Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Intian ruusua ja ananaksen raikkautta

On viimeisen joulukalenteri postauksen aika. Ilmassa on haikeutta ja melkein toivoisi, että voisi avata ympäri vuoden kalenterin luukkuja. Tosin ehkä siinä menisi se joulun odotuksen hohto. Nyt on kuitenkin aika kiittää teitä lukijoita, että olette olleet mukana lukemassa, laittaneet kommentteja ja olen saanut myös Instagramissa kommentteja/ viestejä kalentereihin liittyen. 
Kiitos myös Sothys, Marsaana ja Yves Rocher Nordic sekä Polhem Finland, L'Oreal Luxe ja Kiehl's Skandinavia kolmesta kalentereista. ❤

Ja sitten mennään luukkujen 23-25 kimppuun. 25 luukku on Naturellen kalenterin viimeinen luukku. 

LUUKKU 23

Naturelle

Edible Beauty  & Snowflower Illuminating Face Oil 

Ravitseva ja uudistava sekä ihoa kirkastava kasvoöljy. Sisältää ainutlaatuisen sekoituksen Australiassa villinä kasvaneita yrttejä ja kasveja. Tuote sopii myös ihon lisäksi hiuksille. 

Kuiva ja ärtynyt iho rauhoittuu tämän käytön jälkeen. Ihohuokoset pienetyy ja öljy auttaa mm. maksaläiskiin, torjuu tulehduksia ja auttaa ihoa uudistumaan. 

Sisältää paperikaarnamyrttiä, emu-omenaa ja kamelian siemenöljyä. 

Taas matkakoko. Odotin kyllä tätä jo täysikokoisena tuotteena, mutta ei. Kasviöljyt ovat itselle aina täysi mysteeri sopivatko iholle vai eivät. Tuoksu tässä on miellyttävä. 10ml matkakoko ja täysikokoinen 30ml tuote maksaa 54€.

Goodiebox

Sandstone Eyeshadow Rusty 

Luulin tätä ensin poskipunaksi. Olen käyttänyt aiemmin Sandstonen poskipunaa ja on ollut todella pigmenttinen. Tässä luomivärissä on myös kiva pigmentti ja tosi kaunis juhlallinen kupariin taittava sävy. Hyvin sopii näihin loppuvuoden juhliin! Kermainen koostumus napissa. Hinta 18€.


Glossybox

James Read Gradual Tan Sleep Mask Face Retinol

Tämmöinen tuubi taitaa olla itsellä vielä käyttämättömänä kotona! Reilussa 25ml matkakoossa oleva itseruskettava voide, joka vaikuttaa yön yli. Hoitaa ihoa samalla, kun antaa luonnollisen rusketuksen. Voiteessa on aloe veraa, kurkku-uutetta ja punalevää. 

Tämä täytyy kyllä testata. Mielenkiintoinen tuote ihan sen vuoksi, että annetaan olla yön yli. Onko voide jälkiä tyynyliinassa. Hinta täysikokoiselle 50ml tuotteelle on 35€.


Kiehl's

Ultra Facial Cream

Kaikille ihotyypeille sopiva kosteusvoide, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voide on Kiehl'sin suosituin voide ja se imeytyy nopeasti ihoon! Jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. 

Voiteen ainesosina on merijäätiköistä johdettu glacial glykoproteiini ja oliiviperäinen skvalaani. Tuotetta myydään tässä 28ml koossa ja sen hinta on noin 20€.

Reilun kokoinen tuote tällä kertaa kalenterissa!

Sothys

Energizing Radiance Ampoule

Luukun 23 takaa löytyi ampulli, joka sopii meikin alle kirkastamaan ihoa sekä siloittaa ihoa heti. Olen näitä aiemmin käyttänyt ja oiva täsmähoito samealle iholle. Myydään kahden pakkauksessa ja hinta kahden ampullille 19,90€.

Yves Rocher

Ihanassa jouluisessa tuoksussa oleva appelsiini- suklaa käsivoide, joka imeytyy ihoon nopeasti. Jättää kädet pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tykkään! Nämä on tähän talouteen aina tervetulleita. Hinta on kyllä lipsahtanut Yves Rocherin sivuille väärin. 😂 Tuskin maksaa 200€. Veikkasin 30ml hinnaksi 2,50€.


