Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Onnenhetkiä ja ihon pehmeyttä

Mihin tämä joulukuun alku on mennytkään. Eletään joulukuun toista viikkoa jo ja tänään vietetään itsenäisyyspäivää. Haluankin jokaiselle toivottaa ihanaa itsenäisyyspäivää ja muistetaan niitä ihmisiä, jotka ovat tämän meille mahdollistaneet. Sen pidemmittä puheitta mennään luukkujen ja tuotteiden pariin. Edellisessä postauksessa kirjoitin hieman ajatuksia kalentereista mitä ne ovat näin alkuun herättäneet. 


LUUKKU 5

Naturelle

Edible Beauty No. 3 Exotic Goddess Serum

Mielenkiinto seerumeita kohtaan ei ole edelleenkään laantunut, joten luukun viisi seerumin otan ilolla vastaan. Geelimäisen koostumuksen omaava seerumi tulikin testattua heti aamulla 5.12. ja tykästyin tähän heti. Itselle yllätyksenä tuli se, että punoitus hävisi HETI poskilta. Jos olet uusi lukija, niin tiedoksi että itsellä on taipumus punaisiin poskiin eli iho punoittaa ikävästi kesät talvet poskipäiltä. Välillä tämä ongelma katoaa ja välillä taas on pidempiä jaksoja, että mikään ei auta. Mutta palataan tuotteeseen. Seerumi tosiaan vähensi poskien punaisuutta ja iho tuntui todella pehmeältä koko päivän ajan. Kosteutetulta ja ravitulta, jos näin voi sanoa. Anti- age seerumi antaakin iholle täyteläisyyttä ja pehmeyttä. Seerumi sopii aamuin illoin käytettäväksi. Seerumissa on laadukkaita raaka-aineita. Mm. Alppitähtiuutetta, joka on Naturellen sivujen mukaan tämän tuotteen pääraaka-aine ja on yksi voimakkaimmista kasvipohjaisista antioksidanteista.  Sillä on myös UV-valoa torjuvia vaikutuksia. Alppitähden lisäksi tästä seerumista löytyy tuttu hyaluronihappo, joka tottakai tasoittaa juonteita ja pitää ihon kosteustasapainoa balanssissa. Lisäksi tästä löytyy acerokirsikkaa, jonka kerrotaan auttavan mm. ihon pigmenttihäiriöihin ja akneen. Seerumissa oleva kakadumarjan korkea C-vitamiinipitoisuus suojaa ihoa tulehduksilta. Tuote tuoksuu tosi tutulle, raikkaalle. Jossain muussa luonnonkosmetiikka tuotteessa on tämä samainen tuoksu. Seerumi on 20ml koossa ja luulin tämän olevan täysikokoinen, mutta tuotetta myydään 10ml isommassa pakkauksessa eli täysikokoinen tuote on 30ml. Reilun kokoinen tuote siis kalenterissakin. Täysikokoinen tuote on 56€.



Goodiebox

Rabens Saloner Exfloating Towel

Kuoriva pyyhe, joka on viskoosia ja puuvillaa. Kyseistä pyyhettä voi käyttää esimerkiksi kylvyssä tai suihkussa koko vartalon kuorintaan. Pinta tässä onkin sellainen hieman karhea. Pestään 30 asteessa. Tämmöinen tuote on itseasiassa hyvä! Olen vastaavaa käyttänyt ja iho tuntuu tosi pehmeältä, kun kuollut ihosolukko saa kyytiä. Ja tämän jälkeen myös vartalovoide imeytyy paremmin. Hinta tälle on täysi mysteeri. En löytänyt mitään tästä tuotteesta Googlen kautta. Ainoastaan isoja vohvelipyyhkeitä. Jos joku osaa sanoa paljon tämmöinen pyyhe maksaa, niin laitapas kommenttia! 


Glossybox

Spa to You


Kasvoharja, jossa kaksi erilaista päätä. Toinen on harjamainen ja toinen on muovinen, tyypillisempi kasvoharjojen pää. Tuosta harjamaisesta päästä irtoaa muuten karvoja, joten tulee kyllä todella "halpa" vaikutelma tästä, mutta annan vielä mahdollisuuden. Itsellä on ollut Glossyboxista tullut saman brändin kasvoharja käytössä ja siitä olen tykännyt. Katsotaan millainen tapaus tämä on. Hinnaksi harjalle oli laitettu Glossyboxin tuotelehtisen mukaan 15€. Maksaisinko 15 euroa tästä. En. 


