Siirry pääsisältöön

Luukku 25 ja yhteenveto kalentereiden sisällöstä!

Luukku 25 piti sisällään... Ja yhteenveto kalentereista!

Nyt on viimeinenkin luukku avattu kahdesta kalenterista ja ajattelin tähän samaan postaukseen tehdä pienen yhteenvedon kalentereista. Mikä oli mieleen ja mikä taas ei? Minkä voisin ostaa myös ensi vuonna piristämään joulukuun alkua? Mutta pidemmittä puheitta mennään luukkuun 25.


Luukku 25. 

LookFantastic:

Lookfantasticin laatikko olikin vähän isompi viimeiselle päivälle ja odotinkin kovasti tämän viimeisen laatikon avaamista sen koonkin vuoksi. Pixi by petra Hello Glow pakkaus tuli viimeisestä luukusta. Viime vuonna 25 luukun takaa löytyi Illamasquan luomiväripaletti. Tässä lahjapakkauksessa oli siis kolme Pixin tuotetta, joilla saa luotua kasvoille raikkaan hehkun. Ihoa heleyttävä Glow Booster-voide pohjustaa kasvot ja kaksisävyinen Beauty Blush Duo antaa iholle heleyttä sekä raikasta sävyä. Kokonaisuuden viimeistelee Pixi Lip Lift Max-huulivoide, joka täytelöittää huulia ja antaa kuulaan sävyyn huulille. Ihana pakkaus. Olen innostunut kuulaamasta meikistä ja sellaisesta, joka antaa hehkua kasvoille ja luo terveen vaikutelman. Joten ehdottomasti ihana ylläri viimeinen luukku. Hinta: 29,70€/pakkaus

Eleven:

Tuota. Voin heti ensimmäisenä reaktiona sanoa suunnattoman pettymyksen. Mielestäni koru ei kuulu kosmetiikkajoulukalenteriin. Efva Attling- käsikoru Freedom& Fortune Brace. Jep. Tiedän, että Efva on nimekäs korusuunnitelija ja hänellä on kauniita koruja, mutta mielestäni tämä ei ole minun tyyliin sopiva koru ja en välitä muutenkaan nahkasta koruissa ja ankkuri ei ole sellainen symboli, jota koruissa tai muutenkaan asusteissa käyttäisin. Efvan korut on toki suosittuja, mutta tiedän, että en ole ainoa viimeiseen luukkuun pettynyt. Tämänkin korun hinnalla olisi saanut kolmekin täysikokoista kosmetiikkatuotetta kalenterin täytöksi. Annoin pikkusiskolleni korun, joka onneksi oli mielissään, vaikka itselle koru olikin pettymys. Hinta: 165€-180

Nyt, kun viimeiset luukut on avattu voi miettiäkin mitä mieltä olin kalentereista.

Yves Rocher 

Yves Rocherin kalenterihan minulla oli viime vuonnakin ja sen takia luotin kovasti siihen, että tämän vuoden versio kalenterista ei pettäisi ja tuotteet olisi hyviä ja sellaisia jotka varmasti tulee käyttöön. No miten tämän vuoden kalenteri sitten onnistui tässä?

Mielestäni kalenteri oli tänäkin vuonna todella hyvä sisällöllisesti ja tuotteita oli monipuolisesti päästä varpaisiin. Yhtä jäin tosin kaipaamaan ja se oli luomiväri. Olisin yhden lakoista voinut vaihtaa luomivärinappiin tai palettiin. Hiuksille ja vartalolle oli monipuolisesti tuotteita kuorinnoista ja maskeista aina emulsiohin, jotka itsellä tulee varmasti käytettyä pitkin vuotta. Huulikiillon lahjoitin siskolle, mutta muut tuotteet jäävät itsellä käyttöön. Varmasti harkitsen ensi vuonnakin tätä. Hinta kalenterilla oli sen 79,90€, mutta bongasin 20% alennuksen marraskuussa ja sainkin kalenterin hinnasta pois vähäsen. Ja tuotteiden arvohan kalenterissa oli sen 260€ ja risat. Sain mielestäni rahoilleni vastinetta. Suosittelen myös lämpimästi tätä kalenteria!

Lookfantastic 

Tämän kalenterin hankinnasta päätin jo viime vuoden joulukuun lopussa, että hankin sen ja kihlattuni lupautuikin hankkimaan sen. Ihana mies. 101€ postit mukaan lukien oli kalenterin hinta ja viime vuonna omasta mielestäni kalenteri oli ihana ja monipuolisia tuotteita sellaisilta merkeiltä mitä en ole aiemmin testannut. 

Tänä vuonna kalenteri oli jo ulkonäöllisesti upea ja kalenterin voi ottaa käyttöön meikkirasiana tai vaikkapa korurasiana. Ja kalenterissahan on päällä peili. Tuotteiden arvoksi oli laskettu noin 300 puntaa eli yli 300€. Ihana yllätys kalenterissa oli 5 luomivärin paletti ruskean ja kullan sävyissä, joka olikin kalenterin parasta antia. Lisäksi tämä viimeisen luukun lahjapakkaus oli todella kiva. Turhaksi tuotteeksi koin pienen näytteen Dr. Lipp Nipple balmista. Kasvoille voiteita taisi olla muutama, mutta itse tykkään kokeilla uusia brändejä kasvovoiteiden saralta. Ja tämä jos mikä on ensi vuonna ehdoton hankita! Ja tässäkin hinta-laatusuhde mielestäni kohtasi keskenään ja voi lämpimästi suositella tätäkin kalenteria!

