Siirry pääsisältöön

Kosmetiikkakalenterit


Joulukalenterit 2021


Joulu saattaa tuntua vielä kaukaiselta ajatukselta suurimmalle osalle, mutta totuus on se, että tänäkin vuonna joulu tulee. Kosmetiikkakalentereita tälle vuodelle on ollut jo nähtävillä kesäkuukausina. Ei siis ole mitenkään ihmeellistä, että syyskuussa puhutaan millaista kalenteria sitä valitsisi tälle vuodelle. 

Itse olen jouluihminen henkeen ja vereen. Ensimmäiset joululahjat paketoin heinäkuussa. Ukkonen jyrisi ja vettä satoi. Osa inhoaa joulua ja sen ympärillä olevaa hössötystä. Ihmeellistä kyllä, joulumielen olen saanut tarttumaan muutaman ihmiseen jo nyt. Tykkään joulun tunnelmasta ja siihen laskeutumisesta. Joulun pyhät menevät niin nopeasti, että valmistaudun jouluun mielummin hyvissä ajoin, kun liian myöhään. En välitä toisten mielipiteistä. Nautin yhtälailla kaikista vuodenajoista, vaikka samalla mietin joulujuttuja. Se ei ole keltään pois. Ihmiset saa pyöritellä silmiään. Ehkä se kertoo enemmän heistä kun minusta. Minä nautin! Ja nyt on aika kurkistaa vuoden 2021 kalenterien maailmaan. Lisäilen listaan taas hiljalleen tänäkin vuonna kalentereita. Postaus päivittyy siis aika ajoin. 

 L'oréal Paris 

14 Rue Royal Advent Calendar 


Lykon sivuille oli ilmestynyt kuva  L'oréal Parisin kalenterista. Sisällöstä ei ole vielä vuotanut tietoa, mutta luultavasti myötäilee aika paljon viime vuoden kalenterin sisältöä. Tiedossa on siis mitä luultavammin meikkejä ja hiustuotteita. Kalenteria saa ainakin tämän tiedon mukaan Lykolta hintaan 118,50€.



Essie 

Kynsilakoistaan tunnettu Essie julkaisee myös tänä vuonna kalenterin. Jos rakastat laittaa kynsiä, niin tämä kalenteri on ehdottomasti sinulle. Lykon sivuilla hintaa kalenterilla on tässä vaiheessa laitettu 88,90€.

Goodiebox

Tällä viikolla (vk 35) sähköpostiin kilahti Goodieboxilta postia, jossa vihjailtiin että tänäkin vuonna on tulossa joulukalenteri. Viime vuoden kosmetiikkakalenteri Goodieboxilta oli upea ja tämä tulee olemaan ehdottomasti yksi kalentereista, jonka hankin! Kuvaa tulossa myöhemmin. Tästä pääset kurkistamaan viime vuoden kalenteriin


Lookfantastic




Itsellä ei viime vuonna ollut Lookfantasticin kalenteri, mutta tänäkin vuonna heiltä ilmestyy massiivinen kalenteri. 
Todennäköisesti Lookfantastic boksin tilaajille on tulossa erikoisetu kalenteriin, jolloin kalenterin saa edullisemmin tilattua. Lookfantasticin kalenterissa on tänäkin vuonna 25 luukkua. Kalenterissa on ihonhoitoon tuotteita, meikkejä ja  Lookfantastic kalenteri ilmestyy 1.10. ja sen hinta on 95€ (arvo yli 475€).

The Body Shop

Tänä vuonna The Body Shopin kalenteri valikoimaan on tulossa yksi uusi ja TODELLA kallis lisä. Kosmetiikkakalentereita on ollut yleensä kolmea erilaista saatavilla, kolmessa eri hintatasossa. 


SHARE THE JOY JOULUKALENTERI


On The Body Shopin edullisin vaihtoehto ja kalenteri on täytetty matkakokoisilla tuotteilla. Kalenterit ovat tänäkin vuonna kauniita ja tuotteet ovat pakattu laatikoihin. Tykkään itse tosi paljon The Body Shopin kalentereiden kuvituksesta ja tuotteet ovat myös ihania. Halvimman kalenterin sisällöstä sen verran, että se sisältää hemmottelevia tuotteita mm. kylpyhetkiin, vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Kalenterissa on 24 luukkua. Kalenteri on jo tilattavissa ja sen saa tästä. Kalenterin hinta on 79€ (arvo 117,90€)

SHARE THE LOVE BIG JOULUKALENTERI


Sisältää myös täysikokoisia tuotteita ja kalenterissa on 25 luukkua. Kalenteri sisältää edellisen tavoin tuotteita vartalolle, hiuksille ja kasvoille. Tämän joulukalenterin myynti alkaa 15.9. Hintaa kalenterilla tulee olemaan 99€ (arvo 196,60€).


