Siirry pääsisältöön

Joliebox kesäkuu 2017

Kesä on virallisesti täällä!



Tätä kirjoittaessani olen omalla terassilla ja lämpöä on sopivasti se kaksikymmentä astetta. Tuli ehkä liikaa laitettua vaatetta, kun alkaa olemaan liian kuuma. No aina voi onneksi vähentään vaatekerroksia. Ihaninta kesässä on sen monimuotoisuus. Vaikka sanotaankin, että Suomen kesät on nykyään kylmiä ja sateisia, niin mielestäni kesästä pitää osata ottaa irti silti kaikki, vaikka olisikin sateista. Kyllä sitä lämpöä ja aurinko silti tulee olemaan jossain vaiheessa kesää. Tokihan se harmittaa, jos koko kesän sataa rakeita ja on kylmä. Mutta tähän alku kesään on onneksi kuulunut ainakin täällä etelässä pari lämpöistäkin päivää ja on saanut rusketusta pintaan. Aurinkoisina päivinä olisi hyvä käyttää aurinkovoidetta iholle ja välttää palamista. Yksi tälläinen tuote löytyi tämän kuun Jolieboxista.

Sóley Nærð Soothing Tonic Splash -Kasvovesi 38,00€
On suositun islantilaisbrändin monipuolisesti hoitava kasvovesi, joka tekee ihosta kimmoisamman, tasapainottaa sekä rauhoittaa ihoa. Se myös kirkastaa, ja puhdistaa ihohuokosia. Vesi tähän kasvoveteen tulee pohjoisen  Islannin vuoristosta, jonka vesi on yksi maailman puhtaimmista lähteistä ja juomakelpoista pulputtaessaan suoraan kivien ja sammalen välistä. Veteen on lisätty appelsiininkukkaa ja merkin nimikkoöljysekoitusta. Tämä vesi myös sopii kaikille ihotyypeille. Kasvovesi voidaan suoraan suihkuttaa iholle tai käyttää vanulappua apuna. Tätä suihketta voidaan käyttää myös virkistävänä kasvosuihkeena, jos päivänä aikana kokee tarvitsevansa virkistystä kasvojen iholle. Omaan nenääni tuoksu on miellyttävä ja kasvovesi vaikuttaa imeytyvän omalle iholleni varsin hyvin. Ei jätä inhottavaa tahmaista tunnetta niinkuin monet muut vastaavat tai ei luonnonkosmetiikkaa olevat kasvovedet. Varmasti tulee kesän aikana käytettyä tämä kasvovesi. Jos ei suoraan kasvovetenä, niin sellaisena virkistävänä suihkeena. Ehdottomasti tämän boksin kiinnostavin tuote oli tämä!

Biosolis Melt-in- aurinkosuojavoide SPF30 24,00€ (tällä hetkellä tarjouksessa Jolien verkkokaupassa tämä tuote. Ovh 30,00€) Aurinkosuojavoidetta en tälle kesälle omistakkaan ja on hyvä, että tuli tälläinen boksissa. Yleensä olen käyttänyt jotain 5€-10€ aurinkosuojavoidetta ja hirveämmin en ole aurinkosuojaan panostanut, vaikka tiedän, että olisi suotavaa näin tehdä. Tästä aurinkosuojavoiteesta sanotaan, että se on helposti levittyvä ja sulautuu ihoon täysin näkymättömäksi. Koostumus on miellyttävän tuntuinen ja ei jätä tahmaista pintaa (hyvä!) Voide ei sisällä nanopartikkeleita (täytyy sanoa, että ei mitään hajua mitä sellaiset edes ovat!). Sopii kaikille ihotyypeille, sekä kasvojen iholle, että koko vartalolle. Jopa huulten suojaamiseen. Sanoisin, että tämä on varma valinta, jos haluaa päästä varpaisiin suojata itsensä. Ei tarvitse ostaa erikseen kasvoille tai huulien iholle omaa suojaa. Ohjeena on vielä se, että puoli tuntia ennen aurinkoon menoa kannatta voide levittää iholle. Ajankohtainen tuote!

Karethic L'Africaine Luxurious Oil 100ml 29,00€ tuote tuli boksissa 20ml näytteenä
Tämä öljy on monikäyttöinen kuivaöljy, joka sopii erityisesti vartalon iholle sekä hiuksiin käytettäväksi. Sisältää karitevoita sekä moringa-,baobab- ja arganöljyä. Ravitsee ja pehmentää sekä auttaa vahvistamaan ihoa. Tuoksu on kesäisen raikas ja makea (on muuten totta! Tässäkin todella miellyttävä tuoksu!). Tuotetta voi käyttää myös kasvojen kosteutukseen, sekä sopii after sun tuotteeksi. Siloittaa kuivat ja hapsottavat hiusten latvat, antaa kiiltoa ja kosteutta auringon paahtamille hiuksille. Käyttöohje: Levitä muutama tippa öljyä käsiesi välissä, levitä öljy kevyesti hieroen hieman kostealle iholle tai voit levittää pienen määrän öljyä pyyhekuiville tai kuivien hiusten latvoille. 
Itse tulen käyttämään kyseisen öljyn hiuksilleni. Edelleen välttelen kampaajaa ja voitte vaan kuvitella miten kuivat minun hiusten latvat ovat, kun en ole 2,5 vuoteen käynyt kampaajalla. Tehohoitoa siis hiuksille tämän öljyn avulla. Vierastan öljyn käyttöä iholle. Kaipa minulla on jäänyt jonkin sortin "tahmea" efekti öljyn käytöstä kasvojen iholle. Olisin voinut ottaa isommankin purkin tästä! 

Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil- ruusukasvoöljy 30ml 35,50€ boksissa tuote tuli näytekokoisena 8ml
Tämä kasvoöljy ravitsee ihoa luomulaatuisten kasviöljyjen avulla. Palauttaa ihon kosteustasapainon samalla rauhoittaen ihoa. Etenkin kesällä tuote sopii useimmille ihotyypeille käytettäväksi yövoiteen sijaan iltaisin sellaisenaan. Käyttöohjeena on, että tuote levitetään puhtaalle sekä hieman kostealle iholle (muutama tippa). Hiero kevyesti, jotta öljy imeytyy ihoon paremmin. Käytä aamuin/illoin sellaisenaan tai voiteen alla. 

Itse pidän Neal's Yardin tuotteista ja etenkin viime vuoden puolella Jolieboxissa tullut monitoimibalmi oli yksi tämän astisista boksin suosikkituotteista ja onkin ollut ahkerassa käytössä. Jostain syystä tämä kasvoöljy ei herättänyt minussa nyt sen kummallisempaa riemua tai kiinnostusta ja saattaa hyvinkin mennä kiertoon. Hyvä, että tuli näytekokoisena. Varmasti hyvä tuote, mutta itselläni saattaa jäädä käyttämättä.

Patyka Advanced Plumping Serum- Tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi 79,00€ 30ml 1ml sample versiona boksissa
Boksin viimeinen tuote on siis 1ml näytteenä tullu Patykan uusi ja kehuttu tehokosteuttava vesiseerumi. Tämä kiinteyttää ja siloittaa ihoa. Raikas ja nopeasti imeytyvä, superohut koostumus täyttää ja tasoittaa juonteita sekä uudistaa ihoa. Kosteuttaa, pehmentää, sekä napakoittaa ihoa ja auttaa ehkäisemään vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kesällä suositellaan käytettävän iholla sellaisenaan meikkivoiteen tai aurinkosuojan alla tai illalla voi levittää seerumia kasvoöljyn tai yövoiteen alle. 
Olisin voinut ottaa tämänkin tuotteen hieman isompana näytteenä. Kiinnostava tuote ja seerumit ovat in tällä hetkellä itselläni ja tykkään kokeilla erilasiten seerumeiden vaikutusta omalle, ehkä hieman haastavallekin kasvojen iholleni. Täysikokoinen tuote on hintava ja ei varmasti tule ainakaan itselläni hankittua kyseistä tuoteta täysikokoisena, jos en rikastu. 😀

Lopuksi... Boksi ei alkuun herättänyt mielenkiintoa minkään tuotteen kohdalla ja tuli ehkä hieman pettynytkin fiilis ensin boksin sisällön suhteen. Tätä kirjoittaessani ja lähemmin tuotteisiin tutustuessani kuitenkin parin tuotteen kohdalla mielenkiinto onneksi heräsi ja loppujen lopuksi boksi oli ihan hyvä. Ajankohtaisia tuotteita ja osa tulee varmasti käytettyä tämän kesän aikana. Eikös sellaisia tuotteita boksissa kuulukin olla mitkä tulee käytettyä? Omasta mielestäni ei Jolien parhaimmistoa boksien osalta ja ehkä odotin jotain spesiaalia, kun tietääkseni nyt on vuoden verran tätä boksia ollut markkinoilla ja saavuttanut varmaan aikamoisen suosionkin luonnonkosmetiikasta kiinnostuneiden piirissä? Jolie täyttääkin 5-vuotta ja tahdonkin onnitella yritystä! Onnea upealle Jolielle ja kiitos upeista tuotteista mitä valikoimastanne löytyy. Onnea tulevaan ja odottelenkin uusia tuulia, mitä Jolie on luvannut tässä kesän aikana kertoa laajemmin!

Mitä tuntemuksia kesäkuun boksi herätti sinussa?



Kommentit

  1. Mulla vähän samat fiilikset kuin sulla boxista, en ensin ihan innostunut mutta juurikin kun tuotteisiin vähän tutustui niin odotankin nyt innolla päästäkseni tuotteita kokeilemaan. Ainoastaan aurinkovoide liian alhaisen kertoimen takia lähti eteenpäin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei pitäisi ihan heti tyrmätä boksin tuotteita kun boksin avaa. Jolien bileissä ollut aina kyllä tuotteita joita tulee käytettyä ja on jo tullut käytettyäkin loppuun. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p