Siirry pääsisältöön

Buzzador testaa Swiss Clinicin täydellistä ihonhoitosarjaa

The Skin Care Range


Pääsin testaamaan buzzadorina Swiss Clinicin The Skin Care Range- ihonhoitosarjaa hintaan 89€. Ovh näille viidelle tuotteelle on yhteensä 316€ (nyt tarjoushintaan 234€). Alennus näille tuotteille on siis huomattava ja buzzadorina päätin tarttua tähän tarjoukseen ja olinhan katsonut näitä tuotteita aiemminkin Swiss Clinicin sivuilta. Ja silloin, kun nämä tuotteet ilmestyivät, niin ajattelin jo silloin, että olisi mukava päästä testaamaan millaisia ovat päivittäisessä käytössä. 

Oma ihoni on ongelmallinen ja olenkin siitä maininnut muutaman kertaan blogissani. Sekaihon omaavana ja taustalla myös murrosikäisenä kärsitty lievähkö akne. johon söin parikin kertaa antibiootteja. Nyt aikuisiällä etenkin stressaantuneena ja huonosti nukuttujen öiden takia iho on ollut huonossa kunnossa ja silmänaluset turvonneet ja tummat. Minulla on siis korkealla odotukset tämän sarjan suhteen. 

Ensivaikutelma tuotteista on, että ne ovat oikeasti korkealaatuisia. Pelkkä seerumin levittäminen kasvoille tuntuu yleelliseltä hemmottelulta itselleni. En tiedä johtuuko se seerumin koostumuksesta vai ihanasta tuoksusta. Lisäksi pakkausten ulkonäkö tuo itselleni sen fiiliksen, että kyse on korkealaatuisista tuotteista ja käyvätpä ne mainiosti sisutukseenkin ajattoman ulkonäkönsä vuoksi. Ihonhoitosarjassa on siis viisi tuotetta. 

Face Serum

"Kasvoseerumin koostumus on tiivis, kevyt ja silkinpehmeä. Se sisältää viittä hyaluronihappoa ja viittä peptidikompleksia, jotka ovat olennainen osa Swiss Clinicin PENTA-teknologiaa. Näiden hienojen ainesosien korkea pitoisuus ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus edistävät tehokkaasti ihon uusiutumista. Ne auttavat säilyttämään ihon kimmoisuuden ja ehkäisevät ihon roikkumista. "

Oma tuntuma näin 4 päivän kokeilulla on ollut se, että pelkästään tämän kasvoseerumin levittämisen jälkeen kasvot ovat jääneet pehmeän tuntuiseksi ja tuote imeytyy nopeasti ihoon ja ei tahmaa. Auttaa imeytymään myös silmänympärysvoiteen ja päivä/yövoiteen paremmin ihoon. Loistava tuote!

Day Cream 

"Täyteläinen ja helposti imeytyvä voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää kasviperäisiä ainesosia ja bioteknologisia öljyjä, joilla on uudistavia ja suojaavia ominaisuuksia. Koostumus vaikuttaa syvälle, antaa kudokselle uutta voimaa ja vähentää juonteita, ja sillä on kohottava vaikutus. Voide antaa iholle uutta hohdetta saa sen näyttämään raikkaalta ja luonnolliselta."

Yleensä oma iho rasvoittuu todella nopeasti päivän mittaan. Olen ollut nyt muutaman päivän ilman meikkiä ja kesällä muutenkin kevennän meikkiä ja saattaa olla päiviä, että en meikkaa ollenkaan. Silti iholla on ollut tapana rasvoittua, vaikka meikkivoidetta ei olisikaan. Tämä päivävoide hillitsee näköjään myös ihoni rasvoittumista. Plussaa myös siitä. Tosin esittely tekstissä mainitaankin, että antaa iholle hohdetta ja saa näyttämään raikkaalta. Ja sitä tämä voide myös tekee!