SHARE LOVE & JOY ULTIMATE Joulukalenteri


Itsellä oli tämä versio muutama vuosi sitten The Body Shopin kalentereista ja tykkäsin tosi paljon kalenterin sisällöstä. Tänä vuonna kalenteri sisältää 25 luukkua ja kalenterissa näyttää olevan samoja tuotteita kun 2018. Itse toivoisin, että kalenterin sisältö olisi joka vuosi erilainen, vaikka tuotteet ovatkin olleet toimivia ja hyviä edellisinä vuosina. Vaihtelu tekisi siis hyvää, vaikka uudelle kalenterin ostajalle tuotteet ovatkin uusia ja yllätyksellisiä. Ultimate kalenterissa on edellisten tavoin tuotteita vartalolle, kasvoille, hiuksille ja kylpyyn. Tämäkin kalenteri on jo tilattavissa. Tilaamaan pääset tästä. Hinta kalenterilla 149€ (arvo 306,30€). 

SHARE LOVE, JOY & KINDNESS EXCLUSIVE JOULUKALENTERI 


Tänä vuonna The Body Shop näyttää repäisseen ja tuo myyntiin massiivisen kalenterin. Hintaa tällä jättimäisellä kalenterilla on HUIMAT 460€ (arvo 708,90€). Itse mietin, että kalenterin voisi tilata ajatuksella, että osa tuotteista menisi pukin konttiin. En tiedä kuinka moni laittaa kalenteriin 460€? Meneekö jossain kuitenkin kipuraja joulukalenterin hinnan suhteen? Kalenterissa on legendaarisia The Body Shopin tuotteita ja uusia yllätystuotteita. Tuotteista ainakin osan täytyy olla täysikokosia tai sitten ihan jokainen kalenterin tuote on sellainen. Kalenteri on tilattavissa viikolla 41. Mitä mieltä sinä olet. Ostaisitko?


TwistBe



Olen parina vuonna joulukuussa availlut TwistBen joulukalenteria. Tänä vuonna on heiltä myös tulossa kalenteri joka on myynnissä vain kolmen päivän ajan 1.10.-3.10. välisen ajan. Kalenteriin on jaossa alekoodi joten jos TwistBen kalenteri sisältää 24 tuotetta joista 13 on täysikokoista, 9 kappaletta matkakoista ja 2 näytekokoista tuotetta. Itse vähän kritisoin näytteitä kalentereissa, koska mielestäni niissä täytyy olla vähintään matkakokoa. Kalenteri sisältää vegaanisia tuotteita, lukuunottamatta yhtä tuotetta jossa on hunajaa. Kalenteri lähetetään arviolta viikolla 46. Hintaa kalenterilla on 347€ ilman alekoodia. Muista siis liittyä sähköpostilistalle, että saat alennuskoodin. 


NYX PROFESSIONAL MAKEUP




Tänä vuonna tulee myös NYXin kalenteri myyntiin. Kalenterissa on tuotteita meikin pohjustukseen, luomivärejä ja huulituotteita. Ihanan punaisessa kalenterissa on tähtiä pohjalla. Lykon sivuilta tulee ainakin tätä kalenteria saamaan ja tällä hetkellä hinta näyttäisi olevan 78,90€


By Terry Jewel Fantasy Advent Calendar

Lookfantasticin sivuille on tullut ennakkotilattavaksi kaunis joulukalenteri, joka sisältää täysikokoisia ja minikoossa olevia tuotteita By Terrylta. Mukana on mm. meikkituotteita, ihonhoitotuoteitta sekä kauneudenhoitoon välineitä. Tuotteen hinta 191,45€ (arvo tuotteilla noin 390€). Tämä voisi olla potentiaalinen ehdokas, vaikka hinta on aika tyyris. 


