Siirry pääsisältöön

Marc Anthony ja Formula 10.0.6 tuotteita.

Kiiltävät hiukset ja kaunis iho! 

Sain viime viikolla kivan laatikon koti-ovelle kuljetettuna. Sain testiin sekä hiuksille, että ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Kirjoitan tämän postauksen ihan omasta tahdosta, ja ei velvoitettu siis kirjoittamaan tai muutenkaan mainostamaan heidän tuotteitaan, vaan ihan puhtaasta mielenkiinnosta tuotteita kohtaan ja vaikutuksista omaan hiusten- ja ihonhoitoon liittyen halusin kertoa millaisista tuotteista on kyse. Ensimmäisen kerran tutustuin tämän kuun alussa Betteboxissa tulleeseen Marc Anthonyn Argan Oil hoitoaineeseen, josta tulikin itselle luottotuote ja suosikki. Tämän takia tämmöisiä bokseja siis tilataan, koska niiden kautta voi oikeasti löytää luottotuotteita omaan päivittäiseenkin käyttöön. 

Marc Anthony Nourshing Argan Oil of  Morocco

Kirjoitinkin tästä Bettebox helmikuun postaukseen pätkän, mutta tuote ravitsee, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Siloittaa pörröisiä hiuksia ja tekee niistä pehmeän kiiltävät. Levitetään märkiin hiuksiin shampoo pesun jälkeen. 

AIVAN IHANA TUOKSU! Siitä on ensimmäisenä pakko mainita. Huomasin parin käyttökerran jälkeen jo miten hiukset käyttäytyy eri tavalla ja kiilto säilyy vielä seuraavana päivänäkin. Käyn siis yleisesti ottaen aina iltaisin suihkussa. Ja aamulla yleensä kärsin takkuisista hiuksista, vaikka illalla harjaan hiukset ja menen kuivilla hiuksilla nukkumaan. Juu. Ei täysin takkuja poista, mutta paljon helpompi silti oli selvittää aamulla hiukset, kun yleensä. Ja ihana mieto tuoksu edelleen hiuksissa. Lisäksi hiukset tuntuvat juuresta latvaan pehmeiltä ja näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä. Moni shampoo ja hoitoaine aina lupailee kaikkea, mutta aina lupaukset jää lupauksen asteelle. Tästä tuli minun suosikki! 

Marc Anthony Grow Longer Caffein Ginseng hoitoaine ja shampoo

Tukee tervettä hiusten kasvua ja sisältää luonnollista ginsengiä sekä kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat, pidemmät sekä terveemmät. Ginseng auttaa stimuloiman vaurioituneita hiuksia. Kofeiini imeytyy hiustuppiin ja auttaa vahvistamaan heikkoja juuria. E-vitamiini antaa kiiltoa ja pehmentää hiuksia. 

Tätä olen testannut nyt kolme kertaa ja pakko sanoa, että huomasin hiusten kiillossa vielä isomman eron, kun tuossa Argan Oilin kohdalla. Ihan, kun hiukset olisi vasta värjätty ja käytetty jonkin sortin tehohoito hiuksiin. En muista oikeasti milloin hiukset olisi näin paljon kiiltäneet, kun tässä. Koitin Instagramin tarinaan ladata videonkin siitä kiillosta minkä sain yhden kerran jälkeen. Jos haluat kiiltävät hiukset, niin valitse nämä tuotteet. Vaikka edellä mainittukin tekee todella paljon ihmeitä vaurioituneille ja elottomille hiuksille, niin tämä kaksikko on oikea "tehotyttö" (tai poika) kaksikko, joka auttaa samaan kauniit hiukset. Tuoksu shampoossa on mieto ja mielestäni hoitoaine ei tuoksu miltään. Itse tuoksun puolesta tykkään enemmän Argan Oil of Moroccosta, mutta tämä on vieläkin tehokkaampi, kun Argan Oil hoitoaine.

Marc Anthony Grow Longer Caffein Ginseng Leave In 

Jos hiukset menee takkkuun tämä hiuksiin jätettävä suihke hoitaa homman. Samanlaisia vaikuttavia aineita ja vaikutuksia tässäkin, kun edellä mainituissa shampoossa ja hoitsikassa. Voidaan käyttää märkiin ja kuiviin hiuksiin. 

Itse käytän tätä aamuisin. Omat hiukset ovat niin selvillä vesillä, kun olen käyttänyt Marc Anthonyn shampoota ja hoitoainetta, että ei ole pelkoa ollut takuista ja solmuista hiuksissa hiusten pesun jälkeen. Yön jälkeen (ja minun yöllisten pyörimisten jälkeen) hiuksista löytyy satunnaisia takkuja, joten tämä on ollut hyvä tuote siihen tarkoitukseen. Lisäksi hiuspohja on voinut todella hyvin. Etenkin tuon Argan Oilin jäljiltä. Päänahka tuntuu puhtaalta ja hiukset nousevatkin ylöspäin, eivätkä ole ihan lässähtäneinä pitkin päätä, vaikka tiedän näiden kaipaavan myös kampaajaa ja saksia.

