Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Ruusun tuoksua ja seerumeita

Tätä kirjoittaessa olenkin siirtynyt vakio paikaltani keittiönpöydän ääreltä Iisalmeen toisen keittiönpöydän ääreen. Täällä ei kuitenkaan ole ikkunasta näkymää ulos. Seuraavaksi onkin vuorossa luukut 15-16. Tässä vaiheessa voi myös todeta, että suurin osa tuotteista on päätynyt käyttöön, on käytetty ja vain pieni osa odottaa kevättä tai menee eteenpäin. 

LUUKKU 15

Naturelle

Odacitè Body Oil ja Omega Oil Cleanser 

Tämän aamun luukusta tulikin kaksi erilaista tuotetta. Mutta minusta nämä ovat näytekokoa. Mitä taas en laske kalenterin arvoon mukaan ollenkaan. Kuten tiedätte annan aika herkästi sanaisen arkkuni helistä myös kritiikin puolesta. Näytteet ei kuulu kalenteriin. Varsinkaan tämän hintaiseen kalenteriin! Täysikokoinen tuote Omega Oil Cleanserin koko on 100ml ja kalenterissa 5ml. Tätä ei lasketa todellakaan matkakokoiseksi. Sama juttu Odacitè vartaloöljyn kanssa. Samankokoinen on täysikokoinen tuote ja tämä oli vielä 4ml kokoinen näyte. 

Vartaloöljy sisältää jasmiininkukkaa, hamppuöljyä sekä jojobaöljyä. Nämä kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti ja pehmittää sitä. Hinta täysikokoisella tuotteella on 100ml.

Öljyputsari sisältää hamppua ja tyrniä. Poistaa iholta ilmansaasteet ja meikin. Lisäksi se poistaa talin sekä kesällä aurinkovoiteen. Sopii kaikille ihotyypeille. Täysikokoinen tuote maksaa 52€.

Goodiebox

ModelCo Highlighting Shimmer Whip Champange

Tämän aamun luukusta tuli hehkua meikkiin tuova tuote. Korostustuote, jonka voi sekoittaa joko meikkivoiteeseen tai tuomaan tietyille alueille kasvoilla hehkua. Kevyt koostumus, joka on kuitenkin pigmenttinen. Tykkään! Tosi kaunis sävy, joka antaa kauniin lopputuloksen meikille. Löysin tuotteen brändin omalta sivuilta. Oikea hinta tälle on ollut 30 dollaria, mutta nyt alennuksessa on noin 13,30€.


Glossybox

Zoeva Infinite Potential Mascara

Luukusta 15 tuli ripsiväri. Tätäkin olen oikeastaan jo odottanut, että jostain kalenterista tulisi ripsiväri. Nyt täytyy sanoa, että näin ensimmäistä kertaaa testanneena harja osa on liian iso omaan makuun ja tulee vähän kökkö jälkikin tästä. Pitkäkestoinen ripsiväri, joka antaa intensiivisen katseen ja ripsille volyymia, pituutta ja ne ovat erotellut. Kokeilen kyllä uudemmankin kerran tätä, mutta ensituntumat ovat nyt tässä. Hintaa tuotteella on 16,95€.

Kiehl´s 

Vital Skin- Strenghtening Super Serum 

Hyaluronihappoa sisältävä seerumi, jonka adaptogeenisten yrttien yhdistelmä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote auttaa ikääntymisen merkkejä vastaan ja häivyttää iholta juonteita. 
Kokeilin tätä aamulla 15.12. ja tykkäsin seerumin koostumukseta. Pipettipullo oli hieman haastava ja tuotetta ei meinannut saada tulemaan pullosta ulos. Imeytyy ihoon nopeasti ja jostain syystä kuiva poskien iho hieman otti itseensä tästä ja meni aivan punaiseksi. Hinta täysikokoisella tuotteella 55€.

Sothys

Wrinkle-Specific  Youth  Serum

Seerumi linjalla jatkettiin myös Sothysin kalenterissa. Tätä kyseistä seerumia en ole testannutkaan. Tämäkin tuote auttaa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan ja "täyttää" juonteita eli tasoittaa toisin sanoen ihon pintaa. Sopii sellaiselle iholle myös, jossa rypyt ja/tai juonteet ovat syvempiä. Jäi reissusta pois seerumi ja en muista minkä kokoinen tuote tuli kalenterista, mutta täysikokoisen tuotteen koko 30ml ja hinta 114€.


Yves Rocher

Tämän aamun luukusta tuli aivan ihanassa tuoksussa argan & ruusu suihkugeeli. Tämä on vaan mielestäni yksi upeimmista tuoksulinjoista mitä Yves Rocherilla on. Matkakokoinen 50ml tuote ja täysikokoinen tuote on 200ml. Hintaa sen kokoisella tuotteella on 5,50€.