Lumene


Lumenen kalenteri on jo myynnissä ja voi miten kaunis on tämäkin kalenteri ulkonäöllisesti. Kalenterissa on tuttuja tuotteita Lumenelta. Kalenterissa on tuttuun tapaan 24 luukkua joiden taakse on kätketty 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituottetta. 100% vegaaniset tuotteet. Eli tässä sinulle kalenteri ehdokas, jos kaipaat vegaanisia tuotteita. Hinta 89,90€Kalenterin pääset tilaamaan tästä.

Cohorted joulukalenteri



Tämä 12 päivän joulukalenteri on myös tilattavissa Suomeen. Päälle tulee 24 punnan postikulut ja tottakai myös tullit maahan saapuessa. Cohorted joulukalenteri on heidän ensimmäinen kalenteri. Jos joku ei siis tiennyt, niin heillä on kuukausiboksi. Itse en ole tätä tilannut, mutta miettinyt monta kertaa boksin sisällön nähtyäni, että olisi kiva kokeilla. Cohorted kalenteri sisältää ylellisiä tuotteita. Mm. Laura Geller, Illamasqua, This Works ja 
Sunday Riley brändeiltä. Upean ulkoasun omaavan kalenterin hinta on 98 puntaa (eli euroissa 114,34€). Tuotteiden arvo 463,50 puntaa eli 540,79€. 


Glossybox joulukalenteri

Jos olet Glossyboxin tilaajaa, niin merkitse kalenteriin maanantai 13.9. Muut, kun boksin tilaajat saavat tilata kalenteri 15.9. alkaen. Kellon aika molempiin on tasan 12:00.

Glossyboxin tämän vuoden kalenteri sisältää tuotteita mm. näiltä brändeiltä: Elemis London, Babor, Pixi ja Benefit. Mukaan mahtuu varmasti moni muukin brändi edellisvuosien perusteella. Kalenterin sisällön arvo on yli 530€. Jos olet boksin tilaaja, saat kalenterin hintaan 99€ ja mulle kuin tilaajille kalenteri on 129€. Itsellä oli tämä kalenteri viime vuonna ja aion hankkia tämän myös tänä vuonna. 


Rituals



Nähtävästi myös tänä vuonna myyntiin tulee ainoastaan 2D versio Ritualsin kalenterista. Olen monta vuotta havitellut 3D versiota tästä. 

2D versio on kyllä myös kaunis ulkoapäin ja sisältää vartalonhoitotuotteita, käsivoiteita ja kynttilöitä. Ritualsin tuotteissa on mielestäni ihan huikean ihana tuoksu! Mietin, että ostaisiko tämän 2D version kuitenkin, koska rakastan brändinä Ritualsia. 65,90€ oli mainittu hinta Lykon sivuilla. 

Bearel K-Beauty kalenteri/ Let Your Skin Bloom



Viime vuonna mietin ja mietin, että tämä kalenteri olisi pitänyt hankkia. Korealainen kosmetiikka on ollut aina itsellä lähellä sydäntä ja kiinnostanut kovasti! Viime vuonna Bearel lanseerasi joulukalenterin, jonka on suunnitellut Miin Cosmetic. Kalenteri sisältää 24 tuotetta kasvojen- ja vartalonhoitoon. Mukana on ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Bearelin sivuille tulossa myöhemmin tiedot sisällön arvosta ja myös blogipostaus sisällöstä, jos haluat päästä tietämään mitä kalenteri sisältää. Bearelin sivujen mukaan hinta kuitenkin tulisi olemaan noin 109,95€. Tätä suosittelen miettimään! Koska mietin itsekin. 


Lyko

Lykolta on tulossa muiden brändien lisäksi omia kalentereita myyntiin. Nämä kalenterit ovat olleet aina suosittuja ja myyty loppuun. Joten suosittelen olemaan nopea. 

Skinderella Advent Calendar

Halvempi 79€ (arvo noin 440€)
sisältää kauneudenhoito tuotteita tunnetuilta, klassisilta brändeiltä. Mukana ihonhoitotuotteita ja meikkituotteita. Kalenterissa tuotteita mm. näiltä brändeiltä: 
Pixi, Maria Åkerberg, Madara, Balance Me, Idun ja monta muuta. Kalenteri on mielestäni arvoon nähden kohtuullinen ja mitä Lykon sivuilta näki maistiaisia tuotteista, voisin tämän kalenterin ostaa. 