Kiehl`s

Ultra Facial Toner

Tämäkin tuli testattua heti 5.12. aamulla. Maitomaisen koostumuksen omaava kasvovesi on hieman erikoinen ajatus, mutta iholla se ei enää tunnu maitomaiselta, vaan se puhdistaa iholta lian ja epäpuhtaudet muuttuen kasvovesimäisemmäksi. Tykästyin tähänkin heti. Kiehl`s on kyllä yllättänyt minut todella positiivisesti ja tuotteita voisin hankkia täysikokoisena. Kasvovesi on alkoholiton, pH-tasapainotettu ja samalla kun putsaat ihoa, se kosteuttaa sitä. Tätä pitää kyllä hankkia täysikokoinen pullo, koska tuotteen hinta-laatu on minusta kohdillaan. 17,50€ on 250ml tuotteesta tosi inhimillinen, kun löytää toimivan tuotteen! En ole yhdellä käyttökerralla kyllä kertaakaan rakastunut kasvoveteen. Olisiko tämä erilainen koostumus ollut nyt se juttu ja se, että kerrankin tuote joka ei jätä epämiellyttävää tahmeutta iholle. 

Yves Rocher

Repair Damaged Hair Shampoo

Matkakokoinen 50ml shampoo auttaa korjaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita hiuksia. Jojobaöljyä sisältävä shampoo puhdistaa ja tekee hiuksista myös kestävämmät. Hoitaa myös hiuspohjaa. Yves Rocherin tuotteita olen käyttänyt jos jonkilaista, joten tämäkin tuote on itselle tuttu. Ja tulee muuten käyttöön! Kesällä hiukset ottivat itseensä ja nyt on katkeillut tosi paljon hiuksia, joten voi sanoa että hiukset ovat tällä hetkellä vaurioituneet. Myydään 300ml pullossa ja hinta tuotteella on 7,90€.

Sothys

Desquacrem with Gypsphila extract

Syväpuhdistava tuote, joka mahdollistaa sen, että iho puhdistuu niin hyvin, että sen on mahdollista ottaa paremmin esimerkiksi ihonhoitotuotteet paremmin vastaan. Iho jää terveen hehkuvaksi ja pehmeäksi. Tuote on ollut Sothysilla myynnissä jo 50-luvulla ja saanut jo jonkilaisen kulttimaineen. Levitetään iholle, annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Hinta täysikokoiselle tuotteelle on 44,50€/50ml.

Rituals

Viidennen luukun takaa paljastui toinen kynttilä. Yksi kynttilä on tullut jo aiemmin ja Ritualsillahan on täysikokoisia kynttilöitä myynnissä. Suosittelen muuten. Tuoksut on ihania. Tässä kynttilässä tuoksuu ruusu ja kynttilän nimi onkin Imperial Rose. Tykkään! Itseä ei haittaa kynttiläihmisenä ollenkaan, vaikka kalentereista tulee minikokoisia kynttilöitä. Nämä sopii hyvin vaikkapa kylppäriin luomaan tunnelmaa ja tuoksut vie ajatukset toiseen maailmaan. 

Bonnemaman

Mansikka-rautayrtti oli tämän aamun kalenterin luukun takana. Toimii muuten hyvin puuron kanssa tämä kesäisen makuinen hillo. 


Lakrids by Bülow

Tämän aamun luukussa oli erikoinen makuyhdistelmä. Tyrnimarjaa, lakritsia ja valkosuklaakuorrutetta. Kuulostaa erikoiselta, mutta maistui niin hyvältä. Näitäkin voisi ostaa koko purkillisen. Menisi ihan huomaamatta. Tykättiin molemmat tästä mausta.

LUUKKU 6



Naturelle

Juice Beauty Full Strength Peel Mask

Hedelmähappoihin perustuva AHA-happokuorinta ,joka kuorii ihoa entsymaattisesti kirkastaen, vähentäen epäpuhtauksia ja tasoittaen juonteita. Kuorinta aika kannattaa aloittaa lyhyemmällä vaikutusajalla (maksimivaikutusaika on 10 minuuttia). AHA-happoina tässä on omena-, sitruuna- ja maitohappo) ja BHA-happoina (salisyylihappo pajun kuoresta). Happopitoisuus kuorinnassa on 13-15%.

Olen käyttänyt muutamaa happokuorintaa. Oma iho on yllättävän herkkä näille, mutta ajattelin kokeilla kuitenkin varovaisuudella. Eli lyhyemmällä vaikutusajalla. Katsotaan mitä iho tykkää. Haluaisin kuitenkin löytää edes yhden tämäntyyppisen tuotteen arkeen. Olisiko se tämä. Koko 15ml. Hinta tälle on 51€ ja tuotetta myydään 60ml koossa. Kuorinta oli kalenterissa 15ml koossa.

