kalentereilla on 149,90€. Meikkikalenterin arvo on 341€.
Ihonhoitoon painottuvaan kalenteriin on pakattu KICKSin suosituimpia ja myydyimpiä ihonhoitotuotteita. Jos näistä kahdesta valitsisin kalenterin ilahduttamaan joulukuuta, niin luultavasti valitsisin tämän. Mielenkiintoisia ja ekslusiivisia brändejä myös pakattu tähän kalenteriin. Sama hinta tosiaan, kun meikkikalenterilla, mutta tämän arvo on 338€.

L'Oréal Paris 


Oletko L'Oréal Paris tuotteiden vannoutunut fani? Tässä sinulle kalenteri, joka on pakattu kyseisen brändin ihonhoito-, meikki- ja hiustenhoitotuotteilla. Tämä on myös tosi kaunis kalenteri ja menee joulun alla ihan sisustuselementtinä. Kalenterin hinta on 119,90€ ja kalenterin tuotteiden arvo on 293€.

Origins

KICKSin sivuille on tullut myyntiin Originsin kalenteri, joka painottuu ihonhoitoon. Kalenteri on aika hauskannäköinen ja siinä on kantokahvakin. Kalenterissa on ihonhoitotuotteiden lisäksi kynttilä. Origins tuotteet on ihania ja varsinkin kasvonaamiot antaa kaunista hehkua iholle. Hintaa kalenterilla on 115€ ja kalenterin arvo on 294€.

Essie

Kynsilakkafaneja hemmotellaan tänäkin vuonna Essien laadukkailla lakoilla. Kalenterissa on 8 täysikokoista tuotetta ja joista 7 on saatavilla vain rajoitetun ajan. Lisäksi kalenterissa on minituotteita. Kalenterin hinta on 89,90€ ja sen arvo on 202,60€.

Benefit

Olen varma, että Benefitin eyeliner on paras eyeliner ikinä. Tai ainakin minun mielestä. Tämäkin tuote on pakattu tähän upeaan kahdentoista päivän kalenteriin ja tuotteet ovat minikoossa. Itse en ehkä haluaisi minikokoisia tuotteita, vaikka tässä on myös kiva idea takana, jos haluaa päästä testailemaan brändin tuotteita. Kalenterin hinta on 72€.

Goodiebox



Nyt kannattaa käydä Goodieboxin shopissa ostamassa kalenteri ennakkoon sisällä sen saa halvemmalla. Early Bird hintaan kalenterista saa maksaa 119.95€. Normaali hinta tälle kalenterille on 159,95€ ja kalenterin arvo on 564€. Kalenterissa on mm. Ecooking ja Elemis London. Viime vuonna kalenteri oli mielestäni hintansa arvoinen ja paljon monipuolisia tuotteita. Itsellä oli silloin myös Glossyboxin kalenteri. Molemmissa oli hyvät tuotteet ja suurin osa tuotteista on tullut jo käytettyä tai on käytössä nyt. Ja hei! Jos et halua olla avaamassa kalenteria joka päivä, niin Goodieboxilta on ilmestynyt myös adventtikalenteri, jota availlaan neljänä adventtina. Early Bird hinta tälle on 69,95€ ja normaali hinta 89,95€. Tuotteiden arvo on 199€.
Itsellä oli tänäkin vuonna vielä pisteitä sen verran, että lunastin tämän kalenterin Goodiepointseilla ja lisäksi sain vielä alennnusta tuosta adventtikalenterista. Nyt on sitten kaikki pisteet käytetty, joka olikin tarkoitus. 



Muita kalentereita

Kristallijoulukalenteri

Ajattelin tänä vuonna tuoda myös muita vaihtoehtoja joulukalenteriksi. Itse tilasin nimittäin Tarotpuodista kristallijoulukalenterin. Katsoin tästä viime vuonna unboxing videon ja minähän olen ollut lapsesta asti kiinnostunut kristalleista ja erilaisista kivistä. Jos tuli uutena tietona, niin olen myös vuosia lukenut itselle tarotkorteista ja niitä löytyykin ihan muutamat erilaiset omasta kokoelmasta. Mutta tästä kalenterista. Jos olet aloitteleva kristalleista kiinnostunut keräilijä, niin tämä on oiva tapa aloittaa niiden keräily. Nyt on myös Tarotpuodilla 20.10.2022 asti ennakotilaus käynnissä ja kalenterin hinta onkin  59,34€

Harry Potter Hedwig Pop-up joulukalenteri

Oletko Potter fani? Tarotpuodilla on myynnissä myös Harry Potter faneille oma kalenterinsa. Hinta 56,00€.

Sukkajoulukalenteri

Mietitkö hyödyllistä jouluakalenteria, joka lämmittää myös varpaita. Sukkajoulukalentreita saa ainakin miehille ja naisille Coolstuffin kautta.

Sinulle, hänelle ja meille

Erilaisia eroottisia joulukalentereita on markkinoilla vaikka kuinka! Tässä yksi jonka hinta on 245€ ja arvo on 610€. Romanttinen joulukalenteri pariskunnille, jossa on tekstin muodossa eleitä tai sitten inspiraatio Romanttisen joulukalenterin hinta on vain 12,90€Sinful on taas tuonut sivujen mukaan kuusi erilaista kalenteria. Kalenterit saa nyt myös näköjään alehintaan eli hinnat alkaen 69€-229€. Sieltä valkkaamaan omansa.

Makeaa mahan täydeltä

Jos perinteiset suklaakalenterit eivät nappaa, niin markkinoilla on ollut paljon mm. erilaisia lakritsi joulukalentereita. Viime vuonna ostin ensimmäistä kertaa Lakrids by Bülow kalenterin. Tänä vuonna heillä on taas kalenteri myynnissä ja erilaisia variaatioita siitä millaisia paketteja saa tilattua. 22 syyskuuta mennessä, kun tilaa, niin saa kaupan päälle myös Classic-purkin. 

Haupt lakritsi joulukalenteri on täytetty 26 erilaisella maulla. Makeaa. suolaista ja suklaista lakritsia. Hinta Coolstuffin sivuilla 36,95€. Kalenteria saa tilattua myös heidän omalta sivultaan. 


Täytän postausta hiljalleen ja kun kalentereita ilmestyy enemmän myyntiin. Joistain on jo ennakkotietoa, mutta ei esimerkiksi hintoja tai mitään tietoa siitä mihin tulee myyntiin, joten niitä en vielä listaa tänne. Eletään kuitenkin vasta syyskuuta, joten maltetaan mieli ja katsotaan kalenteri valikoimaa!













Kommentit

  1. Tätä postausta olen odottanut. Kiitos. Nyt voi seurata ja miettiä millaisen kalenterin hankin.

    VastaaPoista
  2. Ostin tuon Kicksin joulukalenterin. Ihonhoito siis.

    VastaaPoista
  3. Huh, enpä ole edes tiennyt, että näitä kalentereita on nykyään näin paljon! Itse en tosin kuulukaan kohderyhmään, enkä ostaisi kalenteria, kun suurin osa tuotteista olisi luultavasti sellaisia, että jäisi käyttämättä. Kosmetiikkaa paljon käyttävälle varmastikin mieluinen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p