24K Advent Calendar

Vielä enemmän kuitenkin harkitsen tätä, vaikka hintansa puolesta puhutaan kalliista kalenterista. Kalenterin hinta on 249€, mutta tuotteiden arvo kalenterissa on HUIMAT 
980€. Ihonhoitoa, tuoksuja, meikkejä ja paljon muuta. Kalenteria kuvaillaan premium tason kalenteriksi. Kalenterista löytyy mm. näiltä brändeiltä tuotteita: Verso, Nars, Sisley, Kure Bazaar ja monta muuta. Kyseinen kalenteri on noussut itsellä listalle "ehkä pakko hankkia."

Lisäksi Lykolta ilmestyy myös tänä vuonna miehille suunnattu joulukalenteri joka kantaa nimeä:

Man-datories Advent Calendar

Tuotteita parranhoitoon, iholle ja hiuksille. Tämä on hyvä lahja myös! Brändejä kalenterissa: 
Dr Ankerstjerne, Noberu, Beard Monkey, Joico, Recipe For Men, RAW, Bulldog, Maria Åkerberg, Madara, Rodial, SebMan, DeoDoc, Jack Black, Björk, Carl & Son, RFSU, King C. Gillette, Filorga, Rituals, Dick Johnson, Björn Axén, Cutrin, Men with skincare, Schmidt´s, State Syndicate. Kalenterin hinta on 59€ (arvo 340€)


Filorga

Filorgalta on tulossa myös kalenteri tänä vuonna. Melkein kokonaan ihonhoitoon painottuva kalenteri sisältää myös pari muutakin tuotetta. Itse pidän kyseisen brändin silmänympärysvoiteesta. Toimii! Hintaa kalenterilla on 146,90€. Tuotteiden arvo on varmasti isompi! 


Bomb Cosmetics

Tältä kylpypommeihin ja kylpytuotteisiin erikoistuneelta brändiltä on tulossa kaksi kalenteria myyntiin Lykon sivuille. 

 

Tinsel my Fancy Advent Calendar 


Sisältää suihkugeelejä, saippuaa, jaloille kuorinnan, huulikuorinnan, käsirasvan ja paljon muuta. Tämä kalenteri on kyllä värienkin puolesta ihana! Ja käsin tehtyjä tuotteita muuten. Kyseisen kalenterin voi muuten jo tilata! 83,50€ on kalenterilla hintaa


Bathe Sleep Be Merry and Repeat Advent Calender


On halvempi ja sisältää ainoastaan kylpytuotteita eri tuoksuissa. Kalenterin tuotteiden paino on 30g/per tuote. Hinta kalenterilla 46,50€.

Nämä kalenterit on kyllä söpöjä! Halvemman kuvaa en viitsinyt laittaa ettei yllätys mene pilalle. 


Yves Rocher joulukalenteri


Tämän vuoden Yves Rocher joulukalenteri jatkaa viime vuoden kaunista teemaa. Tällä kertaa kalenterissa näkyy pöllämäinen hahmo joka kurkistelee kenties siipiensä/lehtien takaa. Aivan ihana. Kalenteri sisältää tuttuja ja jo klassikoksikin muodostuneita tuotteita sekä Limited Edition tuotteita. Hintaa kalenterilla on 49,90€. Tuotteiden arvo on taas noin 139,80€. Yksi kauneimmista kalentereista. 


Nordicfeel




Nordicfeelin joulukalenteriin taisin ensimmäistä kertaa törmätä viime vuonna. Kalenteri sisältää kauneuden hoitoon tuotteita. Ihonhoito-, hajuvesi-, hiustenhoito- ja meikkituotteita tunnetuilta brändeiltä. Esimerkkinä mm. IsaDora, Clarins, Alyssa Ashley, RFSU, Oscar de la Renta, Filorga ja monta muuta. Kalenteri lanseerataan 3. lokakuuta. Kalenterin hinta 139,90€ ja kalenterin arvo on 462,50€. Kalenterissa on täysikokoisia ja matkakokoisia tuotteita. 

