Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Ihania tuoksuja ja makuhermoja kutkuttavia herkkuja

Joulukuun alku on mennyt vauhdikkaasti eteenpäin. Aamut tuntuvat pimeiltä, mutta onneksi on pakkasta ja lunta tuomassa hiukan valoa. Vaikka nykyään olenkin enemmän Instagramin puolella ja blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle, niin on ollut mukava taas kirjoitella blogiakin! 

Joulukalenterit ovat herättäneet mielenkiintoa Instagramin puolella ja vastailen mielelläni kysymyksiin, jos jotain herää niiden suhteen. 


LUUKKU 3

Naturelle

Odacité Blue Aura Cleansing Water

Kalenterista löytyi tänään tuttu tuote. Keväällä 2020 Naturelle lähetti tuottteita testiin ja tämä puhdistusvesi oli yksi niistä. Silloin sain testiin 120ml pullon tätä ja itsellä on edelleen tätä jäljellä, joten todella riittoisasta tuotteesta kyse. Puhdistusvedessä on mm. Neempuuta ja kurkumaa. Poistaa iholta epäpuhtauksia ja meikin. Itse sanoisin testaamisen perusteella, että pigmenttisintä meikkiä ja vedenkestävää meikkiä ei täysin poista. Misellivedet on kyllä siitä käteviä, että niitä ei tarvitse vedellä huuhdella pois, vaan jättää ihon raikkaaksi. Toki jos sinulla on meikkiä enemmänkin, niin tämä tuote ei yksinään riitä puhdistukseen. Tuote oli kalenterissa 10ml koossa ja tätä myydään myös tässä koossa Naturellen sivuilla. Puhdistusvesi maksaa tässä koossa 8€ ja isommassa 120ml koossa 43€.


Kiehl´s

Super Multi-Corrective Cream

Luukun kolme takaa paljastui anti-age- kosteusvoide. Voide auttaa ehkäisemään yleisempiä ikäääntymisen merkkejä kasvoilla ja kaulaniholla. Eli voide mm. kiinteyttää. silottaa ja tasoittaa ihonsävyä. Lisäksi se myös parantaa ihon kimmoisuutta ja palauttaa iholle hehkun. Pakurikääpää, A-vitamiinia, ProxylaneGX-ainesosaa sisältävä voide sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteessa on mieto tuoksu, mutta se katoaa iholle levittäessä. Hiukan rasvaisempi koostumus, mutta sulautuu ihoon hyvin ja jättää ihan tuntuiseksi ihon. Olen kyllä ihan Kiehl`s fani jo nyt! Tuote oli kalenterissa 7ml kokoinen. Täysikokoisen 50ml voiteen hinta on 54,30€. Hinta on Kicks.fi sivuilta. 

Goodiebox

Algologie 

Hydra-Replenishing Sleeping Mask

Goodiebox kalenterista tuli tuntematon brändi. Tai en ainakaan muista tätä olleen bokseissa. Yöksi iholle levitettävä voide tekee taikojaan sillä välin, kun otat kauneusuniasi ja se sisältää mm neljää erilaista merileväuutetta, kodiumia, aloe veraa ja hyaluronihappoa. Tuotteessa ei ole öljyä. Tämä voide sopii erityisesti kuivemmalle iholle ja se kosteuttaa, ravitsee ihoa ja vähentää juonteiden syntymistä iholla. Voide oli kalenterissa täysikokoinen 50ml. Hinta noin 56€.

Glossybox

Nailberry Strawberry Jam kynsilakka

Punaisen sävyssä hehkuva kynsilakka, joka sopii täydellisesti pikkujouluihin tai aatoksi kynsiin! Antaa kiiltävän, huolitellun lopputuloksen. Tykkään sävystä, mutta tämä tuote menee todennnäköisesti eteenpäin, koska en edes muista milloin minulla olisi ollut pitkät kauniit kynnet johon voisi tätä lakkaa laittaa. Hinra 15ml täysikokoiselle tuotteelle on 17,40€.


Sothys

Detox Energie Energizing Serum

Tänään jatketaan siitä mihin eilen jäätiin. Eli kalenterista tuli tuttu tuote, josta olen myös kirjoittanut aiemmin blogiin. Seerumi sopii täydellisesti yhteen eilisen voiteen kanssa. Tästä pääset lukemaan enemmän tuotteesta. Seerumi oli kalenterissa 7ml kokoinen ja täysikokoinen tuote on kauneushoitoloissa hintaan 106,40€/30ml.


Yves Rocher

Vartalovoide/vartaloemulsio, joka tuoksuu niin huumaavan ihanalle, Siis niin ihanalle, että voisin itseni upottaa tähän tuoksuun. Harmi, että tämäkin on näin pienessä koossa oleva (50ml), mutta tämä on helppoa ottaa matkalle mukaan! Itämaisia tuoksuja sisältävä Hammam Body Lotion- Argan Rose sisältää luonnonmukaista ruusuvettä ja arganöljyä. Olen tätä käyttänyt aiemminkin ja tässä on kevyt koostumus. Sopii ympäri vuoden käytettäväksi. Jos sinulla on hiukan kuivempi iho, niin suosittelisin ravitsempaa voidetta tämän rinnalle, vaikka kyseessä onkin kosteuttava voide. Hinta 400ml tuotteelle on 11,90€.

