Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Jalkojen hellimistä ja energisoivaa öljyä

Toiseksi viimeistä postausta viedään ja nyt onkin luukkujen 21-22 aika. Täällä Levillä on ollut huikean kaunista ja kaamos on kyllä upeaa aikaa. Aurinko ei nouse horisontin yläpuolelle. Näihin maisemiin en taida ollenkaan kyllästyä. 


LUUKKU 21

Naturelle

Ere Perez Argan Brow Hero

Ere Perez onkin tullut tässä kalenterissa vastaan huulipunan muodossa. Tällä kertaa luukussa oli sävytetty kulmageeli. Kulmageelissä on vegaanisia kuituja, jotka luovat illuusion tuuheammista kulmista. Tuote sopii kaikille. Sävyn pitäisi myös olla sellainen, joka on kaikille sopiva. 

Kulmatuotteita itsellä onkin jo jonkin verran, mutta tämäntyyppinen tuote on uusi tuttavuus, joka tuo tuuheutta. Hinta 26€.


Glossybox

Grace & Stella dr. Pedicure Foot Peeling Mask

Luukusta 21 tuli jaloille tarkoitettu naamio. Jalat ensin liotetaan lämpimässä vedessä jonka jälkeen laitetaan sukat jalkaan. Ja pidetään jaloissa tunnin verran. Kuollut iho alkaa irtoamaan 5-7 päivän päästä. 


Nämä naamiot on tervetulleita. Itsellä on talvella jalat kauheassa kunnossa. Tämmöinen tuote taisi tulla jostain muusta luukusta jo aiemmin. Olikohan vaan eri kalenteri. Hinta ei kyllä ole näin kallis mitä kalenterin mukana tuleessa lehdessä on. Hinnaksi väitetään 20,95€,mutta löysin paljon halvemman hinnankin. Hinta tuotteella on noin 8€.

Goodiebox

Symbiosis London In Depth Detoxifying & Oxygenating Mask

Naamio linjalla jatketaan, mutta tällä kertaa kasvonaamio. Symbiosis London on tuttu brändi ja itsellä on itseasiassa tällä hetkellä käytössä brändin yövoide. Puhdistaa ihohuokoset ja tasapainottaa ihon talin tuotantoa. Sisältää ruusua, AHA:ta sekä hyaluronihappoa. 

Tuote on täysikokoinen 50ml tuote ja tällä onkin huima hinta. 107€.


Kiehl's

Amino Acid Conditioner

Eilisen shampoon kaveriksi tuli hoitoaine. Kokeilin eilen shampoota, joka jätti jo yksin käytettynä ihanan pehmeäksi hiukset. Jäi ihana kookoksen tuoksu hiuksiin. Tässä tuotteessa on myös kookos - ja arganöljyä. Hinta täysikokoiselle tuotteelle on 31,60€. Tätä myydään kolmessa eri koossa. 75ml, 200ml ja 500ml. 


Sothys

Moisturizing Body Sorbet

Ihanan tuoksuinen vadelma-mustaherukka vartalosorbetti. Imeytyy ihoon tosi nopeasti ja jättää ihon todella pehmeäksi. En pääse yli tästä tuoksusta. 30ml tuote tuli kalenterista ja täysikokoisen 200ml tuotteen hinta on 48€.


Yves Rocher

Luukusta 21 tuli myös Yves Rocherilta vartalovoide, joka tuoksuu myös ihanalle. Tuotteen takana lukee korjaava vartaloemulsio. Tästä ei hirveästi löydy mitään Yvesin Rocherin sivuilta. Myydään yhdessä suihkuvoiteen kanssa. 


Rituals 

The Ritual Of Mehr Body Mousse- To- Oil

Vartalovaahto, joka muuttuu öljyksi, joka ravitsee ihoa. Erikoinen tuote. En ole tämmöistä koskaan käyttänyt. Aivan ihana taas tämäkin tuoksu. Ei tunnu yhtään öljyiseltä iholla ja imeytyy ainakin omaan ihoon niin, että ei tahmaa. Appelsiinin ja seetripuun tuoksu. Kalenterissa 30ml tuote. Täysikokoinen 150ml tuote maksaa 12,95€.

