Siirry pääsisältöön

Payot Glow

Payotin uutuus Glow-tuotelinja

Tuotteet saatu pr-lähetyksenä Payot Finland

Sain keväällä ihanan paketin Payotin maahantuonnista. Olen taas pidemmän aikavälin testaillut tästä ihanasta My Payot Glow-tuotelinjasta tuotteita ja on aika kertoa olenko tehnyt jotain havaintoja omassa ihossa, ja mitä mieltä olen tuotteista. Itselle Payot on tullut tutuksi vasta viime vuoden lopussa. Lue edellinen postaus tästä. Palataan kuitenkin ensin vielä Payotin tarinaan. 

Payot on ammattilaiskosmetiikkaa ja heidän tuotteensa ovat maailmalla tunnettuja. Olet ehkä itsekin käynyt kauneushoitolassa ja nähnyt tuotteita heidän käytössään, ja ostanut omaan käyttöön tätä kautta ihonhoitotuotteita. Payot keskittyy kasvojen- ja vartalonhoitotuotteisiin. Itsellä ei ole kokemusta vartalonhoitotuotteista, mutta keskustelin viime vuoden lopussa erään seuraajan kanssa näistä tuotteista, ja hän sanoi että on mm. saanut atooppiseen ihoon avun näistä. Suosittelen kuitenkin, että aina juttelet ensin ammattilaisen kanssa millaiset tuotteet sopivat juuri sinun ihollesi ennekuin kokeilet tai vaihdat tuotteita toisiin. Varsinkin, jos sinulla on jokin ihosairaus ja tarvitset tietynlaiseen ihoon omat tuotteet. 

My Payot Glow

My Payot Glow Creme Glow

Alkutuntuma tästä ihanan kosteuttavasta ja pehmeän kermamaisesta voiteesta oli se, että voide imeytyy ihoon todella hyvin jättäen sen kauniin hehkuvaksi. Kaikki ei vanno ihovoiteiden C-vitamiinien nimeen, mutta minun ihovoiteista sitä melkeinpä täytyisi löytyä. Toiset huomaa C-vitamiinin vaikutuksen iholla ja toiset taas ei. Testaan monia eri ihovoiteita ja aina kaikissa ei ole C-vitamiinia. Olen kuitenkin tehnyt tässä muutaman vuoden aikana omalla ihollani huomion, että varsinkin talvella iho on samea ja C-vitamiini tarjoaa silloin iholle hehkua. Lisäksi se myös tasoittaa punoittavaa ihoa ja epätaisainen ihonväri saa kyytiä. C-vitamiinia sisältäviä tuotteita on kasapäin markkinoilla ja kun löytää ne omalle iholle sopivat, niin voit myös löytää avun, jos kärsit esimerkiksi sameasta ihosta tai ihosassi on pieniä juonteita. 

Payotin ihovoide on itsellä ollut nyt myös kesällä käytössä ja ei ole ollut hellepäivinä liian rasvainen tuote sekaiholleni. Sopii hyvin myös meikinalustuotteeksi. Voiteessa on luomulaatuisia Acai- ja Gojimarjaa. Lisäksi Creme Glow voiteessa on antioksidanttipitoista granaattiomenauutetta, jolla on suojaava vaikutus mm. ulkoisilta haittatekijöiltä. Tämä ei ole kuitenkaan aurinkosuoja, joten muista käyttää aurinkosuojaa lisäksi!


My Payot CC Glow

Äsken mainitsinkin aurinkosuojan, niin tässäpä on CC-voide jossa on SPF15. Kyseinen CC-voide sopii hyvin varsinkin kesällä käytettäväksi, koska tämä tuote mukautuu omaan ihonsävyyn ja tasoittaa mm. ihon pieniä "virheitä". Itse aina puhun pienistä virhekohdista mitä omassakin ihossa on. Esimerkiksi punoittava näppy, epätasainen ihonsävy, pienet juonteet tai niinkuin minulla, vesirokon arvet. Todella kevyt, huomaamaton voide. Itsellä ollut säännöllisen epäsäännöllisesti käytössä nyt kesällä ja tykkään kun voin käyttää ainoana ihonhoitotuotteenakin tarvittaessa, koska tästä löytyy suojakerroin! Kuivemmalle iholle ei anna täysin sen tarvitsemaa kosteutta, mutta tämä sopiikin enemmän normaalille/sekaiholle. 

My Payot Sleep & Glow

Näistä kolmesta tuotteesta omaksi suosikiksi nousi tämä yönaamio, joka onkin melkein jo loppuun käytetty. Paras! Aamulla CC-voide päälle ja töihin. Aamulla iho on tämän tuotteen jälkeen aivan ihanan pehmeä, kosteutettu ja hehkuva. Itsellä on kokemusta näistä yönaamioista jonkin verran ja olenpa joutunut heittämään pari suoraan roskiin, koska eivät imeydy sitten lainkaan omaan ihoon. Jäänyt vaan tahmea lopputulos. Melkein voisin vannoa, että tämä yönaamio on paras tähanastisista mitä olen käyttänyt. Tai no purkkikin sen kertoo, että on paras koska tuotetta ei juurikaan enää ole jäljellä. Jos mietit yönaamion testaamista, niin hanki tämä ja kerro mitä pidit!

Jos mietit mistä tuotteita löytää, niin käy katsomassa lähin kauneushoitolasi. Lisäksi tuotteista löydät lisätietoja tästä.






Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p