Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Korealaista puuteria ja miehekkäitä tuoksuja

Maisemat ovat vaihtuneet lumisempiin ja Leville ollaan siirrytty viettämään joulua. Onhan täällä taas ihanan tunnelmallista ja joulufiilis nousee aina uusiin ulottuvuuksiin Lapissa. Tänne kannattaa ehdottomasti tulla joulua viettämään, jos vaan pystyy ja pääsee. Nyt kuitenki vuorossa luukut 19-20.

LUUKKU 19

Naturelle 

Juice Beauty Illuminating Primer

Meikinpohjustusvoide tuli luukusta 19. Itsellä ei ole luonnonkosmetiikan pohjustusvoiteista kokemusta, joten tämä on kiva yllätys. Matkakokoinen tuote. Jep. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää ylittääkö tämä kalenteri tosiaan tuon 500€ arvoisen sisällön hinnan. Mutta siis.. Tämä tuote tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä häivyttää iholta pieniä virheitä. Parantaa meikkivoiteen pysyvyyttä ja antaa kauniin hehkuvan ihon. Ei sisällä silikonia. Kasvisperäista hyaluronihappoa ja kookoksen alkaaneja sisältää tämä tuote. Primer 15ml kokoisena kalenterissa ja täysikokoinen tuote on 30ml. Hinta täysikokoiselle tuotteelle on 38€.

Goodiebox

Ecooking Self-Tanning Drops 

30ml täysikokoinen tuote. Itseruskettavat tipat, jotka sisältävät hyaluronihappoa ja glyse-riisiä, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Tuotteessa oleva itseruskettava ainesosa on sokeriruo´sta. Parabeeniton sekä hajusteeton. 

Tuotetta sekoitetaan päivä- tai yövoiteen sekaan, jos haluaa kevyemmän rusketuksen iholle. Voimakkaamman lopputuloksen taas jos haluaa, niin suoraan kasvoille. Voi käyttää myös koko vartalolle. Hinta tälle tuotteelle on 28,65€.


Glossybox

Seoulkleen Probiotics Loose Mineral Powder

Tämä kyseinen brändi on tuttu jo aiemmasta luukusta ja olen tykännyt putsarista paljon mikä tuli aiemmin. Nyt luukusta 19 tuli puuteri. Talkiton puuteri. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Helppoa levittää ja sisältää probiootteja. 

Ihanaa päästä testaamaan tätä tuotetta ja hinta on 20,50€.

Kiehl`s

Calendula Petal- Infused Calming Mask

Suosittu kasvanaamio, joka sisältää kehäkukkaa. Nyt onkin monta tuotetta tullut tästä tuotelinjasta ja olen pitänyt kasvovoiteesta, joka aiemmin tuli. Tämä rauhoittaa ja sisältää myös aloe veraa. Iho tuntuu pehmeältä, virkistyneeltä ja tasapainoiselta. 

Tämä tuote myydään myös 28ml koossa ja 100ml. Täysikokoinen tuote maksaa 45,00€.

Sothys

Renovative Night Cream


Uudistunut Noctuelle yövoide, joka kiinteyttää, uudistaa ja korjaa ihoa. Tämä uusi koostumus sopii myös herkemmälle iholle. Tässä on mieto tuoksu.

Tätä olen testannut nyt lokakuusta lähtien. Itse olen tehnyt huomion tuotetta käyttäessä, että sopii samealle iholle. Ja olen huomannut, että kaulan iho tuntuu kiinteämmältä. Tuote tuli kalenterissa 15ml koossa. 50ml maksaa 94€.

Yves Rocher

Recovery Sleeping Care

Tämä tuote täydentää päivävoiteen. Kasvovoide taistelee ilman epäpuhtauksia vastaan. En ole ennättänyt testaamaan päivävoidetta, mutta näitä pitää testata nyt lähiaikoina. Tämä on 7ml näytekoossa. 
Harmi, kun tässäkin kalenterissa on näitä näytekokoa. 50ml täysikokoinen tuote. Yvesin alessa 23,95€.


Rituals

Tulipas miehisen tuoksuinen kynttilä. Nämä pienet kynttilät on ihania. Ja ei haittaa, vaikka onkin kalenterissa.

Bonnemaman

Mansikkahillo, jossa on jotain muutakin. Käännös sanoo lehmus, mutta epäilen. 

Lakrids by Bülow

Lakritsi- suklaata kera mustikan. Nam! Tämäkin oli molempien mieleen.