Rituals 

The Ritual Of Ayurveda Balancing Body Cream

Ja miten ihanan tuoksuinen vartalovoide tuli luukusta 23. Täyteläinen ja ravitseva voide, joka tuoksuu intianruusulle ja himajalan hunajalle. Tämä on reilu matkakoko 70ml. Ja tämän kokoisen tuotteen hinta on 6,50€.


Bonnemaman

Omena-appelsiini-kaneli marmeladi. Oi, että. Tämä on niin jouluinen maku!

Lakrids by Bülow

Lakrids by Bülow kalenterin luukusta tulikin kaksi pussia. Toinen oli ananas ja toinen kookos. Molemmat oli ehdottomasti kalenterin parhautta. Tykkään! Erityisesti kookos oli minun makuun! 


LUUKKU 24



Naturelle 

Mahalo The Rare Indigo

Jouluaatto ja ei taaskaan täysikokoinen tuote. Tämä kalenteri on ollut kyllä suuri pettymys ja ihan voi sanoa suoraan, että rahojen haaskausta. En suosittele. 

Mutta mennäänpäs kuitenkin katsomaan mitä tämä luukku 24 sitten sisälsi. Hoitobalmin, joka tuo iholle raikkautta ja lisää kosteutta. Rauhoittaa ihoa ja auttaa tulehdustiloihin sekä ihoärsytyksiin. 

Tuotteesahan ei olisi mitään vikaa, mutta kyllä sitä nyt aaton luukusta odottaisi jotain spesiaalia tai täysikokoista tuotetta. Mutta ei. Myydään 50ml koossa ja sopii melkein mihin tahansa käytettäväksi. Sisältää avokadoa, makadamia, ruusunmarjaa ja porkkanaa sekä kurkumaa. Niin ja tämä tuote joka tuli kalenterissa. On ehkä noin 5-10ml. Veikkaan ensimmäistä. Täysikokoisen tuotteen hinta on 95€.

Goodiebox 

Verso Nourishing Cream 

Goodiebox kalenteri on ollut mielestäni tasaisen hyvä. Toki onhan tässäkin tullut pari tuotetta, jotka ovat menneet eteenpäin, mutta monipuolisesti päässyt kaikkea testaamaan. Viimeinen luukku on kyllä hiukan pettymys. Mielestäni tämä tuote on tullut boksista ja tuli olo, että onko tämä ylijäämä tuote joka on nyt laitettu kalenteriin? Verson tuotteet on kyllä erinomaisia ja näitä suosittelen kokeilemaan. 

Ja tämäkin on taas matkakokoinen tuote. Viimeisestä luukusta odotan saavani täysikokoisen tai vähintään sellaisen tuotteen jota myydään siinä koossa mikä kalenterissa on. Tätä myydään kuitenkin 50ml koossa ja kalenterissa 15ml koko. Tehokas ja pehmentävät kasvovoide. Parhaimman tuloksen saa pitkäaikaisessa käytössä. Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle.
Vahvistaa ihon suojakerrosta. 
86€.


Glossybox

Ciate I am Woman Palette


Glossybox on taas panostanut viimeiseen luukkuun ja tuli iso luomiväripaletti. Upeat sävyt. On mattaisia sävyjä, shimmereitä ja metallisia sävyjä. Näissä on pehmeän koostumus ja pigmenttien osalta ihan ok paletti. Olen käyttänyt aiemminkin Ciaten luomiväripalettia ja pitänyt hyvänä. Erinomainen viimeinen luukku. 45,19€.


Kiehl's

Midnight Recovery Concentrate

Ihoa kirkastava eliksiiri, joka toimii parhaiten yö aikaan käytettynä. Skvalaani ja eteeriset öljyt poistavat kasvoilta väsymyksen merkkejä, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. 

Myydään kolmessa eri koossa ja tämä 15 ml kokoinen tuote maksaa 22,70€.