Kicks

Kicksin omat joulukalenterit ovat tulleet myyntiin. Punainen painottuu meikkeihin ja sininen ihonhoitotuotteisiin. Itsellä ei ole näistä kalentereista mitään kokemusta, mutta jos jollain on niin mielelläni lukisin kokemuksia näistä kalentereista. Meikkikalenterissa on 24 Kicksin myydyintä meikkituotemerkkiä. Jokaisen luukun takana on tiedossa meikkiyllätys. Kalenterissa on ylellisiä, klassisia, värikkäitä sekä hehkuvia tuotteita. Kalenterin hinta on 149,90€ ja kalenterin arvo on 354,90€


Kicksin toinen joulukalenteri sisältää tuotteita ihonhoitoon ja tuotteet on valittu Kicksin myydyimmistä ihonhoito brändeistä. Tuotteet jotka on valittu kalenteriin ovat hemmottelevia, kuorivia, kosteuttavia ja klassisia sekä iholle hehkuvia antavia. Kalenterin hinta on 149,90€ ja kalenterin arvo on 385,10€.

Kiehl's



Ihastun joka vuosi enemmän ja enemmän Kiehl'sin kalentereiden ulkonäköön. Sama juttu on Ritualsin ja Loccitanen kalentereiden kanssa. Kiehl's kalenterin teema on tänä vuonna rakennettu juhlavuoden ympärille. Kalenterin on suunnitellut ranskalainen taitelija Marylou Faure, joka on luonut Limited Edition pakkauksen. Kalenteri on FSC- sertifioitua materiaalia. Siinä ei ole lainkaan muovia ja nauhakin on valmistettu kierrätysmateriaalista. Kalenterin hinta on 105€ ja sen arvo on 203€.

Babor



Jos haluat hemmotella ihoa joulukuun ja et halua ihonhoitotuotteita eri variaatioissa, niin ampullikalenteri on sinun valintasi. Ja suosittelen muuten lämpimästi näitä ampullikalentereita. 24 päivässä huomaa jo aika hyvin sen mitä taikoja ampullien ainesosat ovat tehneet iholle. Kalenterissa on 24 ampullia, jotka antavat iholle sen kaipamaa kosteutusta, kimmoisuutta, boostia ja auttaa myös vähentämään juonteita iholla. Baborin ampulleja en ole näissä määrin testannut, mutta olen jossain kalenterissa tai kauneusboksissa saanut pari ampullia testattavaksi. Ehdottomasti kannattaa pidempi aikaväli testata ja tämä 24 päivän kuuri onkin hyvä! Kalenterin ulkonäkökin on ihastuttava! Hinta kalenterilla Boozt.comin sivuilla on 94,63€ ja Lykolla 88,90€


Schwarzkopf Professional 

Jos taas nautit hiustenhoidosta ja haluat helliä niitä, niin tämä kalenteri on sinun valintasi. Tuotteita on hiusöljyistä shampoo tuotteisiin ja hiusasusteisiin (kalenterissa näitä on 7). Itse en vältämättä kalenterista maksaisi melkein 100€ tuotekuvauksen perusteella, mutta ehkä tämä kalenteri on jonkun mieleen! Hinta 98,90€.

Voluspa

Ei kosmetiikkakalenteri, joka sisältää ylellisiä tuoksukynttilöitä ja sydänlankasakset. Kalenteri näyttää massiiviselta, vaikka kyseessä on 12 päivän kalenterin. En ole oikein lämmennyt näille 12 päivän kalentereille koskaan. Mielummin hankin 24 päivän kalenterin ja nautin yllätyksistä jouluaatto aamuun asti! Kalenterin ulkonäkö on kuitenkin kaunis! Hintaa kalenterilta löytyy 167,90€

Essence

Essence edustaa edullisia kalentereita ja lisäksi kosmetiikan hinta-laatusuhde on mainio! Tämän vuoden kalentereissa on myös itse koottava kalenteri sekä MADE WITH LOVE DIY kalenteri, jonka voit koota itse itsellesi tai lahjaksi. Jos itselleen kokoaa kalenterin olisi hyvä kokea muistinmenetys ettei muista mitä kalenteri sisälsi ja mitä numeroiden takaa paljastuu. Tämä kalenteri on hyvä vaihtoehto, jos haluaa antaa lahjaksi vaikka ystävälle kalenterin. Molemmissa kalentereissa on tuotteita kasvoille, huulille, silmämeikkiin ja kynsille. Sparkling Moments Of Joy kalenterin hinta on 30,90€ ja koottavan kalenterin hinta on 23,90€. Kyse on siis todella edullisista kalentereista. 

