Siirry pääsisältöön

Heinäkuun Bettebox 2017

Festarikesä on täällä, oletko valmis?


Betteboxin heinäkuisessa versiossa teemana oli festarit. Boxi sisälsi siis hyödyllisiä, tarpeellisia sekä tuttujakin tuotteita, joita voi festareille pakata mukaan. Itse en ole kertaakaan festareille eksynyt ja niin myös on tämän kesän laita tämän asian suhteen. Oma boksini saapui piristämään kylmää ja sateista keskiviikkoa ja vetkuttelin tämän postauksen kirjoitusta tänne lämpimään sunnuntaisiin asti, koska halusin päästä ensin testaamaan muutamaa tuotetta ennen postauksen kirjoitusta. Mennäänpä siis boksin sisällön pariin!

Lumene Lähde Pure Artic Hydration kosteuttava ja raikastava kasvosuihke 

Suihke antaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Suihkuta puhtaalle iholle aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän mittaan. Tämä oli tuote oli sellainen jonka paljastettiin olevan tämän kuun boksissa. Itse testasin tätä tykkään sen keveästä koostumuksesta. Lisäksi ei jätä tahmaista tunnetta ja suihke tulee tasaisesti. Hintansa arvoinen varmasti ja Lumenen tuotteet ovat itselle olleet pitkän aikaa luotto tuotteita. Hinta: 19,90€/100ml tuote täysikokoinen boksissa.


Garnier Skin Active Micellar


Misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa ja poistaa meikin sekä puhdistaa ihoa miellyttävällä tavalla. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille sekä herkälle iholle. Tätä tuotetta ei tarvitse huuhdella. Ei oikein itsessäni herättänyt mitään tuntemuksia ihan kiva tuote varmasti, mutta en nyt vielä testannut tuotetta, kun kasvojen puhdistusvesiä on muutama muukin auki ja pitää käyttää ne ensin pois. Hintaa tuotteelle joka oli täysikokoisena boksissa: 3,95€/125ml

Body Boom kahvikuorinta 

Ehdottomasti boxin mielenkiintoisin tuote. Olin pari päivää ennen boksin saapumista selaillut Body Boomin Instagram profiilia ja silloin mietin jo, että olisipa ihanaa päästä testaamaan kyseisiä kuorintoja eri tuoksuissa. No mikäpäs boksista paljastui. Lemppari tuoksussa oleva kuorinta. Sain siis itse kookoksen tuoksussa kuorinnan. Tätä kuorintaa on ollut liikenteessä ainakin banaani ja original versiona. Testasin eilen kuorinnan ja voin lämpimästi suositella. Ihanan pehmeäksi jää iho ja vaikka hassulta tuntuikin alkuun kuorinnan levittäminen iholle (kippaan päälleni kahvinpuruja), niin alku reaktion jälkeen olisin voinut tehdä heti perään uudelleen kuorinnan! Ihana tuoksu sekä kahvista, että kookoksesta. Todellakin minun suosikki kuorinnaksi nousi tämä! Ja sitten speksejä kuorinnasta. Kahvipohjainen kuorinta, joka koostuu sekoituksesta parhainta kahvia ja luonnollisia raaka-aineita. Tekevät ihosta kauniin ja kosteutetun sekä sileän. Tämä kuorinta taistelee myös selluliittia vastaan sekä venymäarpia. Tasoittaa myös ihonsävyä sekä ehkäisee ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Hinta tuotteelle: 18,90€/200g tuote boksissa 30g näytteenä.

Essence The Gel Nail Polish 

Ensimmäinen reaktio on, että onpas jännä juttu, että taas kynsilakkaa. Itse sain todella tumman sävyn ja alkuun luulinkin saaneeni mustan kynsilakan ja olinkin suu pöyreänä, että onpas outo valinta boksiin täysin musta kynsilakka. Osa on saanut ihanan pirtsakan värisiä sinisiä ja oransseja yms. Itse tosiaan sain siis todella tummanpunaisena tai viininpunaisena kyseisen lakan. Ei oikein kesällä tule noin tummaa ja synkkää väriä vedettyä omalla kynnelle. Lakka menee varmaan kiertoon. Essence on uuden sukupolven kynsilakan koostumus hoitaa kynsiä ja antaa kynsille geelimäisen ja pitkäkestoisen kiillon. Intensiivinen väri ja täydellinen peittävyys. Hinta tuotteelle: 1,99€/ 8ml tuote täysikokoinen boksissa.

Herbina Antiperspirant 48H 

Tehokas 48 tunnin suoja, ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Herbinan roll-onit ovat saaneet uuden ja raikkaan ulkoasun. Raikkaan tuoksuinen roll-on, joka tulee varmasti käytettyä. Ei mitenkään huono valinta boksiin, vaikka varmasti herättää tunteita taas, kun on halpa markettitason tuote valittu boksiin. Hinta: 2,20€/50 ml tuote täysikokoinen boksissa.

Pepsodent White Now CC 

CC.tä tuntuu olevan nyt joka paikassa. Jopa hammastahnassa. Välittömästi valkoisemmat hampaat ja hoitava koostumus. Zero Abrasive Whitening- teknologia: sininene väri saa hampaat näyttämään heti harjaamisen jälkeen säihkyvän valkoisilta. Auttaa vahvistamaan kiillettä. Toinen tuote joka varmasti aiheuttaa sanomista. Itse kuitenkin arvostan näitä hammastahnoja ja juuri sopivasti taas saaapui uusi hammastahna, kun vanha oli lopuillaan. Lisäksi on kiva päästä aina testaamaan uusia hammastahnoja, joita ei välttämättä tule itse ostettua kaupasta ensimmäisenä, kun on se tuttu ja turvallinen hammastahna. Hinta tuotteelle: 4,70€/ 75ml tuote täysikokoinen boksissa.


Lisäksi Bettebox sisälsi liudan näytteitä. Compeed rakkolaastarin, L'anzan shampoo ja hoitoaine pussinäytteenä, Narcisco Rodriguez tuoksun sekä Respons Body Oat Cream Delicacy vartalo-emulsion kuivalle ja herkälle iholle. Näistä tuotteista testasin L'anzan näytteet, jotka eivät olleet minun hiukselle mitenkään hyvät, koska aikamoisen takkupesän sain aikaiseksi pesun jälkeen. Lisäksi hajuvesi ei ollut lainkaan omaan makuun, vaan tuli mieleen "mummon hajuvesikätkön löydöt." Ehkä joku muu tykkää. 😀



Loppujen lopuksi boksi oli oikein kiva ja varmasti hyödyllisiä tuotteita festareita ajatellen ja voisin ajatella, että ottaisin boksin mukaan sinne. Ehkä kahvikuorinta jäisi kotiin. Mitä itse olit mieltä tämän kuun boksin sisällöstä? Oman boksisi voit tilata täältä: https://www.bettebox.fi/tilaus Elokuun boksin arvon on luvattu olevan yli 60€ ja sisältävän mm. viisi täysikokoista tuotetta sekä mukana on yksi meikktuote. 



Kommentit

  1. Ostin juuri tuota Herbinan dödöä ja tykkäsin siitä. Aina tulee käytettyä samaa merkkiä ja tämä uusi oli nyt positiivinen yllätys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat! 😊Aina on ne luotto tuotteet, joita tulee vuodesta toiseen käytettyä. Tässä dödössä tuoksu ei ollut liian voimakas ja näin kuumana päivänä ei pettänyt,että olisi kainalohiki haissut kauas.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p