Bonnemaman

Vadelma-kamomilla hillo. Taas aika erikoinen yhdistelmä, kun kamomilla on tosi vahva maku ja tuoksu. 

Lakrids by Bülow

Lakritsikalenterissa oli tuttu tuote Salted Caramel. Ihana maku! 


LUUKKU 22

Naturelle

Tata Harper Water-Lock Moisturizer

Luukusta 22 tuli 19 korkealaatuista kasvitieteellisiä ainesosaa sisältävä kevyt ja silikonivapaa kasvovoide. Joka kosteuttaa ja pohjustaa ihoa. Sisältää appelsiinipeptitedejä, granaattiomenaa ja makrohyaluronihappoa. 

Voide sopii epätasaiselle, kuivalle ja samealle iholle. Tuote ei ole täysikokoinen, vaan matkakokoa 10ml. Mielenkiintoinen tuote, mutta tässä vaiheessa kalenteria toivoisi täysikokoisen tuotteen ilmestymistä kalenterista. Täysikokoinen tuote 50ml. Hinta 70€.


Goodiebox

ÆTHER ÆXTRA Parfum

5ml koossa tuli Goodieboxista pieni hajuvesi. Tämä toisaalta ei välttämättä ole ihan näytekokoinen, vaan matkakokoa. En ole varma. Hyvin unisex tuoksu joka varmasti muuttuu jokaisen iholla erilaiseksi tuoksuksi. Santelipuuta on tuoksussa ja lämpimiä tuoksuvivahteita. Melkein kuin takassa olevien puiden tuoksu. 30ml tuotteen hinta on 58,33.

Glossybox 

Illamasqua Lipstick Bang

Mini huulipuna. Aika tumma sävy. Mattainen huulipuna, joka kestää pitkään ja on pigmenttien sävy.  Ihan kiva, mutta tämä sävy on kyllä vähän niin ja näin. Hinta täysikokoisella tuotteella on noin 20€.


Kiehl's

Retinol Skin- Renewing Daily Micro- Dose Serum

Hoitoseerumi, joka kiinteyttää ihoa ja selkeyttää piirteitä. Vähentää näkyviä ja laajentuneita ihohuokosia. 

Hyvin kevyt seerumi ja imeytyy hyvin iholle. Kalenterista tulleet seerumit ja voiteet ovat olleet omalle iholle tosi hyviä. Ja jossain postauksessa taisin todeta, että itse olen huomannut laajentuneisiin ihohuokosten pienentyneen leuan alueella.  Hinta täysikokoiselle tuotteelle on 52€.

Sothys

Unifying  Youth Serum

Seerumi joka tasoittaa ihoa, jättää iholle mattaisen pinnan ja häivyttää huokosia sekä siloittaa juonteita. Tätä tuotetta säännöllisesti käyttämällä myös saa vaalennettua pigmenttiläiskiä. Levitetään aamuin ja illoin iholle. 

Tämä on Sothysin tuotteista myös uusi tuttavuus ja on kiva päästä testaamaan tätä seerumia myös. Hinta täysikokoiselle 30ml tuotteelle on 110€.

Yves Rocher 

2 in 1 Balm Mask

Hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hoitaa hiuksia syvältä ja korjaa hiuskuituja. Sisältää jojobaöljyä.  Yves Rocherin naamiot ovat olleet toimivia. Tätä olen myös kokeillut ja sopii omille hiuksille. Jättää kivan pehmeäksi hiukset ja helposti selvitettäväksi. 35ml tuote ja hintaa tällä täysikokoisena 200ml tuotteena 12,90€.


Rituals 

Hienojakoinen vartalo- ja hiussuihke. Ihana tuoksu, jossa on hollantilaista tulppaania ja japanilaista yuzua. Matkakokoinen tuote tuli kalenterista (20ml) ja 50ml täysikokoinen tuote maksaa 20,50€.

Bonnemaman 

Kirsikkahillo. Itse tykkään tosi paljon kirsikasta! 


Lakrids by Bülow

Salmiakki päällysteinen suklaalaku. 

 

Toiseksi viimeinen postaus ja viimeinen postaus tulee todennäköisesti ulos 25.12. Näiden kahden luukun tuotteet ovat olleet mielenkiintoisia. Katsotaan mitä viimeiset luukut tuovat tullessaan. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p