Sothys

Dark Circle Eraser

Kosteuttava tuote silmänalusiholle. Antaa kevyen sävyn ja tasoittaa juonteita. Vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. 

Heitin erehdyksessä lapun menemään ja nyt hinta on hämärän peitossa. Kyseessä on kuitenkin täysikokoinen tuote mikä tuli viimeisestä luukusta. 

Yves Rocher

Intense Metamorphose

Ripsiväri tuli viimeisestä luukusta. Nyt en ole ihan täysin varma, että onko tämä tullut aiemminkin Yvesin kalenterista. Osa näistä ripsiväreistä toimii omiin ripsiin ja osa taas ei. Olen käyttänyt jotain Yvesin ripsiväriä, joka vetää ripset täysin klimppiin. En muista onko se kuitenkaan tämä. 

Tämä pidentää, antaa tuuheutta ja taivuttaa ripsiä. Testiin menee, kun saan entisen ripsivärin loppuun! Hinta tälle 21,90€.


Rituals

The Ritual Of Jing Relax Instant Care Hand Lotion 

Käsivoiteet on Ritualsilla toimivia ja tämä on ihanassa tuoksussa. Pyhää lotusta sisältävä voide pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Täysikokoinen 70ml tuote. Hinta tälle on 11,70€.


Bonnemaman

Viimeisestä luukusta tuli joulukuusen muotoinen posliininen joulukoriste. Mielestäni söpö. Viime vuonna tuli toisenlainen koriste joulukalenterista. 


Lakrids by Bülow

Neljän erilaisen maun pussit tuli viimeisestä luukusta. Tykkäsin jokaisesta. Vanilla mango oli kuitenkin suosikki! 


LUUKKU 25

Naturelle

Sitten pettymykset jatkuukoon. Ideana ihana, että saa joulupäivänä vielä avata luukun, mutta toteutus onkin sitten toista luokkaa. Hiuspanta, jonka arvo 5€. Ja sitten 20€ arvoinen lahjakortti. Joka ei ole edes sen arvoinen. Naturellella on 4,90€ postikulut, jos tilaus ei ylitä 69 euroa. Eli maksat itse postikulut, jos löydät tuotteen heidän valikoimista joka on tuon 20€ arvoinen. Itse heitän tällä "lahjakortilla" vesilintua. 


Yhteenvetona. Naturellen kalenteri saisi minulta 2/5 tähteä. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta arvo ei tuotteiden osalta ole todellakaan 500€. Ei sitten millään. Kallis kalenteri, jota en suosittele. Rahan haaskausta. 

Goodiebox kalenteri sisältää monipuolisesti ihonhoitoon liittyviä tuotteita ja meikkituotteita. Osa meni kiertoon. Täysikokoisia sekä matkakokoisia tuotteita. Tämä on 3,5/5. 

Glossybox kalenteri on ollut nyt tasaisen hyvä. Tämä tulee ehdottomasti olemaan myös ensi vuoden valinta. 4/5

Kiehl's kalenteri oli itselle uusi tuttavuus ja yllätti positiivisesti. Tässä toivoisin myös olevan enemmän isompia kokoja tuotteiden osalta. Kaikki tuotteet yhtä lukuunottamatta ovat olleet tuntemattomia. 4/5

Sothysin kalenterissa pääsee tutustumaan hoitolatason kosmetiikkaan. Kalenterissa on pieniä kokoja suurin osa. Toisaalta tuotteet ovat kalliita. Toivoisin silti tähänkin kalenteriin vielä enemmän vaihtelua ja isompia kokoja. Tuotteet ovat olleet omalle iholle toimivia ja tykkään tosi paljon monesta Sothysin tuotteesta. 3,5/5

Yves Rocherin kalenterin toivoisin tulevan vielä joskus isommassa koossa. Tämä kalenteri on suurimmalta osin matkakokoisia tuotteita tai olipa tässäkin jopa pieniä näytekokoja. Kalenterin ulkoasu on kaunis tänäkin vuonna. Yves Rocherin tuotteet kuitenkin ovat itselle olleet jo vuosikymmenen toimivia. 3/5

