Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Muumimamman voimajuomaa ja avokadoa silmänympärysiholle

Postauksessa pr-lähetyksenä saatuja kalentereita ja itse hankittuja.
Joulukuu. Se tuli melkein yllättäin. Marraskuu on itselle yleensä kuukausista julmin. Niin pitkäveteinen, turha kuukausi jolle ei näy koskaan loppua. Tänä vuonna marraskuu olikin ihania juttuja täynnä, joten nautin tuosta harmaasta ja pimeästä kuukaudesta täysin siemauksin. Pikkuhiljaa alkoi myös täyttymään vierashuoneessa sijaitseva kirjahyllyn taso joulukalentereista. Aiempien vuosien tapaan avaan Instagramissa pr- lähetyksenä saapuneet kalenterit storyn puolella joka aamu aina aattoon saakka. Täällä käyn läpi tarkemmin luukkujen sisällöt ja postaukset tulevat joka toinen päivä. Itse pähkäilin, että onko inspiraatiota kirjoittaa tänä vuonna luukkujen sisältöä tänne, mutta olen huomannut, että osa postauksista on saanut enemmän lukijoita ja kysyin myös mielipidettä Instagramissa tämän osalta. Uutena tuttavuutena tänä vuonna lakritsijoulukalenteri ja kosmetiikan puolelta Kiehl`s ja luonnonkosmetiikkaan painottuva Naturellen kalenteri. 
 

LUUKKU 1



Naturelle

Antipodes Divine Face Oil

Näin ensimmäisen luukun osalta Naturellen kalenterista kerron sen verran, että tämä kalenteri oli kallein. Pidin hintaa itsekin TODELLA tyyriinä, mutta ajattelin hemmotella itseäni ja luonnonkosmetiikassa on paljon omalle iholle sopivia tuotteita. Kalenterin hinta olikin huimat 249€, mutta tuotteiden arvo on 500€. Olisiko rahan voinut käyttää muuhunkin? Kyllä, mutta onneksi ne rahat mitä itse töistä on ansainnut, voi käyttää mihin haluaa. Ja joulukuu näyttää onko tämä kalenteri hintansa arvoinen ja kannattiko hankkia. No sitten siihen luukun sisältöön. Ensimmäisen luukun takaa löytyi itselle tuttu tuote ja brändi. Olen käyttänyt tätä samaista kasvoöljyä aiemminkin ja toimii muuten minun sekaiholle hyvin. Te, jotka ehkä ensimmäistä kertaa olette päätyneet blogiini, niin mainittakoon sen, että minulla on T-alue ihossa rasvaisin ja sitten poskien alue välillä todella kuiva. Antipodes kasvoöljy sisältää ihoa ravitsevaa avokadoöljyä ja uudistavaa ruusunmarjaöljyä. Lisäksi tuotteessa on ihoa elvyttävää makadamiaöljyä. Öljy on todella riittoisa, joten tämä tulee kestämään taas kauan. Tuote oli 10 ml koossa kalenterissa. Täysikokoisen tuotteen hinta on Naturellen sivuilla 28€. Täysikokoinen tuote on 30 ml kokoinen. Löysin 10ml tuotteelle hintahaarukan. 10-12€.
 
 

Kiehl`s

Creamy Eye Treatment with Avocado

Jos joku tuote pitäisi mainita mistä Kiehl`sin tietää, niin se on tämä silmänympärysiholle tarkoitettu voide. Avokadoa sisältävä voide pehmentää ja kirkastaa silmänympärysihoa ja lisäksi se vähentää turvotusta. Parasta kuitenkin tässä voiteessa on sen kosteuttava vaikutus. Todella riittoisa voide, joka sisältää mm avokadoöljyn lisäksi beetakaroteenia ja karitevoita. Omiin korviin on kantautunut monelta ihmiseltä, että tämä voide on "maailman paras" silmänympärysvoide. Ja itse nostan tämän kyllä yhdeksi parhaimmista. Olen käyttänyt tätä voidetta aiemmin ja tämä sopii kaikille! Voide on runsas ja tästä 7ml kokoisesta riittää pitkäksi aikaa iloa. Tuotteen normaalikoko on 14ml ja hinta 29,50€. Tämä kalenteri on saatu pr-lähetyksenä.
 