Eleven 

Ja sitten viimeinen kosmetiikkakalenteri, joka aiheutti jo ennen joulukuuta itselle ja monelle muullekin harmaita hiuksia. Näin vahoingossa kalenterin sisällön Instagramia selatessa jo hyvissä ennen joulukuuta ja pettymyshän se oli. Koitin silti tsempata, että jospa kuva vaan valehtelee kokonsa puolesta, mutta juu ei. Näytteitä, näytteitä ja lisää näytteitä. Ymmärrän, että kaikki ei voi millään olla täysikokoisia. Eihän Lookfantasticin kalenterissakaan ollut, mutta oikeasti tässä tämä näytteiden koko oli jo ihan naurettavaa... Hajuvesiä kaksi. Näytekoossa. Matkakoossa siveltimiä. Yksi ampulli, joka olisi kuuri muodossa oikeasti luonut sen kuvan millaisesta tuotteesta kyse. Mini huulikiiltoa, mini koko kasvoöljyä... Lista on loputon. Kalenteri olisi oikeasti ollut ihana, kun siihen olisi panostettu eri tavalla. Muutama täysikokoinen ja viimeisen luukun korun hinnakin suhteen olisi jopa kolmekin täysikokoista kosmetiikka tuotetta saanut. Ja kuten edellä mainitsin ostin kosmetiikkajoulukalenterin ja odotan siinä olevan kosmetiikkaa. En ylimääräistä roinaa, kuten lapsellisen pinssin tai kangaskassia, joita muutenkin varmasti monella on. Tiedän, että tämä kalenteri oli monelle pettymys. Kovin montaa positiivista kommenttia en ole lukenut. Ja valitettavasti en itsekkään voi antaa ylistäviä sanoja tästä. Se olisi valehtelua. Ja muiden huijaamista. Toki ihana juttu kalenterissa oli Swiss Clinicin naamio, joka päätyi kuitenkin äidille.

Ja ei. En ostaisi, jos ensi vuonna tulisi samanlainen. Elevenin pitää tehdä todella paljon työtä, jos meinaa vakuuttaa meidät pettyneet ensi vuoden kalenterin kohdalla. Jos sellaista ikinä tulee. Sika säkissä tuli ostettua tämän kalenterin kohdalla ja petyin karvaasti. Jäi ehkä vähän huijattu olo kaiken sen alku hypettämisen jälkeen. No virheistä oppii.

PartyLite

Kynttilä kalenteri, jossa joka päivä sai tuoksutella tuoksuja. Jokaista tuoksua oli kaksi kappaletta. Eli 
12 erilaista tuoksua. Jouluisia tuoksuja. Itsellä PartyLiten kalenteri on ollut monena vuonna ja tuonut joka vuosi iloa itseni kohdalla. 24,90€ oli kalenterin hinta. 

Kommentit

  1. Kiitos hyvistä kalenterianalyyseistä! Tuosta elevenin kalenterista olen täysin samaa mieltä. Ihan uskomaton ja amatöörimäinen farssi noinkin isolta kosmetiikkafirmalta. Herää kysymys sen henkilöstön osaamisen tasosta. Miten kukaan voi olla niin ajattelematon, että tällainen kalenteri edes päätyi markkinoille? Asiakkaita pidettiin idiootteina ja kaikki tehtiin mahdollisimman halvalla ja myytiin kalliilla. Mutta taisi tulla firmalle kalliiksi hetkellinen pikavoittojen tavoittelu.

    Onneksi tuli hankittua myös LF:n kalenteri ensi kertaa! Se oli kaikin puolin ihan ässä. Tuote vastasi tuotekuvausta ja arvoa. Kaikki oli upeasti viimeistelty pakkausta myöten. Paitsi elevenin kalenterin sisältö, myös sen pakkaaminen ontui pahasti. Pelättyäkin pienemmät tuotteet (ilmaisnäytteet) pyörivät yksikseen ylisuurissa laatikoissa. Siksi firmalle tuli ihan turhia postikulujakin. Tilaan LF:n kalenterin ensi vuonnakin niin mieluinen se oli. Elevenin kalenteriin en enää sorru, jos ja kun sellaisen kehtaavat vielä julkaista. Tuotenäytteitä (usein isompiakin) saa kaupoista ihan ilmaiseksi ja sellaiseksi ne on tarkoitettu. Tässä suhteessa elevenin mopo karkasi käsistä pahemman kerran. Ja tuo elevenin rannekoru oli ihan pohjanoteeraus. Uskomatonta.

    VastaaPoista
  2. Tuo on muuten totta,että Elevenin kalenterissa pyöri ne näytekoossa olevat purtilot ihan missä sattuu, eikä ollut nättiä pakkaamista nähnytkään. Verrattuna taas Lookfantasticin kalenteriin,johon oli panostettu ja sai aukaista joka aamu ihan, kuin lahjapakettia. Hyvä,että sinulla on ollut myös Lookfantasticin kalenteri ja se on ollut mieluisa. Sitä suosittelen kyllä lämpimästi. Kiitos kommentistasi. 💗

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p