Rituals

The Ritual of Mehr 2-phase Bath Oil Sweet Orange & Cedar Wood

Jatketaan miellyttävien ja itämaisiin tuoksuihin uppoutumista Ritualsin parissa. Itse tykkään kyllä siitä, että suihku- ja kylpytuotteissa sekä vartalotuotteissa on tuoksuja. Kaksi faasisen koostumuksen omaava kylpyöljy tulee sekoittaa hyvin ennen käyttöä. Tätä voi kylpyammeen sijaan käyttää myös suihkussa. Rentouttava makean appelsiin ja setripuun tuoksu energisoi ja herättelee kaikki aistit. Tämä tuote myös rauhoittaa mielen lisäksi ihoa ja kosteuttaa sitä. Tuote kalenterissa 50ml matkakoossa ja täysikokoinen tuote on 250ml. Hinta tuotteelle tuossa koossa on 15,50€.

Bonnemaman

Tämän aamun luukusta paljastui hillo, jossa on vadelmaa ja ruusun makua. Mielenkiintoinen yhdistelmä.


Lakrids Bülow

Erikoisilla ja mielenkiintoisilla, mutta hyvällä makuyhdistelmällä jatketaan! Aamun luukusta tuli Salt & Pepper lakua maisteltavaksi!

Luukku 4



Naturelle

Ere Perez Almond Brow Pencil

Ere Perez on itselle tuttu brändi ja itselle varsinkin huulituotteista tuttu. Varsinkin oliiviöljyä sisältävä huulipuna on ihana, hoitava tuote! Kalenterissa oli kuitenkin kulmakynä. Itse en siis käytä hirveämmin kulmatuotteita, mutta tämä näyttäisi minun sävyltä ja kynä pehmeältä, joten uskoisin tämän olevan hyvä. Ehkäpä otan tämän käyttöön ja rakastun tämän myötä myös kulmatuotteisiin? Mukana on myös harja jolla saa tasoitettua ja häivytettyä väriä kulmilta. Perfect sävy sopii mukana tulleen lapun mukaan millaisille kulmille tahansa. Täysikokoinen tuote ja sen hinta on  22€.


Kiehl`s 

Powerful- Strength Line- Reducing Concentrate

5ml antioksidanttiseerumi kirkastaa ihoa välittömästi, pienentää laajentuneita ihohuokosia ja häivyttää näkyviä juonteita. Seerumi lupailee myös kiinteyttää ja siloittaa ihoa.  Tuotteessa on C-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä 10,5% L-askorbiinihappoa. Kokeilin tuotetta heti, koska tämän kokoinen tuote tulee käytettyä heti, joten ei haittaa vaikka olisi kolme seerumia käytössä. Riittäneen nimittäin noin 5 käyttökertaan korkeintaan. Itsellä ei ollut kasvoilla mitään tuotetta ennestään. Koostumus vesimäinen, keltainen sävy ja hassu tuoksu tulee tuotteesta. Levittyy iholle kuitenkin hetkessä. Hieman jää tahmaisen oloiseksi iho, mutta huomaan kuitenkin nenän sekä leuan alueella, että  hetken päästä käytöstä laajentuneet ihohuokoset on hiukan maltillisemmat. Voisi olla siis pidemmälle aikavälille hyvä tuote. Seerumia myydään 75ml ja myös 50ml pakkauksessa pakkauksessa ja sen hinta isommalle on n. 81€ ja pienemmälle koolle 62€.

Goodiebox

Marie- Stella - Maris Rock Roses Hand & Body Lotion

Aivan ihana tuoksu. Pakko todeta heti ensimmäisenä tämä! Tästä tulee ihan sellainen "luksus" tuotteen tuntu. Lähtee heti käyttöön, joten testataanpas millaiselta tuote vaikuttaa. Imeytyy hyvin (okei mulla on myös aika kuivat kädet, joten varmasti vaikka oliiviöljy imeytyisi näihin), tosi riittoisa, tuoksu on hurmaava ja voisin taas itseni upottaa tähän tuoksuun. Vaikka haluaisin käyttää tätä vartalovoiteena, niin maltan mieleni ja käytän käsille, että tästä on varmasti pidempään iloa. Hyödyllinen tuote. Brändi on muuten tuttu Goodieboxista ja viime vuonna taisi jotain olla joku tuote myös joulukalenterissa. Jos etsit hyvällä tuoksulla varustettua ja pehmeäksi kädet jättävää käsivoidetta. Kurkkaa tämä. Tuoteessa on manteliöljyä ja sheavoita. Tuoksusta erottaa ruusun, kashmirin ja nahkan. Kalenterissa 100ml tuote jonka oletin olevan täysikokoinen, mutta tätä myydään 300ml pakkauksessa. Hinta sellaiselle on 29€.


