Siirry pääsisältöön

Ihon vuosi 2019

Puhdas ja kirkas iho tavoitteena!



Kaupallisessa yhteistyössä Maybeautyn kanssa.

Kuinka monen ongelmana on mustapäät, kuollut ihosolukko, akne tai ylimääräinen ihon öljyisyys? Itse nostan käden melkein jokaisen kohdalla. Etenkin kuollut ihosolukko tekee kasvojen ihosta sameannäköisen ja meikkipohja ei näytä hyvältä. Siihen päälle vielä muut ihon ongelmakohdat. Itse tykkään kokeilla erilaisia tuotteita ja vuosien aikana olenkin kokeillut PALJON erilaisia kasvojen hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Naamiot ja kuorinnat ovat olleet omia suosikkeja jo vuosia. Nyt esittelen yhden tuotteen, johon rakastuin viime kesänä.

The Incredible Face Mask

Naamio lupailee paljon. Poistamaan mustapäät, kuolleen ihosolukon, ennalta ehkäisemään epäpuhdasta ihoa (akne) ja poistamaan iholta ylimääräistä öljyisyyttä sekä talia. Kuten edellä jo mainitsen, niin kärsin jokaisesta näistä. Talvella tosin olen kärsinyt myös pintakuivasta ihosta. Ja tähän voinkin jo heti ensimmäisenä todeta, että toimii myös sille. Naamio ei nimittäin omalla kohdallani ole vahingoittanut pintakuivaa ihoa, vaan päinvastoin auttanut siihen. Toki painotan, että hyvä kasvovoide auttaa ihon kosteustasapainon kanssa. Onko naamio sitten toiminut näihin muihin iho-ongelmiin?

Kokeilin ensimmäisen kerran naamiota viime kesän helteillä. Voitte kuvitella miten iho ei tykännyt helteistä ja olinkin paljon ilman meikkiä. Iho oli koko ajan öljyisen näköinen. Lisäksi mustapäät oikein kukkivat. Itsellä näin puolen vuoden testauksen aikana naamio on auttanut mustapäihin erityisesti, mutta myös liialliseen ihon öljyisyyteen. Kuollutta ihosolukkoa meiltä jokaiselta myös löytyy ja tämä on ollut oiva apu siihenkin ongelmaan. Pore Maskia käytän myös tämän naamion lisänä ja nämä tuotteet toimivat hyvin yhteen. 

Ensimmäinen vaihe

Naamio levitetään joko sormin tai siveltimen avulla kasvoille. Varoen tietenkin hiusrajaa, silmien aluetta ja kulmakarvoja. Suosittelen kuitenkin levittämistä siveltimellä, joka on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. Naamio on nestemäistä ja koostumus on geelimäistä. Levitä kaikki pakkauksessa oleva tuote kasvoillesi. 

Toinen vaihe

Toisessa vaiheessa naamion annetaan kuivua noin 30- 45 minuuttia. Huomaat kyllä, kun naamio alkaa kuivumaan. Naamio alkaa tuntumaan "kireältä" kasvoilla ja myös irtoamaan reunoilta. 

Kolmas vaihe

Kolmannessa vaiheessa naamio irroitetaan kasvoilta. Etsi esimerkiksi leuan alta naamion reunaa ja kokeilla irtoaako naamio helpoiten sieltä. Itsellä tällä kertaa naamio irtosi helpoiten nenän kohdalta ja huulen yläpuolelta. Naamio irtoaa helposti koko kasvojen alueelta. Tämä vaihe voi kirpaista hieman, mutta vertaisin itse tätä hyttysen pistoon. Itsellä tosin hyttysen pistokin sattuu enemmän, kun tämän kasvonaamion irroittaminen. Eniten kasvonaamion irottaminen sattuu silloin, jos hiuksia on jäänyt huomaamatta kasvonaamiota levittäessä naamion alle.  Jos naamiosta jää jotain kasvoihin, niin kasvot voi puhdistaa helposti lämpimällä vedellä. 

Neljäs vaihe

Tässä kohtaa näkee hyvin miten naamioon on tarttunut epäpuhtaudet sekä kuollutta ihosolukkoa. Sen kyllä huomaa myös kasvojen pehmeydestä ja, kun tarkastelee peilistä esimerkiksi nenää, johon itsellä ainakin syntyy kaikki mustapäät yleensä. Suosittelen myös, että ihon kosteuttaa kosteusvoiteella. Punoitusta saattaa hetken havaittavissa iholla, mutta punoitus katoaa nopeasti. 


Onko tuote sitten oikeasti toimiva? On ainakin minun ihotyypilläni. Aiemmin totesin, että talvella kärsin myös pintakuivasta ihosta ja tämä on myös ollut oiva apu siihen. Tulokset tottakai vaihtelevat ihan ihmisestä riippuen ja millaisen ihon omistaa. Se hyvä puoli Maybeautyn tuotteissa on, että jos et ole tyytyväinen tuotteista saatuihin tuloksiin on sinulla mahdollisuus saada rahat takaisin. Tämän takaa 100% rahat takaisin-takuu.

Suosittelen kokeilemaan ja ihastumaan. Minulla on myös tarjota teille rakkaat lukijat alekoodilla, jolla saa -30% pois Face Mask- setistä. Tuotteen normaalihinta on 25€, mutta alekoodilla merviface saat setin hintaan 17,50€ ( 5 maskia ja sivellin). Koodi toimii myös esimerkiksi jättipakkauksen kohdalla, jossa 12 maskia ja sivellin. Normaalihinta 39€  ja alekoodilla saat -30% ja hinnaksi jää 27,30€. Koodi toimii myös muihin Maybeautyn valikoimissa oleviin tuotteisiin! Tästä pääset suoraan Maybeautyn verkkokauppaan ja koodi on jo aktivoitunut. Alekoodi on voimassa tästä päivästä 28.9.2019 asti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p