LUUKKU 20

Naturelle

Gua Sha Massage Tool

Hierontakivi. Itsellä löytyy tämmöinen ja tämä meneekin kiertoon. Kyseinen kivi parantaa verenkiertoa, stimuloi lymfanestekiertoa ja samalla poistaa turvotusta. Vähentää lihasjännitystä ja epäpuhtauksia iholla. Sekä tasoittaa ihon juonteita. Voi käyttää yhdessä hoitanesteen, seerumin tai öljyn kanssa. Ja suosittelen käyttämään jääkaapin kautta, jolloin on ihanan viileä. Hinta tälle on 12€

Goodiebox

Mannakadar 2PC Sponge Set

Goodiebox kalenterista tuli tänään meikkisieniä. Isompi ja pienempi. Ihan hyvään saumaan tuli tämä, koska itsellä alkaa olla entinen ihan roskikseen menevää tavaraa. Hinnasta ei ole mitään hajua, mutta veikkasin 10€.


Glossybox

Avant Retexturing & Anti- Oxidising Hyaluronic Facial Serum

Avant tuotteet ovat käyneet itselle tutuksi ja tämä kallis kasvoseerumi on myös itselle tuttu. Antaa suojaa ilman saasteita vastaan ja edistää ihon uusiutumista. Auttaa laajentuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin. Häivyttää juonteita ja ryppyjä. 

Nämä on aika kalliita tuotteita ja tämä kyseinen seerumi oli täysikokoinen kalenterissa. 30ml tuote maksaa noin 100€.

Kiehl's

Amino Acid Shampoo With Pure Coconut Oil

Kalenterissa tervetullut tuote, nimittäin shampoo! Kyseinen shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Se antaa pehmeyttä ja silottaa hiuksia sekä antaa kiiltoa. Tuote sisältää vehnäproteiinia, joka antaa hiuksille tuuheutta ja kookosöljyä, joka antaa kiiltoa. Hinta täysikokoiselle 250ml tuotteelle on 21€.

Sothys 

Perfect Shape Youth Serum

Ovaaliseerumi oli tämän aamun luukussa. Kaulaseerumi sopii miehille ja naisille ehkäisemään sekä hoitamaan juonteita. Sopii +25-vuotialle. Levitetään kaulan ja dekolteen iholle. Tässä on mieto tuoksu. 

Olen käyttänyt tätä aiemminkin ja tässä seerumissa on jännä koostumus. Imeytyy heti ja ihan kuin jäisi sellainen hassu kalvo iholle. 5ml näytekoossa. Hinta täysikokoiselle tuotteelle 30ml on 104,00€.


Rituals 

The Ritual of Samurai Sport Ice Shower Gel

Suihkugeeli tuli 20 luukun takaa. Tämä viilentää. Tuoksu on taas hyvin maskuliininen ja tämä sopii mielestäni tuoksunsa puolesta myös naisille. Bambu-uutetta sisältävä suihkugeeli pehmentää ja viilentää ja rakastaa. Matkakokoinen tuote 70ml. Hinta täysikokoiselle tuotteelle on 9,50€.


Yves Rocher 

Plein Soleil Eau De Parfum

Makealle tuoksuva hajuvesi tuli luukusta 20. Mielestäni samantyyppinen tuoksu tuli myös viime vuonna. Tuoksussa yöhyasinttia, kardemummaa, santelipuuta ja ylang-ylangia. Aika ihana kukkaistuoksu tämä. 4ml näytekoko. Täysikokoinen tuote on 30ml ja maksaa nyt 27,90€.


Bonnemaman

Tämän päivän luukusta tuli aprikoosi bergamottihilloa. Mielenkiintoinen yhdistelmä. 


Lakrids By Bülow


Crispy Mint maku tämän päivän luukusta. Todella minttuinen maku ja tuo enemmän mieleen hammastahnan, kun karkin. En hirveästi pitänyt mausta. 


Kivoja tuotteita oli luukuista 19-20. Saa nähdä mitä neljä viimeistä luukkua tuovat tullessaan ja Naturellen kalenterissa on tosiaan vielä luukku 25. Seuraava postaus 22.12.





Kommentit

  1. Meinaatko laskea tuon Naturellen tuotteiden arvo jahka kaikki luukut on avattu? En kyllä tajua miten näistä voisi tulla arvoksi sen 500 euroa...Toi Gua Sha oli todella paha pettymys, itse en halua mitään "työkaluja" kosmetiikkakalenterista, varsinkaan näin arvokkaasta.
    Sen verran paha pettymys ollut tämä, että saa kyllä jäädä mun viimeiseksi tän hintaluokan kalenteriksi. Tämä oli nyt kolmas arvokkaampi kalenteri ja vaikka kaikissa on ollut myös hyviä tuotteita (tulleet myöskin käyttöön), niin ei vaan enää nappaa. Jos alessa sattuu joku silmään , niin sitten ehkä. Naturellen kalenteri ollut näistä kaikista pahin pettymys ja siihen oli myös suurimmat odotukset :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että alan laskemaan, kun mielestäni jo tähän mennessä antaa sellaisia viitteitä, että ei ole kyllä 500 euron arvoista tuotetta. Tämä on kyllä ollut itselle myös pettymys. 😔

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p