Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Harmonisia tuoksuja ja miehille suunnattua kosmetiikkaa

Tällä viikolla se tapahtuu. Lähdetään mökkeilemään Leville. Itsellähän ei ole mitään muuta aikomuksena, kun nauttia Lapin luonnosta ja siitä, että saa olla takkatulen äärellä. Rentoutua ja melkein unohtaa ajan kulun. Kesällä ei hirveästi reissattu Suomessa, kun olin melkein koko kesän töissä, niin on ihanaa päästä reissun päälle. Katsotaan kaatuuko Levillä kuusi vai saako se olla rauhassa, kun meidän kolmas perheenjäsen Vincent on kiinnostunut 5 kuukauden iässä kaikesta. Kyse on siis kolmannesta kissasta joka saapui meille lokakuussa. Mutta mennänpäs kurkkimaan mitä ne kalenterit ovat tällä kertaa syöneet.

LUUKKU 13

Naturelle

Antipodes Rejoice Day Cream mini

Voisin paperisen lapun mukaan olettaa, että tämä 15ml tuote on siis minikoossa eikä matkakoossa? Yllättävän iso koko miniksi. Kyseessä on siis luomulaatuista avokadoöljyä sisältävä kasvovoide, joka auttaa iholla pitämään sen täyteläisen ja terveen ilmeen. Voide häivyttää iholta pintajuonteita ja avokadoöljy rauhoittaa ja antaa heleyttä stressaantuneelle iholle. Voidaan käyttää aamuin ja illoin. 

Katsoin Naturellen sivuilta vielä tämän tuotteen koon, niin tätä myydään kyllä tässä koossa heidän sivuillaan. Sanoisin tätä enemmänkin matkakokoiseksi, kun miniksi. Ja tämä on reilunkokoinen. 15ml koossa tuotteen hinta on 12€. Se vielä täytyy mainita, että itse tykkään Antipodesin tuotteista. 

Goodiebox

Nire 122 Sculpted Highlight

Siveltimiä ei vaan voi olla koskaan liikaa. Jossain vaiheessa ne alkavat mennä pesusta huolimatta huonoksi ja niitä onkin hyvä uusia aika ajoin. Goodieboxin kalenterin luukusta 13 tulikin Niren korostustuotteille tarkoitettu sivellin. Niren siveltimet on tosi laadukkaita ja itsellä löytyy niitä muutama. Tosi pehmeitä ja hinta-laatusuhde on näissä kohdallaan. Hassua. Tälle ei vaan löytynyt hintaa mistään. 

Glossybox

Daily Concepts Daily Hammam Mitt

Kuoriva kinnas/pyyhe Glossyboxin luukusta 13. Itsellä näitä on pari käytössä, joten tämä lähtee kiertoon. Nämä poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta pehmeämmän. Kuorintakinnashan auttaa myös pitämään iholta aknea ja sisään kasvaneita karvoja loitolla. Hinta tälle tuotteelle noin 7,95€.

Kiehl`s

Facial Fuel Energizing Moisture Treatment For Men

Miehille suunnattu kasvojen hoitotuote. Minusta on hienoa, että kalenterissa on myös miehille tuotteita. Vaikka mikään ei tietenkään estä näitä aiemmin tulleita tuotteitakaan käyttämästä miehen iholle. Tämä kyseinen voide kosteuttaa ihoa ja vähentää iholla juonteita sekä ryppyjä. Ihosta tulee kimmoisa ja hehkuva. Tuotteessa onkin hieman maskuliinisempi tuoksu, joten tämä on menee tottakai miehelle käytettäväksi. Tuote tuli kalenterissa 15ml matkakoossa ja tätä myydään kahdessa eri koossa muuten. 75ml ja 125ml. 20,60€ ja 30€. Pitää muuten vielä todeta, että Kiehl`s tuotteilla on maltilliset hinnat heidän tuotteissaan.

