Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Glitteriä ja kirsikankukan tuoksua

Me ollaan puolivälissä. Tuntuu melkein oudolta sanoa tai edes kirjoittaa, että ollaan puolet luukuista avattu NYT. Jouluun on siis enää 12 päivää. Joulukuu menee aina todella vauhdikkaasti eteenpäin ja siksi siitä tuleekin nauttia joka päivä. Kerronpa vähän rutiineista mitä teen, kun aloitan kirjoittamaan postausta teille. 
Otan ensin kuvat tuotteista ja avaan tietokoneen. Kirjoitan tämän postauksen yleensä kahdessa osassa eli tämä postaus on aloitettu 11.12. ja kirjoitan loppuun 12.12. Eli silloin, kun olen avannut myös postaukseen tulevan toisen luukun. Keitän teevettä ja valitsen Muumi teejoulukalenterista teen. Tänään (11.12.) teen nimi on Erityistapaus. Jostain syystä tuo nimi puhutteli minua tänään eniten ja valitsin sen. Istahdan hetkeksi kupin kanssa koneen äärelle ja katselen keittiönpöydän päästä lintujen ruokintapaikalle, jossa on tälläkin kertaa kova kuhina. Peltopyy pitää taas rivit ojennuksessa ja ajaa naakat pois. Hyvä niin. Nyt onkin aika pureutua luukkuun 11 ja luukun 12 tuotteista kirjoitan huomenna. 


LUUKKU 11



Naturelle

Ere Perez Olive Oil Lipstick- Royal

Naturelle lähetti tosiaan viime vuoden keväällä minulle tuotepaketin, jossa oli muutama tuote Ere Pereziltä. Mukana oli myös keväisessä sävyssä oleva huulipuna, joka onkin ollut itsellä ahkerassa käytössä. Tykkään tosi paljon tämän huulipunan hoitavasta koostumuksesta ja siitä, että oliiviöljy jättää huulille kosteutetun tunteen. Pigmentti näissä on myös hyvä ja pysyy hyvin huulilla myös arjen tohinoissa. Todella mieleinen tuote tuli siis tämän päivän luukusta ja vielä juhlavassa tummanpunaisessa sävyssä. Jollekin tämä sävy on todennäköisesti liian tumma, mutta itse pidän myös tummemmista huulituotteista. Vinkki! Juhlameikkiin todella kaunis sävy. Jos et halua tummaa silmämeikkiä ja haluat kiinnittää enemmän huomiota huulimeikkiin, valitse tummempi puna. Katse kiinnittyy enemmän huuliin. Mutta tämä sopii myös tummemman silmämeikin kanssa! Hinta tälle ihanalle huulipunalle on 27€. Naturellen sivuilla aika moni sävy on tällä hetkellä loppunut, mutta esimerkiksi tässä sävyssä saa vielä!

Goodiebox

Emite Cosmetics 

Tämän päivän luukusta tuli Emite Cosmeticsin kynsilakka. Ja missä ihanssa glittersävyssä. Hopieinen lakka, joka on täynnä glitteriä. Eli juhlakynnet saa tällä lakalla loihdittua. Ihana. Emiten tuotteet ovat tulleet tutuksi Goodieboxin kautta ja hintaa näillä lakoilla on noin 17€.

Glossybox

Pixi Glow Tonic

Silloin, kun tilasin Lookfantastic boksia ja jouluisin joulukalenteria, tuli tutuksi Pixi brändi. Glow Tonic on tuttu tuote ja olen tätä käyttänyt useamman purkin. Aika moni hehkuttaa tätä tuotetta muutenkin! Tuotetta myydään esimerkiksi Elevenin sivuilla ja kahdessa eri koossa. Tässä kalenterissa tulleessa 100ml koossa ja 250ml pullossa. Voin vaan todeta, että tämä kyseinen kasvovesi kannattaa testata. Tuote sopii hyvin myös ikääntyvälle iholle ja kuivalle iholle. Se kuorii ihoa kevyesti ja saa samean ihon hehkumaan. Kun ihon pinnalta lähtee kuollut ihosolukko, iho tuntuu pehmeältä ja näyttää terveen hehkuvalta. Kasvovedessä on glykolihappoa 5% (ei kannata säikähtää sanaa happo), johon sen tehokin perustuu. Lisäksi tästä vedestä löytyy ginseng-uutetta ja aloe veraa, joka kosteuttaa ihoa. Tämä tuote pitää kokea itse. Itselle tämä on kasvovesien kunkku! Nyt tosin Kiehl`sin maitomainen kasvovesi on päässyt rinnalle ja jakaa ykkössijan tämän kanssa. Hinta 100ml tuotteelle on alennuksessa tällä hetkellä Elevenilla 12,38€.

Kiehl`s

Ultra Facial Cleanser

Luukusta 11 tuli kasvojen puhdistustuote, joka on hellävarainen ja mieto tuote. Sen vuoksi se sopiikin kaikille ihotyypeille. Tuote auttaa ylimääräiseen talin erityksen hillitsemiseen ja rasvaisuuteen. Puhdistustuote pitää ihon pH-tasapainon optimaalisena ja siinä on vaikuttavina aineina sklvalaania, aprikoosiöljyä, E-vitamiinia sekä avokadoöljyä.

