Siirry pääsisältöön

Lookfantastic boksi kesäkuu 2017

Wanderlust

Tällä teemalla mennään kesäkuussa 2017 Lookfantasticin kauniissa boksissa. Olin nähnyt kuvia tästä boksista Lookfantasticin sivuilla ja pelkkä boksin ulkonäkö sai odottamaan boksia entistäkin enemmän. Lookfantasticin boksit on siitä ihania, että niitä voi monipuolisesti käyttää hyödyksi, kun boksin on tyhjentänyt. Käytin esimerkiksi viime jouluna kyseisiä bokseja joululahjoihin. Voisin veikata, että sama on edessä tänäkin vuonna. Mutta nyt boksin sisältöä tarkastelemaan.


Kérastase Nutritive Bain Satin 1 Shampoo tämän merkin shampoo on tullut erilaisina versioina osalle eli kaikissa bokseissa ei ole ollut samanlainen shampoo. Tämän hetkinen tarjoushinta tälle shampoolle Lookfantasticin sivuilla on 15,95€ 250ml. Boksissa 80ml näyte
Tykkään kokeilla erilaisia shampoo ja hoitoaine merkkejä. En tiedä onko minulla jokseenkin vaativat hiukset, kun osa jättää inhottavan tahmean sekä likaisen tuntuiseksi hiukset. Lisäksi minun hiuksista on vaikea saada kaikki pestyä pois, kun omistan tiheän hiuslaadun ja esimerkiksi kampaajat tuskastelevat hiusteni kanssa. Tämä shampoo on tarkoitettu normaaleille ja kuiville hiuksille. Lupauksena on pehmeät ja kiiltävät hiukset. Tuoksu on aika pliisu ja jostain luin, että joku ei ollut pitänyt tuoksusta. Vähän jollekin kasvorasvalle tuoksuu. Katsotaan millainen on. Olen lukenut kyseisestä merkistä ja aika paljon on kehuttu on tämän merkin shampoita ja hoitoaineita.

FIrst and Beauty Facial Radiance pads (28 pads) noin 13,42€
Nämä laput auttavat saavuttamaan heleämmän ja kirkkaamman ihon. Laput hyödyntävät optimaalista määrää maito- ja glykolihappoja, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää päivittäin. Kurkku ja Intian karviainen tasoittavat ihon sävyä samalla, kun sitruunankuori sekä lakritsijuuri saavat sen säteilemään. Häivyttää juonteita ja laajentuneita ihohuokosia, sopii kaikille ihotyypeille (herkällekin iholle) ja on parabeeniton. Käyttöohje: Pyyhi puhdistettu kasvojen, kaulan ja dekolteen iho hellästi lapun avulla. Käytä tuotettta aamulla ja/tai illalla ennen kosteusvoiteen levittämistä. 
Vaikuttaa hyvältä tuotteelta on itseasiassa boksin mielenkiintoisin tuote omasta mielestäni. Testaamaan asti en ole vielä päässyt, mutta uskoisin olevan hyvä tuote. Näitä myydään myös isommassa pakkauksessa (60) lappua. 

Balance Me Balancing Face Moisturiser 50ml 29,45€ boksissa 20ml näytekoko
Tasapainottava kosteusvoide erityisesti sekaihon ja/tai rasvaisen ihon omaavalle. Minulle siis sopiva, koska omaan sekaihon. Poistaa kiiltoa,tasoittaa ihon sävyä, ihon punoitusta minimoi sekä auttaa palauttamaan säteilevän ja nuorekkaan hehkun kasvojen iholle. Olen testannut Balance Me- merkin kasvorasvoja aiemminkin ja olen tykännyt. Tätä en vielä testannut, kun kulutan loppuun näytteenä tulleet kosteusvoiteet. 

Hailey Baldwin for Modelco Super Lips Lipgloss beige täysikokoisen tuotteen hinnaksi löysin 20,00€. Boksissa tuli 3ml näyte.
Ei ehkä ihan minun "makuuni" tämä huulikiilto. Lupailee täyteläisiä huulia ja kosteuttaa huulia. Lisäksi kestää huulilla pitkään. Hassua, että Modelcocosmetics.com sivuilla sanotaan, että ei jättäisi tahmaista tunnetta. Itse testin perusteella olen kyllä täysin eri mieltä. Huulet jäävät tahmaisiksi ja "kökköisen" tuntuiseksi. Olisikohan enemmän ensimmäisen huulikiiltonsa hankkivan tuote, kun minun? Voisi ehkä toimia jos laittaa kunnolla huulirasvaa tai huuliöljyä ensin huulille ja sitten tätä. Ei välttämättä jättäisi niin tahmeaa tunnetta, kun nyt. Nätti sävy kyllä huulikiillossa. 


BellaPierre Shimmer Highlighter luomiväri 12,45€
Tätä luomiväriä pystyy käyttäämään myös niin sanottuna voidemaisena luomivärinä, kun kastelee siveltimen/luomen. Innovatiivinen luomiväri, joka ravitsee silmäluomien ihoa ja kestää luomilla pitkään. Ainakin pigmenttiä riittää tässä luomivärissä ja kesti kyllä luomella pitkään, kun testasin omille rasvaisille ja raskaille silmäluomilleni. Nätti hopeinen väri, joka kimaltelee kauniisti. Boksissa täysikokoinen tuote. Ehdottomasti tulee käyttöön! 

Monu Rosewood Reviving Mist 180ml 24,45€ boksissa näytekoko 40ml
Rakastan tälläisiä kasvosuihkeita! Varsinkin näin kesällä lämpöisinä päivinä on mukava virkistää kasvoja tämän tyyppisillä suihkeilla. Tämäkin virkistää heti ja tuoksuu ihanalle. Sopii myös käytettäväksi meikin kiinnittämiseen ja on oiva tuote kosteuttamaan ihoa urheilusuorituksen, uinin-tai kylvyn sekä suihkun jälkeen. Miehille tämä tuote sopii loistavasti esimerkiksi parranajon jälkeen, kun iho punoittaa ja on ärtynyt. Sopii myös jaloille esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen, jolloin suihke virkistää ja tuo raikkaan tunteen. Sisältää muunmuassa santelipuun öljyä. Oikea monitoimi suihke siis kyseessä. Olisin tätä voinut ottaa isommankin pullon. Tiedän nimittäin, että tulee aika nopeasti käytettyä tämä! 

Omasta mielestäni boksi oli tälläkin kertaa pakattu hyvillä ja ajankohtaisilla tuotteilla. Eniten boksissa kiinnosti kasvojen ihoa hoitamaan tarkoitetut laput sekä kasvosuihke. Tykkäsin myös kovasti tuosta luomiväristä! Boksi tuli vielä aiemmin mitä odotinkaan ja sehän riemastutti! Lisäksi boksin ostoarvo taas ylittyi reilusti. Mitä mieltä sinä olit tämän kuun Lookfantastic boksin sisällöstä?



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p