Sothys

Biological Skin Peeling Jasmine Extract + Oat Flour

Sothysin kalenterissa oli tänään täysin uusi tuote itselle. Kuoriva, hellävarainen tuote, jossa ei ole rakeita. Tuote aktivoi iholla solujen uusiutumista ja se sopii myös herkemmän ihon kuorintaan. Annetaan vaikuttaa iholla noin 2 minuuttia ja sen jälkeen poistetaan iholta sormenpäillä kitkaten eli pyöritellen. Mielenkiintoinen tuote ja on kiva päästä testamaan jotain uutta Sothysin valikoimasta. Tämmöistä kuorintaa en ole muistaakseni koskaan aiemmin kokeillut miltään brändiltä. 15ml matkakoko kalenterissa ja hintaa täysikokoiselle tuotteelle on (50ml pakkaus) 44,50€.

Yves Rocher

Nail Polish 8 Gingembre rouge

Kauniissa, melkein vaaleanpunaisesssa, mutta enemmänkin punaiseen taittavassa sävyssä oleva lakka. Näissä on ollut yleensä tosi hyvä pigmentti ja kiilto. Suomeksi tuon sävyn nimi on Yvesin sivuilla punainen inkivääri. Kynsilakan ainesosat ovat luonnosta peräisin ja sen pohjana on kasvipohjainen biomassa. Hinta tällä hetkellä alessa 7,92€.

Rituals

The Ritual of Karma

Tätä kyseistä suihkugeeliä ei ole nyt tälllä hetkellä Ritualsin sivuillakaan myynnissä. Kyseessä on siis pyhää lootusta ja valkoista teetä sisältävä tuote. Itsellä oli tämän tuotelinjan aurinkotuote kesällä käytössä ja tykkäsin tosi paljon. Antoi suojaa ja kosteutti samalla ihoa! Matkakoko 30ml.

Bonnemaman

Bonnemaman kalenterissa oli tämän päivän hillona aprikoosi & mangohillo. Vaikuttaa kivalta makuyhdistelmältä, vaikka en aprikoosista hirveästi välitä.

Lakrids by Bülow

Aamun luukusta paljastui Twisted Banana maku. Tykkäsin makuyhdistelmästä tosi paljon ja nousi ehkä jopa yhdeksi suosikiksi näistä mauista!

LUUKKU 14

Naturelle

HURRAW! Chocolate- Mint 'Just for fun' huulivoide

Hurraw huulivoide oli luukun 14 takana. Näistä huulivoiteista tykkään! Olen siis käyttänyt eri variaatioissa näitä ties kuinka monta. Vegaanisia ja luomulaatuisia huulivoiteita, joiden ainesosista on valmistettu tämä huulivoide. Ihana tuoksu ja maku. Minttu-suklaa toimii aina! Tämä on kyllä nyt erilaisessa pakkauksessa missä olen tottunut näkemään näitä. Mutta veikkaisin hinnaksi noin 5€.

Goodiebox

Evoluderm Nourishing Body Scrub

Ehdinkin jo käyttää Yvesin kalenterista tulleen kuorinnan, joten otan tämän 100ml pakkauksessa olevan kuorinnan ilolla vastaan. Ensin mietin, että onkohan tässä mikromuovia kuorivana ainesosana, mutta valossa näkeekin, että pakkauksessa lukee Argan Nut Powder. Eli oletan tämän olevan kuoriva ainesosa. Kuorinta auttaa ihoa uusiutumaan ja se poistaa hellävaraisesti iholta kuolleen ihosolukon sekä epäpuhtaudet. Sisältää ravitsevaa arganöljyä. Hintakaan ei tuotteella ole paha, kun 3,00€.

Glossybox

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray

Glossybox kalenterista tuli tuttu tuote Lookfantasticin ajoilta. Näitäkin on tullut käytettyä useampi. 5ml koossa oleva pillow spray auttaa saamaan unesta kiinni nopeammin eli rentouttaa ennen nukkumaan menoa ja rauhoittaa. Muistaakseni tässä oli laventelia ja kamomillaa, joilla on rauhoittava vaikutus. Eli suoraan tyynyyn suihkaus ja voi hengitellä tuoksua. Tämän kokoista tuotetta ei ole myynnissä, mutta täysikokoinen tuote maksaa noin 22€.