Rituals

The Ritual of Jing Deep Sleep Pillow Mist

Liinavaatesuihkeena tai tyynysuihkeena käytettävä tuote oli tämän päivän luukussa. Tuoksuna tulee ensimmäisenä laventeli, mutta tuotteessa on myös pyhää puuta. Auttaa tyhjentämään mielen ja voi vaikuttaa positiivisesti unenlaatuun. Nämä tulee itsellä käyttöön aina, joten ovat tervetulleita tuotteita. Täysikokoinen tuote on 50ml ja kalenterissa oli matkakoko 20ml. Hinta tuotteelle 19,50€.

Bonnemaman 

Hillokalenterista tuli persikkainen hillo, jossa on sitruunaa tuomassa kirpeyttä ja hapokkutta. 

Lakrids by Bülow

Tämän päivän luukusta tuli vadelmaa lakun kanssa yhdistettynä. Toimii. Mielestäni tämä kyseinen maku on jo kertaalleen tullut?

LUUKKU 16



Naturelle

Juice Beauty Prebiotix Instant Flash  Facial

Minikoossa putsari, kuorinta ja kasvonaamio samassa tuotteessa. Totean nyt alkuun, että vaikka kalenteria mainostettiin "ei sisällä näytepussukoita", niin tämä puolillaan oleva purtilo on näyte. Tässä tuotteessa ei ole läheskään melkein 8ml tavaraa, kun näkee jo valoa vasten, että purkki on hyvä jos puolillaan. Joko loput tuotteet ovat oikeasti huikeita ja täysikokoisia tai sitten tämä kalenteri on vaan suuri pettymys. Mitä tämä omasta mielestä alkaa jo olla. Jos olisin tiennyt hiukan edes kalenterin tuotteista tähän hintaan, niin olisin jättänyt ostamatta. Jos ensi vuonna kalenteri tulee, niin jätän ostamatta ja en valitettavasti voi suositella kenellekkään tätä. JOS lupauksena ei ole täysikokoisia tuotteita ja matkakokoisia tuotteita ensi vuodelle. Tämmöiset puoli täytetyt minituotteet ovat mielestäni arvottomia. 

Jep. Se siitä. Avaudun, kun on siihen on syytä. Tästä tuotteesta riittää siihen yhteen kertaan juuri ja juuri. Kasvonaamiona jos käytetään, niin 1-2 minuuttia annetaan vaikuttaa. Hinta täysikokoisella tuotteella on 58€ ja tuotteen koko on 60ml. Mitäs tästä muuta sanoisi. Tuote sisältää kasvipohjaiset kuorintarakeet. Sisältää mm. kurjenmiekkaa ja australilaista sormikalkkia. Tasapainottaa ihon mikrobiomia ja pehmitää ihoa. 

Goodiebox

Moshimoshi Mind puuvillaiset vanulaput

Goodiebox kalenterista tuli vanulaput, jotka voi pestä. Kaksi kappaletta kivassa säilytyspussukassa. Itseasiassa tykkään tosi paljon näistä vanulapuista. Itsellä on käytössä vastaavia ja en edes muista koska olisin vanulappuja ostanut. Näiden hinta on mysteeri?


Glossybox

Eyeko Eyeliner

Eyeliner. Ja minähän käytän melkein jokaisessa meikissä eyelineria joten kuluvaa tavaraa minulla! Ja näyttää hyvältä myös eyelinerin "kynäpää". Eyekon ripsaria olen käyttänyt ja on ollut hyvä minun käyttöön. Hinta tällä noin 20€.

Kiehl´s

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Syväpuhdistava puhdistusaine kasvoille, joka rauhoittaa ihoa ja poistaa epäpuhtaudet iholta. Tämän tuotesarjan tuotteita on jo tullut aikaisemmista luukuista joten on kiva saada lisää testattavaa tähän sarjaan. Tuote sisältää kehäkukkaa ja se soveltuu kaikille ihotyypeille. 


Sothys

Firming- Spesific Youth Serum

Seerumi linjalla jatketaan myös tänään Sothyisin kalenterissa. Ihoa kiinteyttävä seerumi. Tuotteessa on Dermo- Lifting aktiivisia aineita ja kuparipeptidit. En ole tätä aiemmin testannut Sothysin tuotteista, joten kiva kokeilla tätäkin seerumia. 5ml näytekoko tässäkin. Täysikokoinen tuote on 30ml ja hinta on 124€.

Yves Rocher

Crayon Khol

Musta kajal kynä, joka on mustassa sävyssä. Näissä on aika pehmeä, voidemainen koostumus. Perushyvä kajalkynä. Nyt täytyy sanoa,että en ole varma onko tämä ihan täysikokoinen tuote kuitenkaan. Aika lyhkänen kynä. Joka tapauksessa Yves Rocherin sivuilla hinta täysikokoiselle kynälle on 7,92€.

