Siirry pääsisältöön

Oriflamea kylppärissä!

Northern Glow, NovAge...

Joulu tuli ja meni. Meinasin aloittaa vuoden ensimmäisen kirjoituksen viime vuoden sattumuksista ja mitä odotan vuodelta 2018, mutta jostain syystä ei tuntunut luontevalta kirjoittaa tänne niistä. Sen sijaan halusin muutamasta joululahjasta kirjoittaa, joihin ihastuin. Sain Matin äidiltä joululahjaksi ihania Oriflamen tuotteita ja päätin tehdä postauksen muutamasta tuotteesta.

Northern Glow 

Sain setin Northern Glow sarjan tuotteita ja tykästyin tuoksuun mikä tässä sarjassa on. Olen muutamaan kertaan täällä blogissanikin todennut, että olen kukkais- ja hedelmäisten tuoksujen ystävä. Ollut varmaan aina. Hempeät tuoksut, jotka ovat keveitä, mutta kuitenkin tuoksuvat kauan iholla. Mielestäni tässä on sellainen tuoksu. Ei liian voimakas, mutta tuoksuva ja tuoksuu iholla kauan, ehkä hieman muuttaen tuoksun "muotoa" vieläkin keveämmäksi päivän mittaan. Northern Glow Eau de Toilette on kukkais-hedelmäis-puinen tuoksu. jossa on Sultane-ruusua sekä pähkinäpuuta ja samettista myskiä. Tästä pääset tutustumaan tuoksuun Oriflamen sivuilla. Ehdottomasti sellainen tuoksu, joka sopii päivätuoksuksi arkeen. Itse toki käytän juhlissakin keveitä tuoksuja.


Samasta sarjasta sain myös kylpy- ja suihkugeelin, jota olen käyttänyt nyt muutamia kertoja. Suihkugeeli on täyteläisen paksua, eikä valu heti iholta pois. Olen käyttänyt sellaisia suihkugeelejä, jotka ovat vetisiä ja valuvia, että valuvat suoraan kaivoon ennen kuin pääset vaahdottamaan sitä iholle. Tätä käyttäessä ei ole sitä pelkoa. Lisäksi tuoksu on yhtä ihana, kun hajuvedessä ja tuoksuu vielä kauan iholla suihkussa käynnin jälkeen. Kylvyssä olisi varmasti myös ihana tuote!Tästä pääset tutustumaan kylpy- ja suihkugeeliin Oriflamen sivuilla.

Lisäksi sain vartalovoiteen tästä sarjasta ja en tajunnutkaan aiemmin, että tämä jättää kivan kimaltelevan tai hohtavan pinnan iholle. Ja taas blogiani aiemmin lukeneet tietävät, että voiteissa pidän siitä, että ne imeytyvät iholle sekä nopeasti ja jättävät ihon pehmeäksi. Lisäksi en pidä siitä, että jää tahmainen ja "rasvattu" olo voiteen levittämisen jälkeen. Onneksi tässä ei ollut sellaista fiilistä, vaan paksu voide imeytyi hyvin ihoon ja jäi juuri se pehmeä iho levittämisen jälkeen. Tuotetta ei tarvitse iholle mitenkään älyttömiä määriä levittää. Pieni määrä riittää pitkälle. Tässäkin kiva tuoksu jatkuu, tosin tuoksu ei pysy niin kauan iholla, kun suihkugeeli. Käytin siis erikseen ja yhdessä näitä. Tästä pääset tutusmaan vartalovoiteeseen.

Sen verran vielä mainitsen tästä sarjasta, että mielestäni näissä on ihana desing. Jos näin voi mainita. Etiketit ovat iloa silmälle. Lisäksi tuoksu on todella kauniissa, mutta yksinkertaisessa pullossa. Korkki miellytti erityisesti minua. Sarjaan kuuluu myös iltalaukku ja korvakorut.

