Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Tehokosteutusta iholle ja makeita hetkiä

Tätä kirjoittaessa katson ulos, kun peltopyy ja orava katsovat toisiaan lintujen ruokintapaikalla. Raotan verhoa ja katson näiden kahden kohtaamista. Ajaako peltopyy tuon hänelle oudon vieraan pois vai antaako tämä olla oravan rauhassa hänen seurassaan? Peltopyy kipittää kuitenkin itse tuijien suojaan ja oravasta tulee valppaampi. Sekin katoaa puiden suojaan. Näitä hetkiä on ihana seurata samalla, kun kirjoitan teille näitä postauksia joulukalentereista. 

En ole vieläkään löytänyt sitä kipinää, että tänne toisin tällä hetkellä muutakin kuin kosmetiikkaa postausten muodossa. Haluaisin olla avoimempi, mutta toisaalta en, koska tiedän blogia lukevan sellaisten ihmisten joiden kanssa en ole enää tekemisissä. Siksipä blogi on tällä hetkellä muihin osa-alueisiin painottuva, kun elämään. Ja näillä mennään vielä pitkään. Toisaalta tuntuu myös siltä, että tällä hetkellä tässä maassa on muutenkin kaikki mielipiteet mihin asiaan tahansa pannassa, niin parempi ettei edes tuo mitään ajatuksia esille mihinkään aiheeseen, kun kosmetiikkaan liittyen. Ja siksipä pidemmittä puheitta mennään kaletereiden pariin. Joulu on pian täällä! 

LUUKKU 9



Naturelle 

NCLA Beauty So Rich- kynsinauhaöljy

Kynsinauhaöljyt on itselle joiltain osin tuttuja. Silloin, kun itsellä oli vielä geelikynnet, niin käytin enemmän kynsinauhaöljyä. Nyt ei ole itsellä ollut mitään tuotteita kynsinauhoille, joten tämähän tulee siis käyttöön heti. Olen käyttänyt yleensä illalla ennen nukkumaan menoa kynsinauhaöljyä ja käsivoidetta. Samalla vaivalla menee molemmat. Tämä kyseinen kynsinauhaöljy ravitsee ja kosteuttaa kynsinauhoja sekä kynsiä. Lisäksi se rauhoittaa ärtyneitä kynsivalleja. Eli jos sattuu olemaan pieni tulehdus kynsivallin alueella, niin tämä voisi olla hyvä tuote rauhoittumaan ärtynyttä aluetta. Kynsinauhaöljy sisältää E-vitamiinia ja safflorinsiemenöljyä, joka lukitsee kosteuden ihoon. Kätevä pipetti. Mukana tulleessa lappusessa suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa päivässä. Itseni tuntien unohdan aamulla laittaa tätä, joten otan rutiiniksi iltoihin tämän käyttämisen. Näissä kynsiöljyissä on tuoksu ja itselle sattui sellainen tuoksu,kun Horchata- juoma. Ei kerro tuollainen juoma kyllä itselle mitään.
Kynsinauhaöljy täysikokoinen ja tämän hinta on 18€

Kiehl`s

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Kiehl`s kalenterista tänään tuli öljytön savipohjainen naamio, joka poistaa iholta liikaa talia ja rasvaisuuden tunnetta. Syväpuhdistaa ihoa ja antaa pehmeän lopputuloksen. Naamiossa on Amazonin valkoista savea ja se sopii sekä normaalille, että rasvaiselle iholle. Annetaan olla iholla noin kymmenisen minuuttia ja huudellaan pois. Katsotaan milloin tätä pääsee testaamaan sillä korkki on niin lujasti kiinni, että tarvitsee todennäköisesti pommin, että sen saa auki. 😁 Kalenterista tuli 14ml koko. Tästä riittäneen siis 2-3 kertaan käytettäväksi. Siinä tietääkin, että onko omalle iholle hyvä tuote vai ei. Hintaa täysikokoisella 125ml tuotteella on noin 33€.

Goodiebox

Terre Mars 016 Variance Eye Contour

Silmänympärysvoide, joka kiinteyttää sekä silottaa silmänympärysihoa. Voide on tehty kierrätetystä kahviöljystä, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja linolihappoja. Tuote lupailee myös laskevan turvotusta silmänympärysiholla ja auttaa tummiin silmänalusiin. Silmänympärysvoiteen vaikuttavat aineet ovat kahviöljy, sheavoi ja kahviuute. Tuotteen kaikki ainesosat ovat Ecocert- sertifioituja sekä vega

anisia ja eläinkokeettomia. 

