Siirry pääsisältöön

Taulut ja julisteet kodin sisustuksessa

Uudenlaista ilmettä kotiin julisteilla!

Toteutettu yhteistyössä Tulostamoshopin kanssa. 

En ole edellisissä kodeissa hirveästi sisustanut julisteilla tai tauluilla. Selitin itselleni sen sillä tavalla, että tämä koti on väliaikainen, joten ei tarvitse panostaa samalla tavalla sisustamiseen, kun muutto oli mielessä aina. Tässä asunnossa olemme asuneet kuitenkin jo 5 vuotta ja se on minun mittapuussani pitkä aika, koska olen "muuttoihminen" ja tykkään muuttaa. Tästäkin haluaisin muuttaa uudempaan kotiin, joka olisi kolmio. Saisin oman "kirjaston." Toivottavasti joskus.

Tulostamoshop Savon sydämestä!

Tulostamo on pieni yritys Kuopiosta. Se mutkaton tulostuspalvelu, joka tekee myös asiakkaan toiveen mukaan erilaisia painotuotteita ja yritys on erikoistunut suurkuvatulostamiseen. Tulostamon verkkokauppa avautui äskettäin ja sieltä löytyy julisteita eri kategorioista, vaneriblokit ja muunmuassa parkkikiekkoja pieni valikoima.

Meille valikoitu Tulostamon valikoimasta muutama juliste. Itselle luonto on aina ollut tärkeä osa elämää, joten itselle oli selvää millaisia julisteita haluan. 

Unikettu oli mikä puhutteli minua ensimmäisenä sen kauneudella. Ketut ovat kauniita eläimiä ja niissä on myös jotain mystistä. Uniketun värimaailma sopii hyvin meidän makuuhuoneen vaaleampaan värimaailmaan, joten se pääsi kunniapaikalle! Tuotteet on muuten todella hyvin pakattu ja jokainen juliste oli erillisessä silkkipaperissa. Julisteista huokuu laadukkuus!

Lisäksi makuuhuoneen toiselle seinustalle pääsi kaksi muuta luontoaiheista julistetta. Auringonsäteet sekä Aamukaste. Teemoiltaan ne sopivat hyvin makuuhuoneeseen. Keskellä synkintä aikaakin ne tuo hyvän mielen ja vie ajatukset kevät- ja kesäaamuihin.

Luontoaihe toistuu kahdessa muussakin julisteessa, joille ei vielä ole kehyksiä, mutta joiden paikka tulee olemaan olohuoneessa lähellä lukunurkkausta. Vihreät lehdet juliste on sellainen jonka voisin laittaa seinälle vaaka- tai pystyasennossa. Utuinen metsä on yhtä mystinen, kun edellä mainittu Unikettu. Juliste tuo mieleen monta erilaista tarinaa.

Suosittelen tutustumaan Tulostamon valikoimaan ja käy ihmeessä seuraamassa yritystä Facebookissa tai Instagramissa!

Arvonta!

Minulla on myös ilo arpoa yhdelle onnekkaalle kaksi (2) vapaavalintaista julistetta Tulostamon valikoimasta. Arvonta on myös käynnissä Instagramissa, joten käy tuplaamassa voittomahdollisuutesi. 

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin ja olisi myös ihana juttu, jos liittyisit lukijakseni Blogit.fi tai Blogipolun kautta. Tai käy tykkäämässä Elämää Väripaletilla Facebook sivusta. Arvonta päättyy 15.9.2018 ja arvon voittajan blogi osallistujien sekä Instagram osallistujien kesken. Onnea arvontaan tasapuolisesti. 

Kommentit

  1. Mukana arvonnassa! Löysin jo mieleiset julisteet! 😊

    VastaaPoista
  2. Kyllä ovatkin kauniita! Olisipa vielä jokin tyhjä seinänläntti niin voisin hankkia piristettä 😁

    VastaaPoista
  3. Kettuaihe on kyllä hyvin kaunis. Tyhjiä seiniä löytyy...

    VastaaPoista
  4. Ihania kaikki! Varmasti löytyisi mieleinen julistettu ja paikka sille kotimme seinältä. Kettu taulukin aivan ihana. Kaikki perheessäni pitävät eläimistä ja luonnosta.

    VastaaPoista
  5. Voisin hyvinkin uudelleen sisustaa. :D

    VastaaPoista
  6. Voi miten upeita, varsinkin tuo kettu! Kunpa onni potkisi.
    -Shiva-
    suddenconnection(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Seuraan blogit.fi:n kautta.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa :) marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p