Maria Åkerberg 

Maria Åkerbergin kalenteri on täytetty vartalon-, kasvojen- ja hiustenhoidon tuotteilla. Lykon sivuilla lukee, että yhdessä laatikossa on kaksi tuotetta, jotka ovat pienemmässä koossa. Villi arvaus, mutta oletan näiden olevan näytekokoa. En itse edelelenkään arvosta kalentereissa näytekokoja, koska kalenterit ovat kuitenkin aika tyyriin hintaisia. Kalenteri on myös siitä jännä, että voit avata kalenterin joka adventti. Lisäksi kalenterissa on viides luukku, jonka voi säästää vaikka joulupäivään tai avata aattona. Miten itse kokee parhaimmaksi. Sinällään hauska idea. Ymmärrän idean jopa paremmin, kun 12 päivän kalenterissa. Hintaa kalenterilta löytyy 69,90€. Suositushinnaksi on laitettu 92,50€.

Molton Brown 


Molton Brown kalenteria olen miettinyt pari vuotta. Tykkään heidän suihkutuotteiden tuoksuista. Osa on unisex- tuoksuja jotka sopii ihan kenelle tahansa käyttäväksi. Kalenteri on Nordicfeella myynnissä ja tämä hurmaava kalenteri sisältää 24 tuotetta, jotka ovat tuoksu-. vartalonhoito- ja sisustustuotteita. Kalenterin hinta on tyyris ja tällä hetkellä kalenterin saatavuutta voi seurata. 225,50€ hintainen kalenteri on väliaikaisesti loppunut ja voit lisätä itsesi odotuslistalle.

L'Occitane Premium Holiday Advent Calendar

Tämäkin kalenteri kuuluu listalleni "vielä joku joulu hankin tämän yhdeksi kalenteriksi." En usko, että tänä vuonna tämä on se "vielä hankin"- kalenteri. L'Occitanen Premium kalenteri on Nordicfeelin tuleva kalenteri, joten voit klikata itsesi odotuslistalle. 117,50€

L'Occitane Classic Holiday Advent Calendar

Edullisempi L'Occitanen kalenteri on Elevenin sivuille tulossa myyntiin. Siniseen kuosiin puettu kalenteri sisältäneen matkakokoja. Päivitän molempien kalenterien kuvausta, kun kalenterit tulevat myyntiin ja niistä tulee enemmän tietoa. 63,50€

Eleven

Eleven.fi oma joulukalenteri on tullut jo myyntiin, vaikka lanseerauspäivä on 3.10. Itse olen ostanut kyseisen kalenterin kerran ja petyin silloin kalenterin sisältöön. Nyt tuotteet on listattu Elevenin sivuille. Voit käydä siis kurkkimassa mitä kalenteri sisältää ja onko mieleinen. Itsessä kalenterin sisältö ei herätä minkäänlaista kiinnostusta, mutta uskoisin että jollekin kalenteri voi olla se THE joulukalenteri tänä vuonna. Kalenterin tuotteiden arvoksi on luvattu 400,50€ ja kalenterin hinta on 127,50€.


Stockmann



Bongasin mielenkiintoisen kalenteri uutuuden! Tänä vuonna on Stockmannilta tulossa oma joulukalenteri.Kalenterissa on Stockmannin valikoiman suosituimpia kosmetiikkamerkkejä. Kalenterissa pääsee siis testaamaan eri merkkien tuotteita. Itseä alkoi kiinnostamaan kyseinen kalenteri ja ulkonäkökin on kaunis. Kalenterin hinta on 109€ ja arvoksi on luvattu 388€. Veikkaisin, että kalenterin tuotteiden koko on matkakokoja ja täysikokoisia tuotteita. Kiinnostus heräsi? 


Armani 

Jos luksusta kaipaat, niin ainakin Stockmannin valikoimaan on tulossa tänäkin vuonna Armanin joulunpunainen kalenteri, jossa on kullanhohtoiset yksityiskohdat. Kalenterissa on tänäkin vuonna täysi- ja matkakokoisia tuotteita. Lisäksi kalenterista voi löutää minikokoossa tuoksua. Maksaisinko itse tästä kalenterista 400€? Joo en. Mielestäni sisältö ei ole mielenkiintoinen, mutta ehkä kalenteri kiinnostaa jotakin toista. Tuotteiden arvoksi on luvattu 561,80€.

