Siirry pääsisältöön

Suosikkeja ja Suosituksia!

Viimeaikaiset suosikit ovat... 

Aloin eilen jo kirjoittamaan tätä postausta, mutta poistin sitten vahingossa yli puolet jo kirjoitetusta tekstistä ja meni yksinkertaisesti hermot. 😀 Mutta eilen siis samalla siivotessa mietin, että mitä suosikkeja nyt löytyy sekä kosmetiikan puoleltä, että myös muutenkin muista tavaroista tai esineistä löytyy. Ja löytyyhän niitä.

Oriflame Women's Collection Innocent White Lilac

Mun suosikki tuoksu ollut jo tovin. Tykkään toki vaihdella tuoksuja päivän ja oikeastaan myös oman fiiliksen mukaan. Kukkaistuoksut kuitenkin ovat olleet aina mulle se juttu ja tämä tuoksu tuo jotenkin lapsuuden mieleen. Ehkä senkin takia tykkään kovasti tästä tuoksusta. Ukin luona oli 90-luvulla syreeneja ja voi taivas miten ihanille ne tuoksui. Ja tämä tuoksu tuo muistoja lapsuudesta. 💓 Jos yhtään kukkaistuoksut ovat mieleen, niin tämä on varmasti sinun tuoksu. Ihana herkkä tuoksu, joka kuitenkin tuoksuu pitkään. Käy hyvin päivätuoksuksi. Tästä pääset tutustumaan tuoksuun.

Isla Refine+Radiate Beautifying Face Mask

Syyskuun Jolie boksissa tullut jauhenaamio, joka on ollut itselläni ahkerassa käytössä. Lupasin palata tähän tuotteeseen, kun olen mielipiteeni luonut tuotteesta. Ja tämä on noussut omaksi suosikiksi tässä kuukauden aikana. Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen tarkemmin. Olen itse käyttänyt tässä jauhenaamiossa omaan ihoon räätälöitynä hunajaa sekä Neal`s Yardin kasvoöljyä. Tarpeeksi tahmainen seos, joka pysyy kasvoilla. Itsellä ollut taas iho huonommassa kunnossa, koska stressi. Kurkumahan on tulehdusvastainen ainesosa tässä naamiossa ja senkin takia ollut käytössä tämä kasvonaamio. Ja tulokset huomaa. Varsinkin T-alue on minulla se ongelmallisin ja näillä alueilla on rauhoittunut iho huomattavasti. Onhan tämä aikaa vievää, jos vertaa "purkista suoraan"-naamioon. Mutta itse pidän ajatuksesta, että saa ihan itse sekoittaa omanlaisensa ja räätälöidyn kasvonaamion. Omien tarpeiden mukaan. Jatkoon siis menee tämä tuote!

Luonnonkosmetiikkaa suoraan Prisman hyllyltä? 

Kyllä. Olin itsekin jotenkin yllättynyt, kun käyskentelin Prisman kosmetiikka osastolla ja huomasin perimmäisellä hyllyllä (jopa vähän piilossa) sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sokoksillahan nyt on isompi valikoima erilaisia tuotteita, mutta Prismassa oli käsivoiteita, vartalovoiteita sekä shampoota ja hoitoainetta hyllyssä. Ihan tuntematon merkki itselleni, mutta halusin kokeilla minkälaista hoitoainetta tämä Oma Gertrude Volumen Spülung Für dünnes Haar mahtaa olla. Pointsit ensinnäkin pumppupullosta. Hiukset, kun ovat tässä kuukausien saatossa ohentuneet ja tuntuu, että tuuheutta ei löydy laisinkaan, niin otin sitten tuuheuttavan hoitoaineen. Eteläsaksalainen luonnonkosmetiikkasarja. Tässä hoitoaineessa vaikuttavana aineena on vehnänalkioöljy, joka kosteuttaa kuivia hiuksia. Yleensä hoitoaineet, jotka on tarkoitettu kuiville hiuksille eivät vain millään tavoin sovi minun hiuksille. Näitä tuotteita olisi pitkä lista. Ne jättää hiukset inhottavan tuntuiseksi kuivuttuaan ja hiuksia on todella vaikea käsitellä. Tämä tuote osoitti, että on myös hyviä ja toimivia kuivien hiusten hoitoaineita. Näin seuraavana päivänäkin hiukset on ilmavat ja mikä parasta. Hiukset myös on saanut kiiltoa takaisin. Jaksaisin paasata näistä minun hiuksista kauan. Nämähän on oikeasti karmeat. 😅😅 Mutta suosittelen kurkkaamaan sinne alahyllylle Prismassa. Sieltä saattaa löytyy halvalla toimiva tuote ja vielä luonnonkosmetiikkaa.

Alkuperää kunnioittaen muumimuki 

Olen ollut Muumi-fani KAUAN. Oikeasti voi sanoa, että koko iän. Muumitavaraa kirjoista astioihin ja pyyhkeisiin löytyy tästä taloudesta. Paljonhan tämä minun keräily on hiipunut, kun astioita ja muutenkin oheistuotteita tulee aivan järkyttävät määrät joka vuosi. En pysy edes mukana. Lisäksi keräilyintoa vei mukanaan tuotannon siirtyminen Thaikkuihin ja onneksi tilat ei riitä kaikkien tuotteiden keräilyyn muutenkaan. Ihastuin kuitenkin Alkuperää kunnioittaen- sarjaan ja sarjan takana on kaunis tarina, jonka pääsee lukemaan tästä. Kuvitus on ehkä hieman surullinenkin, mutta itselle se tuo mieleen sellaisen odottavan ja tähänkö tämä kaikki loppuu olotilan. Kuvitukseltaan kuitenkin todella kaunis ja puhutteleva. Ja yksi suosikeista, vaikka muki ei ole Suomessa tehty.

Airam retro taskulamppu 

Muotoilu. Ei tarvitse muuta sanoa. Tästä lampusta tuli itselleni pakkomiele. Aivan pakko saada, koska se on niin kaunis. Puhuin taskulampusta aina, kun kaupassa käytiin ja koitettiin etsiäkin, mutta siinä innostuksessa sitten ei huomattu, että missä hyllyssä nämä lamput oli ja oletettiin, että niitä ei ole vielä edes myyntiin saatu. 😀 No nyt löytyy sininen taskulamppu ja mieli tekisi myös Roosanauha mallia, joka on vaaleanpunainen. Airam toi siis Suomi 100- juhlavuoden kunniaksi takaisin alunperin litteällä paristolla toimivan taskulampun. Nyt virtalähteenä toimii kuitenkin AA-paristot. Lisäksi tuli hankittua Suomi 100 teemaan liittyvät sisustusvalot Airamilta (niitä pallovaloja) ja sinivalkoiset valot koristavat nyt olohuonetta.

Ja mitä muuta... 

Lisäksi uusi puhelin, jonka voitin Loopin rohkeuskilpailusta, johon osallistuin tarinallani työpaikkakiusaamisesta. Honor 9 teki vaikutuksen. Lisäksi pääsin testaamaan Smartsonin kautta uutta astianpesukonetta, joka vihdoin huomenna asennetaan. Tästä on tulossa postauksia aivan varmasti tänne. Unelma astianpesukone lyhyelle sekä selkävaivaiselle ihmiselle, koska alakorin saa nostettua omalle tasolleen! 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p