Siirry pääsisältöön

Goodiebox huhtikuu 2020

Perfectly Imperfect

Kevät tulee kohisten ja Goodieboxin huhtikuun versio tavoitti minut eilen. Sain pari päivää sitten sähköpostiin viestin, että tämä tilanne vaikuttaa myös Goodieboxin toimintaan ja enää ei ole omaa henkilökohtaista koodia, jolla ensimmäinen boksin tilaaja saisi puoleen hintaan boksin. Ymmärrettävää, mutta harmillista. Jo kerätyt Goodiepointsit ovat kuitenkin käytössä ja nähtävästi edelleen 15 goodiepistettä saa, kun arvostelee omilla sivuilla boksin tuotteet. Yksi merkittävä uudistus on myös se, että boksin mukana ei tule enää tuotekorttia, jossa boksin tuotteet on esitelty. Toisaalta ymmärrän miksi näin, mutta toisaalta taas itsellä ei ole mielenkiintoa alkaa Goodieboxin sivuilta lukemaan jokaisen tuotteen esittelyt. Mutta mitä huhtikuun boksi sitten sisälsi. Tällä kertaa boksissa oli neljä täysikokoista tuotetta. 


Dr. Botanical Lemon Superfood All-In-One Rescue Butter

Tutulta brändiltä tuote jota en ole aiemmin testannut. Heleyttää ihoa ja antaa iholle sen kaipamaa pehmeyttä. Mieto tuoksu. Tätä siis voi levittää päästä varpaisiin. Annan tämän tuotteen varmaan miehelle ja saa kokeilla toimiiko käsirasvana kuinka hyvin. Kasvoille on nimittäin liian rasvainen tällä hetkellä. Voisi toimia ehkä talvella paremmin? Tässä kohtaa voikin mainita, että tuotekortissa oli myös tuotteiden hinnat. Nyt Goodieboxin sivuilta puuttuu maininnat näistä. Itseä ainakin kiinnostaa aina paljon tuotteet maksavat. Toki Google on keksitty ja voi itse etsiä hinnan, mutta tykkäsin itse siitä että tuotekortissa oli hinta nähtävillä. Tästä siis pieni miinus uudistuksen myötä. 


Masque Me Up Spot On Pimple Patches

Boksissa oli täysin tuntematon tuote epäpuhtaalle iholle. Eli jos sinulla on näppyjä iholla, niin tämän pitäisi auttaa. Annetaan vaikuttaa yön yli iholla ja näpyt sekä punoitus pitäisi kadota iholta. Kuitenkaan kuivattamatta sitä.  Pakkauksessa on 22 "tarraa" joissa on vaikuttavaa ainetta. Tämä tarra liimataan ihon ongelmakohtaan ja poistetaan yön jälkeen. Mielenkiintoinen tuote joka ehdottomasti testattava. Tämä tilanne on ainakin itsellä laukaissut epäpuhtauksia iholla. Itsellä epäpuhtaalle iholle on käytössä teepuuöljy, jonka nimeen vannon!

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum 

Moni seerumi tai kasvoille tarkoitettu hoitava voide sisältää nykyään kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tämä ei ole poikkeus. Seerumit ovat omia luottotuotteita ihonhoidossa ja en voisi elää ilman seerumia. Tai ainakaan iho ei voisi elää. Vuosien saatossa on ollut seerumeita jotka ei toimi omalla iholla laisinkaan, mutta Goodieboxista tulleista seerumeita on ollut ainoastaan positiivisia kokemuksia. Toivottavasti myös tämä kyseinen merkki toimii iholleni. Kyseinen seerumi tasoittaa/häivyttää juonteita ja tätä voi käyttää myös meikin alla primerin tapaan. Kätevän oloinen muotoilu tässä seerumi purkissa. Helppo annostella pari tippaa iholle ja ensituntuman jälkeen iho otti tuotteen hyvin vastaan ja fiilis todella pehmeä. 

Rose Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo

Käytän vähän kuivashampoota, mutta olen ollut vannoutunut Batisten kuivashampoiden käyttäjä jo vuosia. Vaikkakin osa kuivashampoiden tuoksuista on liikaa minulle. Boksissa oli täysikokoinen pullo itselle täysin tuntemattomalta brändiltä kuivashampoota. Tuotetta voi myös käyttää muotoilutuotteen tavoin. Tämä onkin hyvä juttu! Antaa hiuksille matan ja tuuhean lopputuloksen. Ensikosketus tuotteeseen otettu ja vaikuttaa ihan hyvältä. Antaa rakennetta hiuksille kyllä toivotunlaisesti. Pointsit siitä, kun itsellä on hiukset päätä myöten kokoajan. 

N.A.E Delicatezza Fragance- Free Shower Gel



Suihkugeeli jota luulin alkuun tuoksuttomaksi. Kyseisen brändin tuote on tainnut tulla aiemminkin boksista? Oliko vielä suihkugeeli? No joka tapauksessa suihkutuotteet ovat aina tervetulleita, koska kulutustavaraa. Suihkugeeli tuoksuu kuitenkin miedosti egologiselle appelsiiniuutteelle. Tuotteessa on myös aloe veraa, joka on tunnettu hoitavasta vaikutuksestaan. Mm. ärtynyt iho tykkää aloe verasta. Suihkugeeli joka on ehdottomasti kesätuote. Aloeveraa sisältävät tuotteet mm. on itsellä auttaneet palanneelle iholle ja aurinko on täällä, joten kesällä punoittava iho voisi tykätä tästä. Ja siis en ole aurinkoa ottava ihminen, mutta palan silti joka kesä, vaikka mitä tekisin. 


Boksin arvo on 74€, joten 24,95€ boksin hintaan nähden sai rahoilleen vastinetta. Ei vahvinta Goodieboxia, mutta boksissa oli tällä kertaa myös merkkejä jotka tuntemattomia itselle. Meikkituotteita olisi myös kiva päästä enemmän testailemaan ja tällä kertaa boksista uupui sellainen kokonaan. Loppujen lopuksi boksista jäi tunne, että ihan hyvä tai ehkä hieman jopa vaisu ja jotain jäi puuttumaan. Mitä mieltä sinä olit tämän kuun boksista? Miellyttikö sisältö tai olisitko kaivannut jotain boksiin?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p