Kiehl`s 

Ultra Facial Oil-Free Gel Cream 

Kiehl`s kalenterista tuli tänään kevut ja raikastava kosteusvoide. Sopii erityisesti rasvoittuvalle iholle sekä normaalille ihotyypille. Vähentää ihon rasvaisuutta ja geelimäinen koostumus tuntuu iholla viilentävältä. Kokeilin tätä kosteusvoidetta ja imeytyy kyllä tosi hyvin ihoon. Tykkään myös tämän keveästä koostumuksesta. Pidemmällä aikavälillä voi saada enemmän tuloksia. Itsellä on rasvoittuvaisuuten taipuvainen iho, joten sopii omalle iholle hyvin. Kalenterissa 7ml koossa ja myydään 50ml pakkauksessa. Ihovoiteen hinta on maltillinen  29,50€.


Goodiebox

Ivy Aia with Hyaluronic acid & Antioxidants Eye- Patches

Nämä tulee aina tarpeeseen. Vähentää silmänalueella turvotusta ja madaltaa juonteita. Annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Myydään muuten apteekeissa myös tätä tuotetta. Hinta tälle tuotteelle on Nettiapteekin mukaan 3,48€.


Glossybox

Figs & Rouge Satin Soft Blurring Primer & Finishing Fix 

Tämän päivän luukussa tuli tuttu tuote jota olen käyttänyt enemmän ja vähemmän. Tämä kyseinen primer ei nimittäin aina toimi kaikkien kosteusvoiteiden kanssa yksi yhteen. Lopputuloksena kosteusvoide ei kerrostu kunnolla, vaan rullautuu pois iholta. Ja joudut pesemään kasvot uudestaan. Eli oikeastaan tämän tuoteen alle ei pitäisi laittaa mitään. Mutta itse kyllä tarvitsen näin talvella etenkin iholle kosteutusta. Tämä on ihan ok tuote yksinään käytettäväksi ja jättää kivan tasaisen lopputuloksen ja iho pysyy melkein koko päivän mattaisena. En kuitenkaan itse ostaisi tätä tuotetta. Tuote tuli kalenterissa täysikokoisena 30ml koossa. Hinta tällä on 44€.

Sothys 

Secrets de Sothys

Tämä voide on ihana. Mutta hintakin tässä on kyllä sen mukainen. 225€ 50ml tuotteesta on paljon minun mittapuussani. Ylellinen voide, jossa on myös ylellinen tuoksu. Viime jouluna tuli tämä samainen tuote ja rakastuin tähän hinnasta huolimatta. Jättää ihon silkkiseksi ja kosteuttaa. Tuotteessa on posliininkukkaöljyä, joka rauhoittaa ihoa ja uudistaa samalla sitä. Persikan lehtien glukaanit taas vahvistavat ihon luonnollista vahvistuskykyä. Lisäksi pääraaka-aineena toimiva ruusu kiinteyttää ihoa. 

Yves Rocher 

Rouge Vertige- 56 Satin

Kirkkaanpunaisessa sävyssä oleva hoitava huulipuna on yllättäin myös itselle tuttu tuote. Tämä tosiaan tuntuu koko päivän huulilla enemmänkin kosteuttavalta huulituotteelta, kun huulipunalta joka yleensä vain kuivuu huulille kadoten päivän aikana. Huulet tottakai suosittelen kuorimaan hyvin ja kosteuttamaan ennen punan laittoa. Toimiva puna, joka on tosi kaunis sävyinenkin. Tuote on tarjouksessa nyt Yves Rocherilla. 12,72€.

Rituals

The Ritual of Holi Sparkling Body Mist Flamingo Flower & Pink Grapefruit

Ihanan tuoksuinen, aika makea vartalosuihke. Tykkään tästäkin. Yksin samanlainen tuote tuli aiemmin ja tuoksu oli silloin maltillisempi sekä raikkaampi. Tämä sopisi hyvin kesään. 20ml matkakoko tuli kalenterista ja tätä myydään 150ml pullossa. 10,90€ hinta Ritualsin sivuilta. Tuoksu on muuten itsellekin uusi.

Bonnemaman

Aprikoosihilloa kera laventelin. Taas on jännä makuyhdistelmä. Itse en ole suurin aprikoosin ystävä, mutta katsotaan millainen tämä on!

Lakrids by Bülow

Odotin tältä maualta enemmän. Loppujen lopuksi tässä maistui kuitenkin eniten lakritsi. Crispy Caramel jäi siis vaisuksi. 


Kosmetiikkatuotteista kuudennen luukun kohdalla lähtee yksi kiertoon. Itselle on tarpeeksi tutuksu tullut tuo primer ja minulla se ei toimi niinkuin toivoisin. Olen antanut tuotteelle monta mahdollisuutta. Kalentereista Naturellelta toivon edelleen enemmän täysikokoisia tuotteita hintaan nähden. Toki nämä ovat olleet reiluja kokoja. Mutta silti jotain säväyttävää toivon. Luonnonkosmetiikka kuitenkin kiinnostaa itseä tosi paljon ja kalenterilta toivoin paljon. Oliko odotukset sitten vaan liian korkealla. Ehkäpä. Seuraava kalenteri postaus tulee 8.12. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p