Glossybox

Molton Brown London Orange & Bergamot Bath & Shower Gel

Silloin kun tilasin Lookfantastic boksia ja joulukalenteria, tuli minulle yksi brändi erittäin tutuksi ja myös sellaiseksi josta pidän paljon. Molton Brown kylpy- ja suihkutuotteet ovat ihania ja niiden tuoksumaailma sopii kaikille. Unisex tuoksuiset tuotteet ovat siis oiva lahjaideakin. Kuten myös tämä. Aisteja hellivä tuoksu sopii tähän jouluun hyvin. Tämähän lähtee heti käyttöön ja ei jää kaappeihin pyörimään. Tähän onkin todettava, että neljäntenä päivänä voi sanoa jo suurimman osan tuotteista olevan käytössä ja tiedän, että osa tulee käytettyä jo aattoon mennessä. Molton Brown tuote oli kalenterissa matkakoossa 30ml. Nyt näyttäisi monessa paikassa olevan alennuksessa tämä tuote, jonka hinta normaalisti pyörii 20€ pintaan. Esimerkiksi Eleven myy tuotetta 300ml pakkauksessa 15,96€.

Sothys

Sothysin kalenterissa oli tänään kasvojen puhdistusvoide. Tuote puhdistaa hellävaraisesti ja antaa kyytiä ihon epäpuhtauksille. Sisältää kamomilla - ja manteliöljyuutetta. Vaikka tuotteessa lukee Morning Cleanser ei se tarkoita sitä, että ei voisi myös iltaisin käyttää! Putsari oli 5ml koossa kalenterissa, joten noin kahteen kertaan riittää riittoisuuden vuoksi. 125ml tuote maksaa 48,50€.


Yves Rocher 

The 2 in 1 Makeup Removing Micellar Water

Yvesin misellivesi on tosi hellävarainen tuote ja sopii aamuin- ja illoin käytettäväksi. Tämän pitäisi poistaa kestävä meikki, mutta itse taas tähän totean ettei pigmenttisempään luomiväriin pure. Testattu on. Sopii kuitenkin erinomaisesti arkimeikkiin ja ihon puhdistukseen. Tässä on ihana raikas koostumus ja se tunne jää myös käyttämisen jälkeen pitkäksi aikaa. Sisältää Tetraselmis- mikrolevää. Myydään kahdessa eri koossa ja nyt on muuten taas alennukset Yvesilla, joten kannattaa käydä katsomassa valikoimaa. 50ml matkakoossa tuli tämä tuote. Myydään 200ml pullossa ja 400ml pullossa. Nyt on saatavilla ainoastaan tuota isompaa ja sen hinta on tällä hetkellä 11,45€ alennuksessa.

Rituals

Serendipity Foaming Shower Gel

Ritualsilta olen käyttänyt aiemminkin näitä vaahtoavia suihkugeelejä. Koostumus on alkuun geelimäinen ja veden kanssa se emulgoi muuttuen vaahdoksi. Tämä muuten vaahtoaa aika hyvin, joten tästä 50ml matkakoosta on useampaan suihku kertaan iloa! Kyseinen tuoksu on kuitenkin itselle uusi, joten kiva päästä testailemaan suihkuvaahtoa uudessa tuoksussa. 200ml tuote maksaa 10,50€

Bonnemaman

Tiedän jo mihin tämä marmeladi/hillo sopii biscotti keksin kanssa nautittavaksi! Mandariini on kivan raikas maku näissä Bonnemaman hilloissa. 

Lakrids Bülow

Tämän aamun luukusta tuli joulumaku ja se on Butter Cookie. On muuten niin hyvä, että voisi syödä useammankin!



Sitten vähän ajatuksia kalentereista neljän päivän jälkeen. Vaikka luukkuja on avattu vasta neljä päivää, niin täytyy sanoa että nyt on sattunut kalentereista tulemaan sellaisia tuotteita, jotka ovat jo käytössä ja tulevat käyttöön. Tiedän jo, että ensi vuonna haluan myös Ritualsin kalenterin ja tykkään Glossybox ja Goodiebox kalentereista sen vuoksi, koska sieltä tulee tuttuja brändejä tuntemattomien rinnalle. Naturelle ei ihan täysin ole nyt vielä ainakaan vakuuttanut, joten katsellaan miten päivien edetessä sisältö vielä muuttuu. Kiehl´s on itselle suurimmalta osin muutenkin uusi tuttavuus, joten olen positiivisesti yllättynyt tuotteista. Sothys ja Yves Rocher ovat taas itselle todella tuttuja tuotteiden osalta, joten tiedän tuotteiden toimivan minulla. Eniten on ollut matkakokoa ja minituotteita, mutta ne tulee nopeasti käytettyä nyt, kun on sellaisia tuotteita jotka haluaa heti käyttöön! Eli yhteenvetona yksi sana: Toimii. Seuraava kalenteri postaus on luettavissa 6.12. Silloin juhlitaan meidän itsenäistä Suomea.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p