Lancôme

Lancôme joulukalenterissa on ylellisiä yllätyksiä 24 päivälle. Kalenterista löytyy ihonhoitotuotteita, silmä- ja huulimeikkejä sekä tuoksuja. Täytyy sanoa, että tämä kalenteri on toteutettu todella upeasti ja ulkonäkö on houkutteleva. Kalenterin hinta on 178€ ja tuotteiden arvoksi on ilmoitettu 450€.

Biotherm-joulukalenteri

Stockkan valikoimaan on tulossa myös alle sadan euron kalenteri Biothermilta. Tämä ihonhoitoon painottuva kalenteri sisältää mm. Blue Therapy- ja Aquasource- sarjaan liittyviä puhdistustuotteita sekä voiteita. Hintaa kalenterilla on 74,90€ ja kalenterin arvo on 252€. Biothermin kalenterista olen kuullut aiempina vuosina hyvää, joten voisin uskoa sen jatkavan myös tänä vuonna samaa linjaa. 

Garnier-joulukalenteri

Jos kaipaat edullista kalenteria ja et halua avata joka päivä kalenterin luukkuja, niin tässä sinulle ihoa hellivä kalenteri. Garnier Skin Active Christmask Advent Calendar sisältää 12 luukkua ja 12 kosteuttavaa naamiota, jotka hellivät talvi-ihoa. Jos siis halaut hemmotella omaa kuivaa ihoa ja kaipaat kosteutusta, niin tässä sinulle vaihtoehto! Hintaa kalenterilla ei ole kun vain 31,90€.

Dr. Hauschka

Kaipaatko luonnonkosmetiikkajoulukalenteria? Tässä sinulle vaihtoehto. Kalenterissa on matkakokoisia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Lisäksi kalenterissa on ekologiset uudelleenkäytettävät tuotepussit, jotka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta. Kiinnostava kalenteri, jos haluaa ainoastaan matkakokoisia tuotteita. Hinta 120€. Kalenterin tuotteiden arvo on 150.


OPI- joulukalenteri

OPI kynsilakkajoulukalenteri sisältää minikokoisia kynsilakkoja (koko 3,75ml). Kalenterissa on yhteensä 25 lakkaa ja löydät sävyjä joulunaikaan ja tulevalle vuodelle. Kalenteriss on juhlakauden erikoisävyjä ja OPIn klassikoita. Voit odottaa ihania pinkkejä, punaisia, violettejä sekä sinisiä sävyjä. Hintaa kalenterilla on 45€.


MAC- joulukalenteri

Hauskassa optisen illuusion luova kalenteri kätkee luukkujen sisälleen täysikokosia tuotteita sekä miniversioita. Meikkikalenteri on oiva vaihtoehto, jos haluat ainostaan meikkikokoelmaasi täydentää. Mukana on huulituotteita, meikkejä ja meikkipohjan tuotteita. Hinta 154,50€. Kalenterin arvo on 370€.


Clinique

Joulukalenteri josta löytyy ihonhoitotuotteita, tuoksuja ja meikkejä. Cliniquen kalenteri on myös sellainen jota on kehuttu. Jos olet Cliniquen tuotteita käyttänyt, niin tämä voisi olla sinun valintasi. Kalenterin sisältö näyttää kyllä toimivalta ja mukana on myös täysikokoisia tuotteita. Hintaa tältä kalenterilta löytyy Elevenin sivuilta 136,95€.


Naturelle

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa kalenterin julkaisee myös Naturelle. 25 luukkua sisältävä kalenteri sisältää kulttituotteita, Naturellen asiakkaiden suosikkeja sekä joulukuun aamuihin mieltä lämmittäviä tuotteita. Mielenkiintoinen uutuus, jota todellakin kannattaa harkita, jos mietit luonnonkosmetiikkaan painottuvaa kalenteria. Puolet tuotteista on täysikoisia. Ja mikä parasta. Kalenterissa ei ole näytepussukoita ja se pakataan täysin Suomessa. Kalenterin hinta on 249€  ja ovh sillä on 349€.
Kalentereita EI OLE enää paljon jäljellä, joten nappaa pian omasi! Rajoitetu 500 erä.