Goodiebox 

Human+kind Revitalising Body Wash

Mieletön, raikas appelsiinin tuoksu tulvahtaa, kun avaan Goodieboxin kalenterin. Muistaakseni viime vuonna hehkutin, että suihkusaippuat, shampoot ja hoitoaineet ovat erityisesti tervetulleita kalentereista. Unohdan muuten joka kerta ostaa kaupasta näitä. Lisäksi nämä on sen verran kuluvaa tavaraa meidän taloudessa, että näitä ei vaan voi olla koskaan liikaa. Saatan ottaa kahta eri tuoksua käyttöön suihkuun, joista sitten fiiliksen mukaan valitsen. Yleensä suihkutuotteet on siitä täydellisiä, että ne sopivat sekä minulle, että myös miehelle. Näin käy myös tämän Human+ kind vartalopesun kanssa. Tämä brändi ja tuotteet ovat tulleet itselle tutuksi Goodieboxin kautta. 99% luonnontuote. Tuote oli kalenterissa täysikokoinen 250ml ja hinta noin 10€

Glossybox

 Benefit The Pore Fessional Super Setter

Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti meikin kiinnitykseen tarkoitettuja tuotteita. Itsellä on tällä hetkellä käytössä Beautyblenderin kiinnityssuihke. Joka muuten toimii! Suosittelen. Benefit on silmämeikkituotteiden osalta itselle tutumpi ja yksi parhaimmista eyelinereista on muuten Benefit brändin. Setting spray tuntuu todella keveältä, kuivuu iholle nopeasti ja tuoksu on mieto. Hmm. Melkein voi sanoa, että ensituntuman jälkeen jopa kivempi tuote, kun Beautyblenderillä. Kicksin sivuilla mainitaan tuotteesta näin: Kiinnittää meikin 16 tunniksi, häivyttää ihohuokosia, tuntuu kevyeltä ja imeytyy heti (no niin) ja on vesipohjainen tuote. Alkoholiton ja antaa mattaisen pinnan iholle. Tuotetta myydään isommassa koossa ja myös tässä koossa mikä oli kalenterissakin eli 30ml. Hinta 17,50€
 

Yves Rocher  

Soothing Foam Mask With Organic Chamomile

Marsaana lähetti pr-lähetyksenä tänä vuonna Yves Rocherin kalenterin, joka minulla oli myös viime vuonna. Ulkonäkö on tänä vuonnakin upea. Tuotteet ovat itselle tältä yritykseltä tuttuja jo vuosien ja taas vuosien takaa. Ja joistain tuotteista on tullut suosikkeja joita käytän koko ajan! Mutta siis kalenterin luukusta yksi tuli kasvonamio. Tätä tuotetta en muista käyttäneeni aiemmin ja täsmätuote muuten tähän vuodenaikaan! Sopii nimittäin kiristävälle ja pistelevälle iholle. Eli toisin sanoen kuivalle iholle täydellinen naamio. Sisältää luomukamomillaa, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää iholla epämukavuuden tunnetta. Vaahtomainen koostumus. Naamion jälkeen ihon pitäisi tuntua pehmeältä ja sileältä. Tämähän lähtee testiin heti tänään (1.12.) Naamiota myydään isommassa koossa ja myös tämmöisenä matkakokoisena 30ml. Hinta 7,90€
 

Sothys

Intense Look Eye Pencil

Tänä vuonna myös Sothys lähetti ihanan joulukalenterinsa, joka muuten on muuttanut ulkonäköään! Tykkään enemmän tästä mallista, kun edellisvuosien. Sothysin joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa löytyi tuttu tuote. Musta silmämeikkikynä, jolla saa intensiivisen meikin luotua. Tämä on muuten kivan pehmeä meikkikynä käytössä. Mutta ei sottaa. Hinta tälle kynälle on 22€


Rituals

Ritualsin ensimmäisestä luukusta tuli mini kynttilä. Tuoksuu muuten tosi ihanalle. Jasmiinille. 
 