Kiehl`s

Creme de Corps

Matkakokoinen vartalovoide, joka sopii erityisesti kuivemmalle iholle. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin tämä on emulsiota. Todella täyteläinen ja itse en tästä erota mitään tuoksua. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sopii siis erityisesti tähän talvi-aikaan käytettäväksi. 30ml koko ja tätä myydään jopa neljässä eri koossa. 75ml, 125ml, 250ml ja 500ml. Jos hinta otetaan tuon 500ml mukaan, niin se maksaa Kicksilla 48,50€.

Sothys

Hydra- Smoothing Mask

Mitähän tähän sanoisi. Avasin tänä aa

muna Instagramin storyn puolella kalenteria ja aika pettymys tällä kertaa. Toiseen kertaan sama tuote, mutta isommass koossa. Kyseinen tuote on ollut siis kymppi luukussa aiemminkin. Naamio tuli tällä kertaa 15ml koossa. Tietoja tästä voi käydä lukemassa enemmän 9-10 postauksesta. 

Yves Rocher

Botanical Balm

Monitoimi voide tai hoitoaine hiuksille. Tätä ei siis tarvitse pestä pois hiuksista. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu tuote levitetään koko hiuspituudelta aina latvoihin asti. Hoitoainetta voidaan käyttää  kolme kertaa viikossa. Estää pörröisyyttä ja ravitsee hiuksia. Voi käyttää myös suoristusraudan kanssa. Ja sopii esimerkiksi yönaamioksi hiuksiin. Tuoksuu hyvälle. Hoitoaineessa on jojobaöljyä, joka kosteuttaa. Kyseinen tuote kalenterissa 30ml kokoinen ja myydään 100ml koossa. Hintaa tälle on nyt alennuksessa 10,90€.

Rituals

Ritualsin päivän luukun takaa löytyy kuorintakinnas. Joulunpunainen väri. Aika karheanoloinen. Itse en käyttäisi kun kerran viikkoon tätä tuon karheuden vuoksi. Tämä kuitenkin jää itselle käyttöön, koska ei ole tämän tyylistä kuorintakinnasta käytössä. Tätä ei kyllä löytynyt Ritualsin valikoimista. Onkohan tehty ainoastaan kalenteria varten?

Bonnemaman 

Bonnemaman kalenterista tuli itselle uusi maku, jota en muista aikaisemmilta vuosilta tästä kalenterista. Kirsikka- hibiscus. Kirsikasta tykkään, joten katsotaan sopiiko tämä makucombo yhteen. 

Lakrids By Bülow

Tänään toisessakin kalenterissa oli sama tuote joka on aiemminkin jo ollut. Tämmöisessä kalenterissa vielä ymmärrän tämän, mutta kosmetiikkakalentereissa en, paitsi ampullikalentereissa. Toiseen kertaan päästiin maistelemaan Butter Cookie makua. Tässä maistuu kardemumma omaan suuhun. 


Taas on käyty kalenterin luukkuja läpi ja sanoisin vahvemmaksi luukun 13 tuotteet. Luukuista löytyy uusia tuttavuuksia vanhojen lisäksi. Naturellen kalenteri on parantanut alun kompastelun jälkeen, tosin kolme huulituotetta laittaa miettimään vieläkö tulee joku neljäskin. Kenties rajauskynä. Ja arvatkaa mitä! Tein eilen huomion, että Naturellen kalenterissa olikin 25 luukkua. Joten viimeinen postaus tulee todennäköisesti joulupäivänä. Seuraavan kerran ruoditaan kalentereita 16.12.

Kommentit

  1. Hei! En tiennyt näin monista kosmetiikkakalentereista tai edes noista kaikista merkeistä. Seurailen loppukalenterin mitä kaikkea löytyy. Olen juuri perustanut oman ensimmäisen kosmetiikka-aiheisen blogini, olet tervetullut seuraamaan sitä! :) Se on vielä kovin alkutekijöissään, menee hetki ennen kun pääsen kunnolla vauhtiin. https://kauneudenhelmet.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p