Luonkos

Luonkos on myös iloksemme lähtenyt ilahduttamaan joulukuun aamuja. Ensimmäinen Luonkosin joulukalenteri on 100% kotimainen ja alusta loppuun paketoitu sekä valmistettu käsin. Kalenteri sisältää mm. täysikokosia tuotteita, uutuustuotteen, matkakokoja ja näytteitä. Valittavissa on myös täysin vegaaninen vaihtoehto. Kalenterin tuotteiden arvo on 250€ ja kalenterin hinta on 109€.









Pieniä vihjeitä on tullut monesta kalenterista jo, mutta listaa päivitän kuitenkin, kun kuvia ja hintatietoja alkaa ilmestymään enemmän. Käy kurkkaamassa postausta siis säännöllisin ajoin! 



Postauksen kuvat ovat täältä:


































Kommentit

  1. Siis nyt jo ilmestynyt kalentereita! Kiitos postauksesta. Ajattelin hankkia tyttärelle oman kalenterin vaikeaa vuotta piristämään. Odottelen mitä muuta on ilmestymässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Bongasin jo heinäkuussa muutaman kalenterin mitä ulkomailla myydään. Vuosi vuodelta aiemmin ja aiemmin. 😅

      Poista
  2. Täytyy laittaa blogin nimi ylös! Sinulla on mielenkiintoisia postauksia. Bongasin blogisi Facebookin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei onpa kiva kuulla! Tervetuloa blogin lukijaksi ❤️

      Poista
  3. Jes! Mä tässä jo oottelinkin koska sulta ilmestyy tää postaus :) tää auttaa taas valkkaamaan kalenteria tälle vuodelle, kun on niin kätevästi kaikki kalenterit listattuna.
    Mulla viime vuonna oli tuo lookfantastic, ja täytyy myöntää että oli kyllä vähän pettymys kalenteri :( tuntui että moni tuote suunnattu 40-50v iholle ja jäi näin itteltä käyttämättä, mutta onneks sai äitille lahjotettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei onpa ihana kuulla, kiva että luet blogia. ❤️ Minulla ei nyt ole ollutkaan tuota kalenteria, kun omasta mielestä se toistaa itseään vuodesta toiseen ja on juuri noita tuotteita, jotka sopivat 40-50-vuotiaan iholle. Kerrohan mihin kalenteriin päädyit!

      Poista
    2. Päädyin tuohon Skinderella kalenteriin, mutta nyt kyllä alkoi houkuttelemaan myös tuo stokkan oma kalenteri, josko sitten ens vuonna!
      Ootko jo tehny päätöksiä minkä kalenterin hankit? :)

      Poista
    3. Itsellä on tänä vuonna ihan ennätysmäärä kalentereita. Olen saanut pr-lähetyksenä muutaman ja lisäksi ehdin ennen näitä hankkia jo pari. Tuskin kaikista tänne tulen kirjoittamaan, mutta otan mielenkiintoisimmat kalenterit syynäykseen myös blogiin. ❤️✨

      Poista
  4. Onko sinulla tietoa, saakohan Maybellinen kalenteria mistään tilattua Suomeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä tietoa yhtään tämän kalenterin osalta mistä saisi tilattua. 😞

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Maaliskuun Lookfantastic boksi

The Lookfantastic&Elle Magazine Edit! Tilasin ensimmäisen boksini heinäkuussa 2016. Jostain Instagramin syövereistä tuli kuva kauniista boksista sisältöineen, ja halusin ehdottomasti päästä testaamaan mitä brittiläinen boksi pitää sisällään. "Jos tilaan yhden kokeeksi ja katson millainen se on." No näin ajattelin ja tässä ollaan. Maaliskuussa 2017 ja tämähän minulle jo yhdeksäs boksi. Boksissahan tulee 6 tuotetta sekä sen hetkisen kuun Elle. Täysikokoisia ja testereitä. Paljon on päässyt tutustumaan itselle täysin tuntemattomiin merkkeihin sekä tuotteisiin mitä ei välttämättä osaisi heti ensimmäisenä ostaa omaan meikkilaukkuun. Edellisten boksien sisältöihin pääset tutustumaan Instagram profiilissani ( https://www.instagram.com/mervipartanen/ ). Tämän kuun boksi sisälsi jälleen kerran mielenkiintoisia tuotteita. Katsotaanpas jokaista vähän lähemmin. Ensimmäisenä mukana tulleessa boksin esitteessä (jossa on paljo