Terre Mars on tuttu brändi Goodieboxista ja muistaakseni itsellä on vielä kokeilematta heidän suihkutuote. Tämä on mielenkiintoinen tuttavuus ja voiteen ainesosat vaikuttaa mielenkiintoisilta. Kahvihan tottakai ravitsee aina sielua aamuisin sisältä päin, niin täytyyhän sen myös tehdä hyvää iholle. Kahvikuorinnat on tuttuja, mutta en ole koskaan silmänympärysvoiteessa törmännyt kahviin. ACOn silmänympärysvoide vetelee viimeisiään, joten tämä lähtee testiin. Täysikokoinen tuote ja hinta tälle on 25€.


Glossybox

Doctor Babor Hyaluron Cream

Doctor Baborin tuote luukusta 9 on uusi tuttavuus. Olen testannut Baborin ampulleja, mutta voiteet on ihan tuntematon alue itselle. Kevyt koostumus, joka kosteuttaa ihoa välittömästi ja 24 tunnin ajan. Voi käyttää päivisin tai laittaa yöksi. Tuotteessa on kolmivaikutteista Hyaluronhappoa sekä luonnollisen yhdisteen, jotka yhdessä auttavat palauttamaan iholle sen kaipaaman kosteustasapainon. Sopineen siis kosteusköyhälle iholle erinomaisesti. 

Tätä myydään jossain tässä 15ml koossakin, mutta täysikokoinen tuote on 50ml. Tuo matkakoossa oleva tuote on kiva, koska se on kuitenkin reiluhko ja voisi pakkauksesta jopa luulla täysikokoiseksi tuotteeksi. Laadukas. Täysikokoinen tuote maksaa noin 80€, mutta nyt on monessa paikassa alessa, joten kannattaa Google laittaa laulamaan. 


Sothys

Hydra3Ha Intensive Hydrating Serum

Luukun 8 kasvovoidetta tuli luukusta 9 täydentämään seerumi. Nämä suosittelen ostamaankin yhdessä, niin iho saa oikein boostia kosteutukseen. Tässä on kiva kevyt koostumus, maitomainen sellainen joka imeytyy ihoon hyvin jättämättä sitä tahmeaksi. Tykkään itse tunteesta minkä jättää iholle. Sothysin tuotteista tietää, että niissä on laadukkaita ainesosia ja ovat kauneushoitolatason tuotteita. Olen käyttänyt elämäni aikana jos jonkilaista kosteusvoidetta ja täytyy sanoa, että Sothys on yksi parhaimmista. Tuotteiden hinnat ovat tyyriimpiä, mutta nämä ovat riittoisampia. 50ml 94,50€. Tuote sopii parhaiten kuivalle, hilseilevälle iholle joka kärsii kiristävästä tunteesta.

Yves Rocher

The Ultra Fresh Cleansing Gel

Geelimäinen kasvojen puhdistustuote, joka sopii päivittäiseen käyttöön ihon puhdistukseen tai kevyen meikin/meikin jäämien puhdistukseen. Tämä jättää iholle kivan raikkaan ja pehmeän tunteen. Putsarin juju piilee ainesosassa, joka tuo happea iholle. Tuotteessa on Tetraselmis- mikrolevää, jota viljellään Bretagnen rannikkovesissä. Tuote tuli matkakoossa 30ml kalenterista ja tätä myydään 100ml pakkauksessa. Hinta 14,90€. Puhdistustuote on nyt siis alessa ja normaalihinta on yli 22€.

Rituals 

The Ritual of Hammam Nourishing Shampoo

Eilisen hoitoaineen seuraksi shampoo. Testasin eilen illalla kalenterista tullutta hoitoainetta, jonka lupailtiin myös antavan kiiltoa hiuksille. Oletin, että tuoksu vähän lievenee hiuksissa, mutta aika voimakas rosmariinin tuoksu jäi itsellä hiuksiin, joka tuoksui vielä aamullakin. Sinänsä ei haittaa, mutta toiselle tuo tuoksu voi olla taas liikaa. Hoitoaineen jälkeen tuntui kivan pehmeältä hiukset ja itsellä tuli myös laineet esiin hiuksista. Joten tätä shampoota on kiva kokeilla yhdessä hoitoaineen kanssa. Matkakoossa tämäkin 50ml ja täysikokoinen 250ml tuote maksaa 10,50€.


Bonnemaman 

Bonnemaman kalenterista tuli tähän sesonkiin sopiva hillo. Viikunahillo kardemummalla. Sopisi hyvin juustopöytään aattona!

