Siirry pääsisältöön

Mielen ja ihon hemmottelua!

Stressaantuneen ihon hellimistä

Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Minulle kasvojen ihon hoitaminen on ollut aina tärkeää. Tärkeys korostui siinä vaiheessa, kun kärsin murrosikäisenä aknesta ja sen jälkeen varsinkin stressi on saanut ihon voimaan huonosti. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mieli, ruokavalio ja ne tuotteet mitä käytät oman ihosi hoidossa. Itsellä on sekaiho ja syksyn tullen ihosta tulee hieman pintakuiva esimerkiksi poskista. Kiireinen elämä näkyy iholla ja nyt, kun työt alkaa taas, niin koen ihon hoidon erityisen tärkeänä. Se on myös hemmotelua mielelle pitkän työpäivän tai työviikon jälkeen.

Syväpuhdistava Pore Mask

Itse käytän kasvonaamiota noin kerran tai jopa kaksi viikossa. Riippuen ihon kunnosta ja siitä miten ihoni voi. Poremaskissa yhdistyy kaikki se mitä oma ihoni tarvitsee. Se poistaa iholta ylimääräistä öljyisyyttä sekä talia, syväpuhdistaa ihohuokoset ja supistaa niitä. Itsellä tästä tuotteesta on nyt reilun kuukauden verran kokemusta ja voin käsi sydämellä sanoa, että tämä tuote jää omiin ihonhoito rutiineihini. Tuote on pakattu yksittäispakkauksiin joten tuotetta ei tule liikaa tai liian vähän annosteltua iholle. Helppoa! Ei tarvitse leikkiä purkkien ja purnukoiden kanssa. Kasvonaamiossa on miellyttävä tuoksu ja koostumus tuotteessa ei ole liian paksu tai juokseva, joten naamio on helppo levittää kasvoille joko sormin tai siveltimen avulla.
Ennen kasvonaamiota

Ennen kasvonaamiota

Vaihe 1



Kasvonaamio levitetään tasaisesti sille alueelle minkä haluaa puhdistaa. Itse käytän tuotetta koko kasvoille. Käytin itse tuotteen levittämisessä sivellintä. Olen myös käyttänyt sormia levittämiseen ja molemmat tavat ovat yhtä hyviä, kunhan muistaa ennen levittämistä kunnolla pestä kädet.

Vaihe 2


Naamion levittämiseen ei mene kauaa aikaa ja, kun kasvonaamio on levitetty voit vaikka istahtaa hetkeksi sohvalle lukemaan kirjaa tai katsomaan televisiota. Naamion annetaan kuivua noin 15 minuutista 30 minuuttiin. Naamio alkaa kuivuessaan halkeilemaan ja niinsanotusti kiristämään iholla. Kannattaa malttaa mielensä ja antaa kuivua kunnolla. Itse yleensä annan naamion kuivua 20-30 minuuttia. Naamion kuivuessa se imee itseensä ihosta ylimääräisen öljyisyyden kuitenkaan kuivattamatta sitä!

Vaihe 3
Kasvot heti pesun jälkeen WCn valossa

Luonnonvalossa heti pesun jälkeen

Heti pesun jälkeen

Heti pesun jälkeen

Kun naamio tuntuu kuivalta, niin on aika pestä se pois. Itse pesen haalealla vedellä ja pyörittelen hieman sormien avulla sitä ensin pois ja sen jälkeen huutelen kunnolla runsaalla vedellä sen pois kasvoilta. Naamio muuttuu veden kanssa "liejumaiseksi", mutta lähtee hyvin iholta pois. Tämän jälkeen kasvot kuivataan ja nautitaan pehmeästä ihosta. Älä muuten koskaan hankaa ihoa kuivaksi, vaan hellävaraisesti taputtele iho kuivaksi. Kasvot saattavat hieman punoittaa naamion pesun jälkeen. 

Onko tuotteesta ollut apua omassa ihon hoidossa?
Reilun tunnin jälkeen kasvonaamion pesusta 

Itsellä on suurentuneita ihohuokosia nenässä ja leuan alueella. Iho myös on ollut TODELLA rasvainen hellekesän takia ja ihossa on ollut paljon epäpuhtauksia tänä kesänä. Onneksi tämä tuote on tuonut helpotusta sekä epäpuhtauksiin, että myös ihohuokosiin ja myös rasvaisuuteen. Myös kuivat kohdat iholla on saanut helpotusta tästä tuotteesta. Tuote kosteuttaa myös. 

Olen myös huomannut, että tämän kasvonaamion jälkeen iho on paljon vastaanottavaisempi kasvovoiteelle ja seerumille. Myös meikkiä on paljon miellyttävämpi laittaa sellaiselle iholle, joka on kauttaaltaan puhtaan ja sileän tuntuinen. 

Maybeautyn tuotteita EI OLE testattu eläimillä ja lisäksi niissä on täysi rahat takasin- takuu, jos et ole tyytväinen tuloksiin. Itse huomaan eron heti tuotteen käyttämisen jälkeen ja verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin tämä tuote on minun mielestäni enemmän auttanut minun ihoni ongelmiin, kun mikään muu. Olen myös kuullut muilta tuotetta käyttäneiltä, että tuote on auttanut ja varsinkin pidetty siitä, että ihohuokoset ovat pienentyneet kasvonaamion käytön jälkeen. 

Suosittelen lämpimästi siis kokeilemaan itse Pore Maskia  ja näkemään sen eron omassa ihossaan. Ja nyt kannattaa kokeilla, koska minulla teille alekoodi, jolla saat kaikista Maybeautyn tuotteista -30% alennuksen. Alekoodilla mervipm saat mm. Pore Mask tuotteista -30% alennuksen jolloin 8kpl setille hintaa 18,20€ (ovh 26€). Tästä linkistä pääset tutustumaan Maybeautyn verkkokauppaan ja koodi on aktivoitunut. Koodi on voimassa 8.11.2019 asti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p