Kaiken kaikkiaan nämä tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan TODELLA hyviä ja ainakin itselle sopivia. Itsellä on ollut sen verran vaativa hiuspohja ja hiukset, että on ihanaa vihdoin saada oikenalaista apua näihin. Ja hei. Pian on 7 kuukautta värjäämisestä ja hiukset näytti aina sen hetken värjäämisen jälkeen hyvinvoivilta ja terveiltä. Kicksin myymälästä ja verkkokaupasta saa kyseisiä tuotteita. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 

Ja sitten mennäänkin ihonhoitoon...

Formula 10.0.6 Be Berry Smooth Moisturizing Peel Mask


1-3 kertaa viikossa käytettävä hedelmäinen naamio, joka sisältää antioksidanttipitoista mustikkaa ja virkistävää ananasta. Levitetään kuivalle ja puhtaalle iholle. Ohutkerros kasvoille, sekä kaulan iholle. Annetaan vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Ja poistettaan leukalinjasta ylöspäin, jonka jälkeen iho huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä. 

Todella tahmainen ja geelimäinen koostumus, joka levittyi kuitenkin hyvin ja tuotetta ei mitenkään hirveästi kannata levittää, että naamio ehtii kunnolla kuivumaan. Tuoksu miedon mustikkainen ja poistaminen oli helppoa. Jätti kalvoimaisen pinnan iholle, joka kuivui nopeasti. Huuhtelun ja kuvumisen jälkeen pehmeältä tuntuva iho. Näitä tämän tyyppisiä naamioita käytän harvoin ja oli mukava testata tätä. Samalla huomasi, että miten ihosta lähti likaa ja rasvaa, vaikka kuinka olikin puhdas iho. Toimi siis odotetusti!

Formula 10.0.6 Be Berry Bright Exfoliating Mud Mask


Sanon heti, että tämä naamio oli ehdottomasti oma suosikkini! Mulla hyvän ja toimivan naamion ja kuorinnan mitta on se, että se kuorii oikeasti syvältä. Seuraavana päivänä leukaan nimittäin ilmestyi kaksi finniä ja yleensä tämä tarkoittaa sitä kuorinan jälkeen itsellä, että ne tukkeutuneet ihohuokset ovat auenneet ja se "kakka" sieltä ihosta haluaa pois. Siksi teen kuorinnan kasvoille yleensä pari päivää ennen tärkeää tapaamista tai juhlia, koska tiedän, että jostakin ne finnit pukkaa esiin kuorinnan jälkeen.

Rouheinen koostumus, jossa erityinen kolmivaikutteinen koostumus. Antioksidanttipitoinen gojimarja ja vihreät kahvipavut kuorivat, puhdistavat ja hierovat hellästi. Tätäkin käytetään 1-3 kertaa viikossa ja levitetään kuivalle sekä puhdistetulle iholle. Annetaan kuivua 10-15 minuuttia, jonka jälkeen kostutetaan kasvot ja kaula ja hierotaan niitä hellästi, kunnes iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Huudellaan huolellisesti taas kerran lämpimällä vedellä.

Formula 10.0.6 Be Berry Sassy Exfoliating Face Scrub

Tässä toinen suosikki, joka antaa kirkkautta ja hehkua iholle ja syväpuhdistaa. Sisältää runsaasti karpaloa ja bambua. 1-3 kertaa viikossa. Otetaan pieni määrä sormenpäihin tuotetta ja vaahdotetaan kasvoile ja kaulalle, kunnes iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä.

Tässä oli kivasti "sattumia" ja rouheinen ja kuoriva koostumus, niinkuin tuossa Mud Maskissakin. Kiva vähän karkkimainen tuoksu. Itsellä tämän käyttämisen jälkeen ihoon imeytyi hyvin yövoide. Oikein imaisi taas itseensä, joten kuollut ihosolukko katosi kasvoilta ja ihonhoitovoide pääsi imeytymään paremmin. 

Ja sitten yksi putsari...

Formula 10.0.6 Be Berry Ready Daily Foaming Cleanser


Puhdistusvaahto, joka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Poistaa epäpuhtauksia ja kosteuttaa ihoa. Mustaherukalla on haitta-aineita poistava vaikutus ja kookosmaito rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Kosteutetuille kasvoille.

Tässäkin karkkimainen tuoksu. Meikinpoistoon tätä ei tietääkseni ole tarkoitettu ja itsekin putsasin meikin ensimmäisellä kerralla pois toisilla sille tarkoitetutta tuotteella. Jättää ihon kuulaaksi ja sileän sekä pehmeän tuntuiseksi. Tykkäsin kovasti tästäkin tuotteesta.

Mielestäni näissäkin tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja etenkin nuo naamiot ja kuorinta olivat todella tehokkaita. Suosikkeja löytyi taas itselle ja itsehän olen kaikkien kuorintojen ja naamioiden ystävä, koska jos oikeat tuotteet löytää, niin iho voi hyvin ja itsekin voi hyvin, kun iho näyttää kauniilta ja terveeltä. Tuotteita saa ainakin Kicksistä, Stockmannilta, Eleveniltä ja Oletkaunis.fi:stä. 

Laitan oheen Kicksin linkit sekä Marc Anthonyn tuotteisiin ja Formula 10.0.6 tuotteisiin.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p