Siirry pääsisältöön

Käytännöllisyys ja harkittu kokonaisuus

Futonotan Poetry

Toteutettu yhteistyössä Futonota.fi kanssa.

Vierashuone. Meillä on nykyään myös sellainen. Kun vierashuone ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä käytössä vieraille (meillä se tarkoittaa siis minun vanhempiani tai niitä harvoja ystäviä), niin huone toimittaa silloin kirjaston virkaa. Itsellä on kaksi kirjahyllyä joista toinen on sijoitettu tähän vierashuoneeseen. Silloin, kun asuntoa etsittiin niin unelmana oli yksi huone lisää. Mietinnässä oli myös millaisen levitettävän sohvan tai sängyn sitä hankkisi. Vastauksen tähän ongelmaan antoikin Futonota. 

Futonotalta erilaisiin koteihin huonekaluja

Asuitpa sitten pienemmässä asunnossa tai asunnossa jossa huoneita riittää, niin ratkaisu vieraiden yöpymiseen löytyy Futonotan sivuilta. Käytännöllisyys edellä kulkevan Futonotan verkkokaupasta löytyy pienemmän neliömäärän asuntoo, vaikkapa tämä vuodenojatuoli, jonka voi päivällä laittaa helposti kasaan ja saat siitä vuoteen lisäksi nojatuolin. Tämä tuoli olisi oiva ratkaisu meidän autotallin nojatuoli ongelmaan. 

Sohvasta vuoteeksi ja toisinpäin. Meille valikoitui Fuotonatan verkkokaupasta Poetry joka on tanskalaista designia ja kevyen rungon ansiosta sitä on helppo liikutella. Mäntyrunko on kestävää ja laadukasta. Poetryn futon patjaa on testattu nyt muutaman kerran vieraan toimesta. Hänen rehellinen mielipiteensä oli se, että vuoteessa sai hyvät yöunet ja patja tuntuu mukavalta selän alla. Itse olen sohvalla nukkunut muutamat päiväunet ja näin selkävaivaisena olen huomannut, että patja tuntuu jämäkältä ja hyvältä skolioosi selkääni ajatellen. Patja palautuu muotoonsa ja sohva muotoon laittaessa futon patja pysyy paikallaan, kun se sidotaan takana olevien nauhojen avulla säleikköön. 

Laadukasta muotoilua tukee Poetryn käsinojina toimivat nahkaiset hihnat. Ne vapauttamalla saa sohvasta vuoteen. En ole itse törmännyt näin helppoon vuodesohvaan koskaan. Itse tykkään myös siitä, että vuodesohva ei ole umpinainen, vaan sen alta saa helposti imuroitua. Poetryn rungon saa kolmessa eri värissä ja futon patjan värejä onkin sitten enemmän. Vara valita. Futon patja on helppo pitää puhtaana ja lisäksi meidän kissat ovat tajunneet sen, että miten mukava tässä on nukkua. Meidän kissoista lähtee jonkin verran karvaa, mutta imuroimalla futonin karvan saa irti helposti. Eli sopii myös eläintalouteen. 



Poetry on myös sohva muodossaan ihana! Siinä voi löhöillä hyvän kirjan parissa, voi ottaa päiväunet ilman että levität sohvaa ja siihen mahtuu istumaan enemmänkin porukkaa. Sohva on myös tilaihme ja antaa mahdollisuuksia enemmän, kun tavallinen vuodesohva.

Kokoaminen vei oman aikansa, mutta tarvittavat ohjeet tulee mukana. Kuvalliset ohjeet helpottivat vuodesohvan kokoamista. 



Futonota tukee ympäristöystävällisiä ratkaisuja!

Futonotan verkkokaupasta löytyy myös erilaisia valaisimia, tekstiilejä, älykkäitä tv-kalusteita ja myös pöytiä. Itse inspiroidun Futonotan sivuilta löytyvistä ruokapöydistä! Yrityksen tarina alkaa vuodesta 2010. Futonota haluaa tarjota ihmisille ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja kulutusta kestäviä huonekaluja, joiden materiaalit ovat laadukkaita ja harkittuja. Vaikka moni rakastaa nykyään valkoisia, harmaita sekä mustan sävyjä, niin verkkokauppa tarjoaa myös ratkaisuja sellaisille ihmisille jotka rakastavat värejä. Tutustu valikoimaan.

Oletko sinä tutustunut futon patjoihin ja niiden käyttömukavuuteen?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p