Tämä lähtee joulun reissuun mukaan kätevän kokonsa vuoksi. 30ml koko tuli kalenterista ja tuotetta myydään esimerkiksi Skincityn sivuilla kahdessa eri koossa. 50ml ja 150ml. 10€ ja 20€ ovat hinnat näille

Sothys

Essential Lipid Elixir

Kuivalle iholle täydellinen booster ampulli oli tämän aamun luukun takana. Ampulli sisältää runsaasti omega 3-, 6- ja 9- rasvahappoja. Jos sattuu olemaan tämmöinen sekaiho, kun minulla tai omistat rasvaisen ihon, niin ampullit sopivat enemmän illan ihonhoito rutiineihin. Sothysin lapussa oli vinkkinä, että täydellinen tuote myös kynsinauhoille. Olikohan viime vuoden kalenterissa myös kyseinen ampulli? En joka tapauksessa nyt äkkiseltään muista mitä mieltä olin tuotteesta. Tätä myydään 30ml pakkauksessa ja hintaa on 80,60€.

Yves Rocher

Repairing Antipollution Care päivävoide 

Päivävoide, joka on tehty ilman epäpuhtauksia vastaan. Kyseinen voide antaa suojaa ilmassa olevia epäpuhtauksia vastaan, jotka vanhentavat ihoa. Kuukauden käytön jälkeen huomaa jo näkyviä eroja iholla ja juonteet iholla madaltuvat. Päivävoiteessa on bretagnelaista mikrolevää ja köynnöskrassia. Köynnöskrassi auttaa ihon hapen saanti kykyyn ja vahvistaa ihoa. 

Tuote on aika uusi tietääkseni Yves Rocherilla. Itsellekin siis uusi tuote, joten mielenkiintoista päästä testailemaan. Tämä on myös alennuksessa tällä hetkellä ja hintaa 50ml tuotteella on 29,90€. Tuote kalenterissa näytekoossa 7ml. Itseä hieman ärsyttää nämä näytekokoiset tuotteet. Olisi edes matkakoossa, kun tämän kokoiset tuotteet ovat mielestäni aikalailla arvottomia. 

Rituals

The Ritual of Sakura Soap Bar

Palasaippua. Hmm. Tämä tuote on ihanassa tuoksussa, mutta tämmöiset käsisaippua tässä muodossa on vähän sen tyyppisiä, jotka yleensä jäävät pyörimään kaappeihin. Toisekseen en löytänyt tätä tuotetta edes Ritualsin sivuilta. En siis ole 100% varma onko tätä tuotetta myynnissä vai onko tämä ainoastaan tämän kalenterin juttu? Hinta on arvoitus.


Bonnemaman

Bonnemaman kalenterista tuli tälle päivälle raparperihillo jossa on myös mansikan makeutta. Eli toimii täydellisesti puurossa.

Lakrids by Bülow

Luukun 11 takaa löytyi ihana passionhedelmä lakritsi. Toimii. Yksi suosikeista makujen suhteen. Tykkään muuten tästä kalenterista tosi paljon ja tämä todennäköisesti saattaa olla myös ensi vuoden hankinta!

Luukku 12

Naturelle

Mahalo The Vitality Elixir

Miten kaunis pakkaus! Naturellen kalenterin tuotteista tähän asti tulleista mielenkiintoisin tuote. Öljyseerumista siis kyse, jossa on 15 ensiluokkaista, tehokasta ja ravinnetiheää aktiiviaineitta. Sopii erityisen hyvin epätasapainoiselle iholle ja se auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja antaa iholle hehkua. Hyötyjä tällä tuotteella on paljon ja listausta onkin annettu Naturellen sivuilla. Tässä kuitenkin muutam poimittu Naturellen sivuilta, Seerumi auttaa palauttamaan ihon oksidatiivisesta stressistä ja rauhoittaa epäpuhdasta ihoa, uudistaa ja kiinteyttää sekä siloittaa arpia ja juonteita sekä ehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskiä. 

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Olipa sinulla sitten ikäntyymisen merkkejä iholla, aknea tai punaisuutta. Tuotteen pääraaka-aineena eli sen pohjana toimii vulkaanisessa maaperässä kasvanut polynesialainen tamanuööjy. Siihen on yhdistetty runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävää chiansiemenuutetta. Lisäksi öljyssä on kurkumauutetta ja tyrniuutetta sekä italianolkikukkaa. 

Seerumi lähtee myöhemmin testiin. Kalenterissa tuote 10ml kokoisena (matkakoko) ja täysikokoisen pullon koko on 30ml. Hintaa täysikokoiselle tuotteelle löytyy 110€. Aika korkeasta hinnasta kyse, mutta arvioissa tätä tuotetta oli kehuttu, joten jos tämä yhtään auttaa mainittuihin asioihin, niin voisin veikata, että hinnalla ei ole väliä.