Lakrids By Bülow

Dark & Sea Salt oli tämän päivän luukussa. Kiva yhdistelmä, jossa suolaisuus tulee itselle ensimmäisenä esille. Toimii silti hyvin yhteen maut tässäkin versiossa.


LUUKKU 10



Naturelle

be. bare life The Crowd Pleaser- shampoopala

Miedon tuoksuinen shampoopala, joka kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Edistää hiusten terbettä kasvua ja pehmentää hiuksia. Tässä minulle tulleessa shampoopalassa on tuoksuna greippi ja kurjenpolvi. En ole tietoinen onko kalenterissa erilaisia shampoopaloja vai tätä yhtä tuoksua pakattuna. 

Olen itseasiassa alkanut pitämään näistä shampoopaloista, kun löytyi oikeanlainen minun hiuksille ja hiukspohjalle. Goodieboxista tuli joskus shampoopala, joka on ollut täydellinen. Tietysti en voi tietää onko tämä juuri minun hiuksille sopiva, mutta hienoa, että tämmöinen oli kalenterissa. Tuote täysikokoinen ja näitä löytyy Naturellen verkkokaupasta erilaisissa variaatioissa, joten käy katsomassa osuuko joku kohdalleen. Sanoisin tästäkin, että todella hyvä lahjaidea, jos tietää millaiset hiukset lahjan saaja omaa. 14€.

Goodiebox

MCoBeauty XtendLash Tubing Mascara

Olenkin vähän jo odotellut milloin kalentereista tulisi ripsari. Näitä on nimittäin kiva testailla ja nämä on minulla kuluvin meikkituote. Voisin sanoa, että aika usealla ensimmäisenä loppuu ripsiväri nenen muita meikkejä. XtendLAsh on MCoBeautyn myydyin ripsiväri. Se ei tahraa, antaa volyymia, pituutta ja luo intensiivisen katseen. Itseä ihmetyttää, kun luin MCoBeautyn sivuilta tästä, että on vedenkestävä, mutta samalla tämän saa helposti poistettua lämpimällä vedelle? No toisaalta hyvä juttu. Harja näyttää hyvältä ja tykkään putkilomaisesta pakkauksesta. Vie vähemmän tilaa ja on kätevämpi. Sopii mm. herkille silmille sekä meille piilareiden käyttäjille. Lookfantasticin sivujen mukaan hintaa tällä on noin 19€. Tämä lähtee heti testiin. Itsellä loppui juuri Colosen ihana ripsiväri ja olen käyttänyt hetken todella huonoa Yves Rocherin ripsiväriä. Ihan hirveä, paksu harjaosa tässä kyseisessä ripsivärissä jota nyt käytän. Tämä on sopivampi omille ripsille. 

Glossybox

Steve Laurant Lip Gloss

Ensimmäisenä aamulla oli ajatus, että onpa tumma huulikiilto. Sitten toinen ajatus, että ei taida minulla toimia. Luin sävyn. Shamppanja. Katsoin valossa kiiltoa ja totean, että onpa kaunis sävy. Kiillossa on nimittäin kaunista metallista, glitterimäistä hohtoa jopa. Ja huulikiilto on enemmänkin läpikuultava, kun tumma. Voi siis sanoa, että tämä toimii hyvin juhlakauden meikissä. Huulikiilto kosteuttaa ja ei muuten tunnu tahmaiselta. Kiillossa on enemmän hohdetta, kun väriä. Tykkään! Tämä voisi toimia samansävyisen huulipunan kanssa hyvin. Hinta tällä noin 20€.


Kiehl´s

Calendula Serum-Indfused Water Cream

7ml matkakoossa tullut monitehoinen ja vesipohjainen kasvovoide. Voide sisältää tiivistettyä kehäkukkaseerumia, joka rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa sitä. Vesipohjan vuoksi kosteusvoide onkin todella kevyt ja raikas. Tykkään. Kokeilin tätä heti aamulla ja rakastuin tämän koostumukseen. Tätä voisin ajatella käyttäväni keväällä ja kesällä ihonhoitotuotteena. Kosteusvoidetta myydään kolmessa eri koossa. 28ml, 50ml ja 100ml. Hinnat ovat 32, 48 ja 85€.

