Siirry pääsisältöön

Bettebox kesäkuu 2017

Auringon kirkkautta kasvoille!

Tällä teemalla mennään tämän kuun boksin suihteen. Me tilaajat saatiin odottaakin tämän kuun boksia pitkän tovin. Lisäksi sain vielä yhden lisäpäivän boksin odottelun suhteen, kun pakettiautomaatti oli TAAS tässäkin kuussa ääriään myöten täynnä ja boksi seikkaili yhden päivän jossakin ja saapui eilen pääpostiin. Spoilaannuin montakin kertaa tässä boksin sisällön suhteen ja monta kertaa mietin, että onko boksi ihan ok, hyvä vaiko loistava. No, mutta sen pidemmittä puheitta mennään boksin sisältöön.


Talika Bio Enzymes kasvonaamio ovh noin 13€/per naamio
Täytyy jo heti alkuun sanoa, että itse en kyllä välttämättä ostaisi tämän hintaista naamiota ihan tuosta vaan. Olen yleensä valmis maksamaan tämän tyyppisistä kasvonaamiosta korkeintaan 5€. Näitä kasvonaamioita on nyt vähän joka boksista tullut ja en tiedä alkaako tässä vaiheessa jo olla itsellenikin, joka rakastaa kasvanaamiota tunne, että liika on liikaa. Mutta testaan tietenkin tämän. Tämä kasvanaamio sisältää runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka kolmiulotteinen rakenne imeyttää tasaiasesti ihoon. Annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Saatavana Stockmannilta, Sokokselta sekä Ego by YA:lsta.

Dermosil Kosteuttava kasvovoide light ovh 11€/50ml

Dermosilin tuotteet ovatkin tuttuja itselleni ja ovat aina olleet takuuvarmasti hyviä tuotteita ja eivät ole vielä kertaakaan aiheuttaneet pettymystä. Tätä tuotetta en ole vielä testannutkaan joten pisteitä siitä, että Dermosilin tuote löytyy boksista. Tämä kasvoide tuo kasvoille pitkäkestoista kosteutta. Ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo-ja keramidituotantoa. Hypo parfum- tuoksu haihtuu iholta nopeasti. Saatavana www.dermoshop.fi


Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual suihkusaippua ovh 1,89€/250ml
Elvyttää ihoa ja virkistää mielesi. Saatavana päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Ihan ok tuote varmasti, mutta näin suihkusaippuoiden "hamastraajana" tuoksu ei mitenkään sykähdyttänyt ja en välttämättä itse ostaisi tätä suihkusaippuaa kaupasta. 

Nivea Body Oil In Lotion tuoksuvartalovoide ovh 5,70€/200ml
Kosteuttava vartalovoide. jonka öljyhiukkaset eivät jätä rasvoittuvaa tunnetta iholle vaan imeytyvät ihoon nopeasti ja tekevät ihosta pehmeän ja joustavan.
Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Itse sain tämän kirsikankukan tuoksuisena ja tuoksu tässä on kivan raikas ja kesäinen. Olen alkanut käyttää enemmän vartalovoiteita ja saanut pari kulutettuakin jo, joten ihan kulutustavaraa ja tulee käytettyä. Osassa boksissa tuote ollut myös ruusun tuoksuisena versiona.

Lumene Gel Effect kynsilakka ovh 6,90€/5ml
Gel effect kynsilakat tunnetaan kestävyydestä. Väri levittyy kynnelle tasaisesti ja antaa kiiltoa. Lopputuloksena on näyttävät kynnet, jotka pysyvät siisteinä pitkään. Saatavana hvyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Onpas ihanan sävyinen lakka. Joku oli epäillyt, että tämä kynsilakka ei ole mikään täysikokoinen lakka, vaan tullut näytteenä. Mutta ihan täysikokoiselta lakalta vaikuttaa. Testiin menee, kun joskus saan kynnet kasvatettua pidemmäksi, mitä ne nyt ovat. Omasta mielestäni Lumenen tuotteet ovat aina kiva ylläri boksissa, vaikka usempi boksin tilaaja siitä "natiseekin". Suomalaista pitää tukea ja käy hyvin Suomi100 teemaan. 

Lisäksi boksissa oli Piz Buin Tan& Protect tan Intensifying sun lotion SPF15 ovh 22€/150ml tuote oli boksissa 15ml näytteenä.
Sisältää Melitanea. joka nopeuttaa luonnollista ruskettumisprosessia lisäämällä ihon melaniinin tuotantoa. Tahmaamaton aurinkosuojavoide kosteuttaa ja auttaa ehkäisemään ihon kuoriutumista. Hien-ja vedenkestävä. Saatavina hyvinvarustelluista apteekeista ja tavarataloista. Tunnustan olevani todella huono aurinkosuojan käyttäjä. Onneksi purkki on niin pieni, että tulee varmasti testattua tämä. Kivan tuoksuinen.

Extrana boksissa oli Kenzon tuoksunäyte ja Pandan Natural lakritsipatukka sekä Rela Tabsin maitohaippobakteereja 10 päivän kuurina ovh 6,40€

Kaiken kaikkiaan boksi oli kiva,  vaikka alkuun tulikin taas "markettiboksi" fiilis. Boksin tuotteiden arvo noin 40€ tässä kuussa ja ylitti reilusti boksin ostoarvon. Mitä mieltä sinä olit tämän kuun boksin saldoon?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p