Night Cream

"Voita muistuttava koostumus antaa välittömästi miellyttävän pehmeän tunteen ja hohteen, jotka tekevät iholle hyvää ja rauhoittavat sen yön ajaksi. Käytä tätä ihanaa voidetta ennen nukkumaanmenoa. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä jo muutaman minuutin kuluttua. Voide palauttaa ja tiivistää kudoksia, mikä tekee ihosta sileän ja kauniin. Voide sisältää nesteenpoistoa edistäviä aineita, jotka ehkäisevät öisin helposti muodostuvaa turvotusta."

En tiedä johtuuko aamuisin ihoni kirkkaus ja pehmeys juuri tämän yövoiteen vaikutuksesta. Veikkaisin kyllä. Tämä on hiukan erilaisempi koostumukseltaan, kun päivävoide. Hiukan "tuhdimpaa", mutta levittyy ja imeytyy erinomaisesti ihoon. Iho on ainakin sileämmän oloinen ja epätasaisuudet ovat hävinneet jo muutaman päivän käytön jälkeen. 

Micellar Cleansing Gel

"Tässä puhdistusgeelissä yhdistyy monta toimintoa. Se on mieto tuote, jota ei huuhdella pois. Geeli on niin mietoa, että sen käyttö tuntuu lähes samalta kuin vesipesu. Geeli irrottaa nopeasti ja helposti epäpuhtaudet ja meikkijäämät. Samalla se suojaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään terveeltä ja säteilevältä. Sisältää taikapähkinävettä, kamomillavettä, ruiskaunokkivettä ja Aloe veraa."

Mahtava tuote! Luulin, että monen meikittömän päivän jälkeen kasvoissa ei ole entisiä meikin jäämiä ja heti ensimmäisellä kertaa jostain sain kaivettua meikkivoide jäämiä vanulappuun, kun kastanut vanulapun tähän tuotteeseen. Tuli ainakin heti ensimmäisellä kertaa testattua, että tuote todella toimii. Imeytyy ihoon ja kätevää on se, että tätä ei tarvitse huudella iholta laisinkaan pois.

Eye Cream

"Tämä tehokas silmävoide on tarkoitettu silmiä ympäröivälle herkälle alueelle, ja se sopii erityisen hyvin väsyneille ja rasittuneille silmille. Se kosteuttaa silmiä ympäröivää herkkää ihoa syvältä sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja sävyä."

Ehdottomasti suosikki näistä viidestä tuotteesta. Tämä nimittäin on ollut muutaman käyttöpäivän jälkeen minun silmänalusihon pelastus. Turvotus vähentynyt,tummat silmänaluset tiessään ja lisäksi iho näyttää kirkkaammalta. Voiko tuotteelta enempää odottaakaan. Mielestäni ei. Ryppyjä en ole seurannut onko ne kadonnut mihinkään tuskinpa mikään tuote niitä täysin tulee koskaan poistamaan. Ja sitä en haluakaan. 

Oma naama meikittömänä ja ennen ihonhoitotuotteiden käyttöön ottamista.

Nämä tuotteet toimivat käsi kädessä. Sen totean. Olisi ihanaa, kun saisi pidettyä tämän sarjan omassa ihonhoitorutiineissa, mutta itselle se on mahdotonta tämän sarjan hintaa, kun katsoo. Laadusta saa maksaa ja totean, että tässä varmasti saa rahoilleen vastinetta, vaikka kirpaiseekin maksaa tuo 234€ tarjoushinta näistä viidestä tuotteesta. Mitään pahaa sanottavaa ei ole tuotteiden laadusta, koska nämä oikeasti toimivat jo muutaman käyttöpäivän jälkeen ja itselle tuonut jopa näkyviä tuloksia. Olen antanut myös pikkusiskoni testata näitä tuotteita tämän neljän päivän ajan ja hän on rakastunut samalla tavalla näiden tuotteiden tehoon, kun itsekin! 

Onnea on olla buzzador, kun näin roiman alennuksen sai tuotteista. Tästä linkistä pääset testaamaan mitä buzzadorina oleminen on: https://www.buzzador.com/start-fi/ ja tästä linkistä pääset tutustumaan sekä Swiss Clinicin sivuihin sekä pääset myös tilaamaan Swiss Clinicin laadukkaita ja tehokkaita kauneudenhoitotuotteita: https://www.swissclinic.fi/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p