Goodiebox

Mario Badescu Witch Hazel & Rosewater Toner

Mario Badescun tuotteita olen käyttänyt jonkin verran ja erityisesti olen ihastunut kasvosuihkeisiin. Ne ovat ihanan raikkaita kesäisin tuomaan kosteutusta iholle. Kalenterista tuli kuitenkin uusi tuote itselle. Taikapähkinää ja ruusuvettä sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoa ja sopii erityisesti kuivalle ja sekaiholle. Täydellinen siis minulle. Voi käyttää aamuin illoin. 

Itsellä on nyt kasvovesi käytössä, joten tämä menee jemma nimiseen paikkaan ja ensi vuoden puolella pääsee testattavaksi. Jos tämä on yhtä hyvä, kun kasvosuihkeet, niin tiedän sopivan omalle iholle. Mutta katsotaan. Kalenterissa matkakokoinen tuote 59ml (mikä on tämä koko) ja täysikokoisen pullon koko on 236ml (?!?!?). Hintaa tälle omituisen kokoiselle pullolle on 18,90€. Jep. En pääse nyt yli näistä oudoista lukemista. Miksi ei voi olla 60ml tai 250ml?

Glossybox

Jeju Green Tea Sheet Mask

Ensimmäinen kangasnaamio. Näitä itseasiassa odotan, koska olen näiden suurkuluttaja. Niin käteviä aamuisin, töiden jälkeen, lounaalla, blogi postausta kirjottaessa tai saunan jälkeen kasvoja kosteuttamaan. Laita jääkaappiin, niin saat kivaa viilennystä iholle! 

Tämäkin naamio kosteuttaa ihoa ja ravitsee sitä. Oikeastaan lyhyesti virsi kaunis. Naamio on hyvä apu kuivalle iholle tai silloin, kun tarvitset nopeaa ihonhoitoa! Hinta tälle 4,90€

Kiehl`s 

Calendula Herbal- Extract Toner Alcohol-Free

Kasvovesiä satelee tänään enemmänkin ja toinen kasvovesi tulikin Kiehl`s kalenterista. Samaa tuotelinjaa oleva seerumi on tullut jo aiemmin ja se saa nyt täydennystä tästä tuotteesta. Kuten varmaan arvaatte, niin tämäkin tulee myöhemmin testattavaksi. Tämä kyseinen kasvovesi on kulttiklassikoksi noussut asiakkaiden keskuudessa ja se sopii normaalille sekä rasvaiselle iholle. Tässäkin pääraaka-aineena toimii kehäkukka ja erityisesti sen terälehdet. Rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa.

Tuote ei tuoksu miltään. Kalenterissa matkakokoa 75ml. Tätä myydään kahdessa eri koossa 250ml sekä 500ml. Hinnat ovat 37,50€ sekä 67€.


Sothys

Hydra3Ha Hydrating Youth Cream

Sothysin Hydra3Ha tuotteita on tullut kalenterista jo kaksin kappalein, mutta tämä kyseinen tuote on hyvin kevyt kosteusvoide, jossa on Boletusuutetta eli kivitattia sekä hyaluronihappoa. Sopii hyvin päivittäiseen käyttöön (aamuin ja illoin). Tämä on mielestäni sellainen kasvovoide, joka voisi olla kesäisin omalle iholle täydellinen keveän koostumuksen vuoksi. Säästän tämän siis keväälle/kesälle. Hintaa täysikokoisella tuotteella on 79€ ja kokoa tuotteella on 50ml. Kalenterissa oli 15ml tuote.

Yves Rocher 

Yvesin joulun tuotteisiin kuuluva suihkugeeli tuli tämän aamun luukusta. Ihanan herkullinen tuoksu. Karhunvatukka, Hellävarainen tuote, joka jättää kevyen tuoksun myös iholle. Matkakoko 50ml.
Nämä joulutuotteet ovat aina tosi herkullisissa tuoksuissa ja joka kerta ihastun näihin! 100ml tuote maksaa 6,90€.

Rituals

Luukun 12 takaa paljastui pieni kynttilä taas. Kolmas kynttilä ja itseasiassa tykkään näistä. Tämä tuoksu ei ole ihan omaan mieleen, mutta menettelee varmasti, kun sytyttää. Tuoksuna Orris Mimosa. 

Bonnemaman

Hillojoulukalenterista tuli tänään mustikkahillo, jossa on ripaus melissaa. Tykkään!

Lakrids by Bülow

Tämän aamun luukusta tuli Double Caramel Mint maku. Kyseistä makua ei ole Lakrids by Bülown sivuilla ja pussissakin oli avaimen reiän kuva. Onkohan tämä siis joku spessu maku? Joka tapauksessa tykkäsin itse. Mies mietti missä on mintun maku, mutta itse maistoin sen jälkeenpäin.

 

Yhteenvetona voisi todeta, että kalentereiden luukuista löyty kivoja tuotteita, mutta näytekokoisia tuotteita en tule ymmärtämään kalentereissa koskaan. Mielestäni ne ovat oikeastaan arvottomia. Mielenkiintoisin tuote on tuo Naturellen kalenterista tullut seerumi. Sen käyttökokemuksia odotan erityisesti. Jatketaan taas kalentereiden parissa 14.12. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p