Bonne Maman

Syötävässä muodossa olevia kalentereita tänä vuonna löytyy kolme, mutta teejoulukalenterista en kirjoita tänne. Bonne Maman joulukalenteri valikoitui kolmatta vuotta peräkkäin meidän aamujen iloksi. Ollaan käytetty näiti minikokoisia hilloja puuroon! Sopii myös keksien tai croissanttien päälle. Ensimmäisestä luukusta löytyi sopiva lusikka hilloon ja kirsikkahillo, jossa on jouluisia mausteita tuomassa kivaa twistiä makuun!
 

Lakrids by Bülow

Perinteisen suklaajoulukalenterin sijaan valitsin tänä vuonna lakritseilla täytetyn kalenterin. Kalenterin luukuissa on pussi, joissa on kaksi lakritsia. Toinen mulle ja toinen sulle ajatuksella. Ensimmäisestä luukusta tuli Salt & Caramel. Suklaapäällysteinen lakritsi toimii aina! Nam! Tässä muuten ihana lahjaidea. Nämä on laadukkaita lakritseja!
 
 

Luukku 2

Naturelle

Tata Harper Clarifying Cleanser 

Tata Harper on uusi tuttavuus itselle, joten on ihanaa päästä testailemaan ihoa uudistavaa ja kirkastavaa puhdistusgeeliä. Tuote on sopii kuvauksen mukaan sekaiholle, rasvaiselle iholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joten näiden perusteella on sopiva minun iholleni myös. Putsarissa on AHA- ja BHA- happoja. Nämä hapot auttavat mm. tasoittamaan ja rauhoittamaan ihoa. 

Tuote 15ml koossa. Mielelläni olisin putsarin ottanut isomassa koossa, koska päivittäin kuitenkin tulee käytettyä, joten aivan varmasti tuote olisi tullut käytettyä. Tämä lähteekin heti testiin, koska haluan nähdä auttaako rauhoittamaan myös punaisuutta poskilla. Tätä nimittäin lupaillaan myös tuotteen kuvauksessa. Putsaria myydään 50ml koossa hintaan 39€ ja isommassa 125ml koossa tuotteesta saa maksaa 79€.

Kiehl`s

Hydro Plumping Serum Concentrate

Nyt on kyllä minien mini tämä tuote. Alkuun totean, että tuotetta myydään esimerkiksi Kicksillä kolmessa eri koossa. 15ml, 50ml ja 75ml. Hinnat jakaantuu näin: 21,60€, 57,30€ ja 71€. Ja kalenterissa oli 5ml. Mutta ehkä tämä on riittoisa. Seerumi kosteuttaa ja häivyttää iholta juonteita. Seerumissa on mm. glyserolia sekä Epidermal Hydration Filler-teknologiaa, jotka tekevät ihosta tasaisemman ja terveemmän näköisen eli iho on tasapainossa. 

Testasin seerumin heti. Kävin päivällä saunassa ja en ollut vielä ehtinyt levittää iholle mitään, joten täydellinen tilaisuus testata. Seerumi on hyvin geelimäinen, mutta muuttuu iholla hieman vesimäiseksi jopa. Imeytyy hyvin. Iho tuntuu tosi ihanalle, melkein silkkiseltä tämän jälkeen. Ensivaikutelma on siis hyvä ja voisin kuvitella,että käyttäisin pidemmän ajanjakson, ehkä jopa hankkisin isommassa koossa. 

Goodiebox

deCure Perfet Base Hyaluronic Drops

Tänään nähtävästi jokaisesta kalenterista tulee jotain minikoossa tai matkakoossa olevia. Monelle inhokkeja, mutta toisaalta tulee nopeammin käytettyä. Tämän päivän luukussa oli deCuren seerumi. Tämä brändi on tullut myös tutuksi boksin kautta. Seerumissa on hyaluronihappoa ja aloe veraa sekä bioflavonoidiyhdisteitä. Yhdessä nämä suojaavat ihoa, kosteuttaa ja tuote sopii rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Tämäkin tuote olisi voinut olla täysikokoinen, mutta testaillaan nyt tämä 10ml näyte. Kiehlsin tuote ei varmaan kovin kauaa kestä, joten testaillaan rinnakkain näitä. Seerumia myydään deCuren omilla sivuilla 30ml kokoisena ja hinta on noin 87,41€. Toisaalta siis tämän kokoisella tuotteella on myös hintaa.