Rituals

Tiedättekö! Aloin aamulla ihmettelemään, että miten 16 luukussa ei ole mitään! Ehdin jo tuskastua, kunnes huomasin, että jaa. Olen eilen lähtö kiireessä avannut 16 luukun 15 luukun sijaan. Eli nämä ovat nyt täälläkin toisin päin. 15 luukussa oli kynsiviila ja eilisen luukussa liinavaate- ja tyynysuihke. Kynsiviila on aika erikoinen juttu tuoksupainotteisessa kalenterissa. Nyt, kun olen tutkinut Ritualsin edellisten kalentereiden sisältöä, niin tänään iski pienoinen pettymys, että tuskin tilaan tätä ensi vuonna. Nyt on monta vuotta peräkkäin kalentereissa pyörineet samat tuotteet! Jos siis et ole ensimmäistä kertaa tilaamassa Ritualsin kalenteria, en suosittele toista vuotta peräkkäin tilaamaan sillä todennäköisesti saat ensi vuonna samat tuotteet. Kynsiviilalle ei ole hintaa.

Bonnemaman

Tämän aamun luukusta tuli passionhedelmä- appelsiinimaku. Ihanan hedelmäinen maku.

Lakrids By Bülow

Luukusta 16 tuli kahvin makua yhdistettynä suklaa-lakritsiin. Tykkäsin! Mies ei, mutta annoin toisen palleron äidille syötäväksi ja hän tykkäsi. 

Siinäpä oli taas sitten ajatuksia luukuista. Tuntuu, että nyt ei luukuista ole tullut mitään järisyttävää. Enemmänkin pettymyksiä. Mutta jos näistä pitäisi suositella näin 16 luukun jälkeen mielenkiintoisimmat kalenterit, niin Goodiebox ja Glossybox tarjoaa vaihtelua. Niissä on enemmän myös täysikokoisia tuotteita ja eri brändejä. Kiehl´s kiehtoo itseä hyvien tuotteiden puolesta, enemmän saisi olla täysikokoisia tuotteita. Ehkä voisi kehitellä tämän matkakokoisen kalenterin rinnalle kalenterin, jossa olisi myös täysikokoisia tuotteita mukana? Sitten pettymys. Naturelle. Odotin, että tämä olisi ollut se THE joulukalenteri tälle vuodelle hintansakin puolesta ja lupausten puolesta. Kalenterissa tosiaan luvattiin ettei ole näytepussukoita, mutta näytteitähän tässä on ollut silti vaikka ei pussi muodossa ole ollut. En koe kalenteria hintansa arvoiseksi ja rahalle saa vastinetta jos tilaa ulkomailta kalenterin, jonka sisällöstä on enemmän tietoa. Nyt on sitten mietinnässä minkä luonnonkosmetiikkakalenterin sitä hankkisi ensi vuodelle? Otan ehdotuksia jo nyt vastaan. Seuraavan kerran tulossa postausta 18.12.


Kommentit

  1. Kiitos! Arvostan, että kirjoitat rehellisesti kalentereista. Ovat kuitenkin aika kalliita ja yritykset voisivat ottaa kritiikkiä vastaan, tehdä muutoksia kalentereihin ensi vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mielestäni kuluttajien kuuluu tietää mihin rahansa laittavat. Näytepussukat on ihan kuraa kalentereissa. Niitä saa liikkeistä ilmaiseksi, kun pyytää.

      Poista
  2. Mulla toi Naturellen kalenteri ja samoin perustein ostin kuin sinäkin. Harmitti vielä kun BF-alessa tämän olisi saanut reilusti halvempaan hintaan. No, ostettu mikä ostettu. Toisaalta on ollut hyvinkin mieluisia tuotteita, mutta noi pikku näytteet...argh. Ja kolme (!) huulipunaa (tai yksi oli sävyttävä huulivoide) tähän mennessä.
    Pahin kyllä oli toi VARTALOöljy. Siis WTF??!!! Eihän toi edes riitä koko vartalolle. Olisivat mielummin laittaneet vaikkapa yhden hiukan isomman öljyputsarin tmv. Tuo oli täysin rimanalitus koko luukku. Vielä on luukkuja jäljellä, saa nähdä tuleeko niistä vielä sellaisia että selittäisivät kalenterin arvon (400€ taisivat arvo olla sivujensa mukaan)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tänään tuli taas huulituote. Mietin, että onko se nyt kolmas vai neljäs. Aloitin jo huomisen postauksen ja ihmettelin sitä, että miten ihmeessä yhteen kalenteriin saadaan näin monta huulituotetta. Ei ole kuitenkaan kyseessä mikään huulipunakalenteri. Minä kyllä epäilen suuresti, että tuossa kalenterissa ei tule sellaisia tuotteita, jotka selittäisi tuon yli 500€ arvon. Ihan kuluttajan huijausta oli nyt Naturellelta tämä kalenteri. Ja minä hölmö menin lankaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p