The One Disguise Eau de Parfum 

Toinen ihanan hedelmäinen tuoksu. Tämä on tuoksunsa puolesta voimakkaampi ja ehkä hieman kirpeämpi, kun tuo Northern Glow tuoksu. Tuoksussa on alkuun raparperia ja mandariinia sekä ruusua (tarkemmin luettuani ruusunuppu on määritelty alkutuoksuun). Lisäksi tuoksussa on sydäntuoksuna vadelmaa (mikä ikinä onkaan kiiltävä vadelma), tuberoosa sekä orvokkia. Lopputuoksusta voi aistia paitsulin, vaniljan sekä tonkapavun. Tämä tuoksu on pakattu ihan, kuin kynsilakan muotoiseen pulloon. Itselle tämän sarjan tuotteet ovatkin enemmän tuttuja kynsilakkojen saralta. Tuotesarjaan kuuluu kyllä muutakin, kun lakat ja The One linjassa on esimerkiksi meikkivoiteista puuteriin ja rajauskyniin saatavilla tuotteita. Varmasti yksi tunnetuimmista merkeistä Oriflamella. Ainakin itselläni. Tästä pääset tutustumaan tuoksuun.

The One No Compromise- ripsiväri 

Elämää kestävä ripsiväri, joka kestää sateen, kyyneleet, hien... Eikä tahraa tai varise. Tätä testailin joulun välipäivinä ja täytyy sanoa, että moni vedenkestävä (tietääkseni tämä poistetaan lämpimällä vedellä ja ei ole ns vedenkestävä ripsari?!) jää kakkoseksi tämän rinnalla. Jos vedenkestävät kestävät sateet ja kyyneelet ja hienkin, niin silti ne itsellä ainakin alkavat päivän mittaan varista ripsiltä ja lopputuloksena näyttää siltä, kun ripsiväriä ei olisi laitettu aamulla ripsiin. Tämä kesti aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Itsellä, kun sattuu vielä oleman rasvoittuvaa sorttia ripsetkin silmäluomien ja ihon lisäksi (unohtamatta hiuksia), niin ripsiväri pysyi silti hyvin ripsissä. Silmälasit yleensä kertovat vielä päivän mittaan sen totuuden, että onpa taas ripsiväriä siellä sun täällä linsseissä, mutta tämän ripsarin kohdalla jäi tämä efekti todella vähäiseksi. Lisäksi ripsiin sai pituutta ja tuuheutta sen verran mitä itse ripsiväreiltä vaadin. Nimensä mukaan... No Compromise. Tästä pääset tutustumaan ripsiväriin.

NovAge Intense Skin Recharge- yönaamio 

Alkutaipaleista asti seuranneet muistavat ensimmäisen "kunnollisen postaukseni" täällä blogissa NovAge-linjan tuotteista. Tästä pääset postaukseen, jossa kerron NovAge sarjan ihovoiteista yms. Rakkaus näihin tuotteisiin on edelleen vahvasti läsnä, vaan mielestäni yhä edelleen parhain tuotelinja mitä Oriflamella on tarjota.  Joulupaketista löytyi itselle tuntematon tuote tästä sarjasta. Ja täytyy sanoa, että en ole testannut ikinä minkään muunkaan firman yönaamioita, joten aivan tuntematon tuote itselleni. 

Tuotekuvauksessa luvataan 8 tuntia kauneusunta purkissa. Lupaa häivyttää iholta väsymyksen merkit ja väsymyksestä sekä stressistä aiheutuvan "harmaan ihon" ja kuivuuden. Syväravitsee ihoa. Tämä tuote myös täydentää NovAge-sarjaa ja itse suosittelen käyttämään ihonhoito- setin lisänä (saatavana erilaisia settejä ihon iän huomioiden). Eli yövoiteen levittämisen jälkeen levitetään tätä maskia kerran tai kaksi viikossa. Annetaan vaikuttaa yön yli. Itse olen testannut tuotetta pari kertaa. Voide ei tunnu tahmaiselta ja imeytyy yövoiteen päälle hyvin. Aamulla iho näyttää kuulaalta ja edelleen illan pehmeän ihon tunne on havaittavissa herätessäkin, Itsellä on ollut väsymystä ja stressiä ilmassa jo kuukausia, joten tarpeeseen tuli tämä tuote! Ainakin iho näyttää terveeltä! Kivasti tässäkin pakkauksessa on otettu huomioon yö ja sininen värimaailma kuvastaa sitä hyvin! Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen.

Mielenkiintoisia tuotteita ja etenkin tämä yönaamio herätti itsessäni sellaisen mielenkiinnon, että vietin tunnin ajan googlessa lukien erilaisista yönaamioista ja niiden vaikutuksista. Toki mikään tuote ei korvaa kunnon yöunia ja terveellistä elämää. Mutta itselläni tämmöinen tuote on tähän väliin todellinen pelastus. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p