Glossybox

Wander Beauty Trip for Two Blush and Bronzer Duo


Glossyboxin kalenterissa oli tänään täysikokoinen tuote, joka sopii hyvin arkimeikkiin! Samassa paketissa on hehkua ja poskipuna. Saa siis kivan luonnollisen hehkun, melkein kuin päivettyneen ihon tällä kaksikolla. Luonnolliset sävyt. Sen mitä luin tuotteesta, niin molemmat sisältävät mangosiemenvoita. Tuote siis kosteuttaa ja antaa pehmeyttä iholle sekä rauhoittaa ihoa. Eli meikin ollessa kasvoilla, hoidat myös ihoa. Täydellistä. Hintaa tuotteella on 29,50€.

Sothys

Detox Energie Depolluting Youth Cream

Luukku 2 takaa löytyi tuttu tuote ja yksi suosikeista Sothysilta. Energie- tuotelinjan kasvovoiteesta olen tänne myös kirjoittanut aiemmin postauksen jonka voit lukea tästä. En siis sen enempää jaarittele tästä, koska samanlaiset tunnelmat edelleen tästä tuotteesta. Hintaa täysikokoisella tuotteella on 91,50€ ja tuoteta myydään 50ml koossa. Kalenterissa oli 15ml koko.

Yves Rocher

Kiiltoa antava huuhteluetikka hiuksille

Totesinkin tänä aamuna kalenteria Instagramin puolella avatessani, että tämä hiuksille tarkoitettu huuhteluetikka on yksi luottotuotteista Yves Rocherilta. Olen siis käyttänyt näitä monta! Miksikö? Itsellä tämä tuote pehmentää hiuksia, antaa kiiltoa ja tuntuu, että hiuksista lähtee myös kaikki "ylimäääräinen" pois eli siis mahdolliset muotoilutuotteet.Tykkään myös tästä vadelmaisesta tuoksusta. 50ml matkakoossa. Tätähän tietenkin olisin toivonut täysikokoisena, mutta kalenteriin ei olisi mahtunut 150ml tuote. 12,90€ tällä hetkellä tarjoushintaan saatavilla. Normaali hinta pyörii siinä parissakympissä.

Rituals 

The Ritual of Sakura Hair & Body Mist


Ritualsin kalenteri ei voi pettää sitten millään, koska nämä tuoksut ovat niin ihania. Ensimmäinen tuoksu johon tutustuin olikin tämä kirsikankukkainen tuoksu. Ja tätä rakastan edelleen. Vie jonnekin kevään vehreyteen näin pakkaspäivänä. Tuotetta voi suihkauttaa hiuksiin tai vartalolle. Kalenterissa oli 20ml matkakoko ja tuotetta myydään 50ml koossa hintaan 19,50€.


BonneMaman

Bonnemaman kalenterista tuli oranssihillo, jossa on persikoita, mangoa ja sitruksen makua. Nam!

Lakrids Bülow

Lakritsisuklaa oli tänään yhdistetty ihanan raikkaan ja hieman kirpeänkin vadelman kanssa. Toimii. Niin hyvin, että lakritsi meni parempiin suihin, kunnes muistin että kuva olisi pitänyt ottaa. 



Näin ne taas joulukuun perinteiset postaukset ovat pyörähtäneet käyntiin. Ajatuksia kalentereista näin parin päivän availulla: Kiehl`s on mielenkiintoinen tuttavuus ja odotan joka aamu eniten tämän avaamista. Naturellen kalenterissa toivon olevan myös täysikokoisia tuotteita. Rituals on ihana ja mitä tahansa sieltä tulee, tiedän tulevan kaikkien käyttöön! Siinä päällimmäiset ajatukset. Seuraava postaus tuleekin sitten 4.12.

 

 

   

  

 

  

 
   
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p