Sothys

Hydra- Smoothing Mask

Sothysin aamun luukusta tuli naamio. Kyseisestä purkista ei riitä tuotetta, kun yhteen käyttökertaan, mutta naamion voi antaa vaikuttaa joko 15 minuuttia ja huuhdella pois tämän jälkeen tai sitä voi käyttää yön yli pidettävän naamion tapaan. Itse olen käyttänyt molemmilla tavoilla tätä. Naamion jälkeen iho on ravitun tuntuinen eli kosteutettu, heleä ja tuntuu ihanan pehmeältä. Hintaa tällä tuotteella on täysikokoisen tuotteen ollessa 50ml 57€.

Yves Rocher

Botanical Body Scrub with Apricot kernel Powder

Kun on käyttänyt vuosia Yves Rocherin tuotteita, syntyy niitä lemppareita matkan varrella. Ja tämä on yksi niistä. Aprikoosinkivijauhetta sisältävä kuorinta on ollut itsellä myös reilu 10 vuotta yksi suosikki kuorintatuotteiden saralta. Kyseinen kuorinta poistaa iholta kuolleen ihosolukon, jolloin iho tuntuu aivan ihanan silkkiseltä ja se ottaa paremmin myös kosteuttavat tuotteet vastaan. Kuorinta myös siloittaa ihon pintaa. Yksi sana. Suosittelen. 30ml matkakoko ja hintaa täysikokoisella 100ml tuotteella on tällä hetkellä alessa 11,90€.


Rituals 

The Ritual of Samurai Face Cream energy & anti- age

No niin. Toinen kasvojen hoitoon painottuva tuote Ritualsin kalenterista. Aika vahva tuoksu kasvovoiteelle. Ja sanoisin, että tässä tuotelinjan tuoksussa on myös enemmän tämmöistä miehen tuoksumaailman vivahteisiin sopivaa tuoksua. Voide johon on käytetty luonnon tehokkaimpia ainesosia, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan samalla kosteuttaen ihoa. Tässä on kevyt koostumus ja jättää vähän mattapintaisen tunteen iholle. Voiteessa on senchaa, joka on maailman voimakkainta sekä eniten antioksidantteja sisältävä vihreä tee. Lisäksi siinä on camu camu- hedelmää. 

Katsoin Ritualsin sivuilta, niin tämä sarja on todennäköisesti miehille suunnattu. Kyseisen tuotelinjan alla on nimittäin myös parranajoon suunniteltuja tuotteita. Kasvoivoide meneekin siis miehelle. Matkakokoinen tuote 20ml. Voidetta myydään 50ml koossa ja sen hinta on noin 38,50€.


Bonnemaman

Raikas sitruksinen hillo jossa on yuzun ja sitruunan makuja. Tarkemmin ottaen tämä on marmeladi. 

Lakrids by Bülow



Tämän päivän luukku olikin hiukan eri mallinen versus mihin on tottunut. Luukusta tuli nimittäin pidemmän mallinen lakrtisi, joka on makeaa luomu lakrtisia. Sitä on keitetty hitaasti neljän tunnin ajan ja keittoprosessi on sen karamellisen maun takana. Tämä on aika monen suosikki tuote Lakrids by Bülowlta. 



Kalenterin luukuista 9-10 tuli suurimmilta osin tuotteita, jotka vaikuttavat sellaisilta mitkä tulevat käyttöön ja toimivat. Ei oikeastaan edes ole mitään huonoa sanottavaa mistään kalenterista. Naturellen kalenteri on parantanut tuotteiden osalta luukku luukun perään ja Yvesilta tulee taas tuttuja, varmoja tuotteita joiden tietää toimivan. Glossybox ja Goodiebox pitävät tasaista linjaa ja tämä voisi olla monelle sellainen kalenteri, joista saa erilaisia brändejä kokeiluun. Kiehl`s on edelleen itselle kalenteri joka tuottaa tuotteiden osalta mielenkiintoa, kun olen vähimmässä määrin tutustunut brändin tuotteisiin. Sothys on myös tullut tutuksi tuotteiden osalta ja jos ihmisiä kiinnostaa hoitolatason kosmetiikka, kalenteri antaa hyvää tutustumispohjaa niihin. Ritualsin kalenterista vielä sen verran, että toivon saavani ensi vuonna tästä sen toisen version. Kalentereiden availua jatketaan täällä taas 12.12. Silloin ollanki puolessa välissä. Ajatelkaas sitä. 




Kommentit

  1. Moikka! Tämän joulukuun ajan teen vaan näitä joulukalenteri postauksia joka toinen päivä. 😊 Menee liian tiiviiksi muuten postaus tahti. Kiitos haasteesta. Ja ihanaa joulun aikaa ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p