Ritualsin kalenteri oli uusi tuttavuus, vaikka Rituals on itselle tuttu brändi ja rakastan heidän tuotteitaan. Matkakokoisia suurin osa ja erilaisia tuotteita heidän valikoimista pääsi tätä kautta testaamaan. Myös mies sai muutaman tuotteen, kun tuoksut oli maskuliinisia. Itseä tämä ei haitannut, mutta ehkä tämän voisi toteuttaa myös miehille omana kalenterinsa. Haluaisin testata tämän kalenterin kalliimman version ensi vuonna.  3,5/5

Bonnemaman kalenterissa pääsee testaamaan erikoisempia hillo- ja marmeladi makuja. Tänä vuonna oli myös kiva, kun tuli ensimmäisestä luukusta näille pienille purkeille soveltuva lusikka. 4/5

Lakrids by Bülow kalenteri oli uusi tuttavuus ja tykkäsin tosi paljon! Erilaisia laku makuja. Ensi vuonna ei välttämättä tarjoa niin paljon yllätyksiä, mutta aion silti hankkia tämän. 4,5/5

Nyt on aika kiittää teitä. Kiitos, kun olette lukeneet postauksia, olleet kiinnostuneita kalentereista ja esittäneet kysymyksiä. Ensi vuonna jatketaan. Ihanaa uutta vuotta 2022. Blogi jää hetkeksi tauolle ja palataan ensi vuonna taas uudestaan! 




Kommentit

  1. Sen lisäksi ettei kalenterin arvo ole LÄHELLÄKÄÄN luvattua 500€, niin täysikokoisia tuotteitakaan ei kyllä ollut puolet tuotteista. Mietin jo olisiko tässä jo ihan reklamaation paikka....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän huomion itsekin tein. Minulta katosi mystisesti myös linkki sähköpostista, jossa olisi saanut arvostella kalenterin. Linkki ei johda mihinkään. Itseä kyllä harmittaa suunnattomasti maksaa tyhjästä. Kalenterin tuotteista tosiaan ollut puolet täysikokoisia. Kuluttajan harhaanjohtamista. Monenkin asian saralta. En tiedä onko kuluttaja- asiamies vai mikä oikea paikka tämmöiselle?

      Poista
    2. Naturellen Instagramista on myös poistunut joulukalenterista kaikki tieto!

      Poista
    3. Sari jos olet Instagramissa. Laita sinne kommenttia tai suoraan sähköpostilla palautetta.

      Poista
    4. Onkohan tullut paljon negatiivista palautetta vai miksiköhän poistaneet...En ole Instassa, mutta sähköpostitse aion pistää palautetta. Laskin kalenterin tuotteet (näytteet jätin pois) ja sain tulokseksi hieman yli 400 euroa. Tämä selittyy kalenterin tuotteiden korkealla hinnalla. Kun normaalikoko maksaa lähemmäs satasen, niin kyllähän siinä 10 ml tuotteellekin saa hintaa.
      Täysikokoisia tuotteita on 9, mutta jos gua sha+hiuspanta lasketaan mukaan (itse en laskisi, mutta Naturellella varmasti laskeneet), niin sitten menee juuri ja juuri siihen että "puolet tuotteista täysikokoisia".
      Enkä kyllä ole aiemmin törmännyt kosmetiikkakalenteriin jossa ei ole YHTÄKÄÄN normaalikokoista ihonhoitotuotetta. Mulla ollut mielikuva Naturellesta laadukkaana/tasokkaana liikkeenä, tälläistä harhaanjohtamista jne.ei tosiaan olisi uskonut ko.firmasta.

      Poista
    5. Suosittelen laittamaan! Laitoin itse suoraa palautetta heidän Instagramiin ja nyt on ainakin pari muutakin tehnyt näin. Lisäksi laitoin tosiaan Naturellen sivuilla olevan palauteboksin kautta suoraan palautetta ja laitoin toiveena, että ottavat rakentavana palautteena nämä viestit ja myös huomioivat asiakkaiden palautteet ja mieli pahan mitä kalenteri on aiheuttanut. Olen saanut nyt monta viestiä siitä miten pettyneitä ihmiset ovat kalenteriin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p