Siirry pääsisältöön

Yli viikko flunssassa ja muita kuulumisia

Kadonnutta energiaa etsimässä!

Aurinko paistaa lämpimästi ja kevään ensimmäiset merkit alkavat olla ilmassa. Vai kuvittelenko vain? Ainakin linnut laulavat kilpaa ja valtavat lumikinokset sulavat, ja tekevät pieniä puroja hiekalle. Lapsuus tulee mieleen. Silloin etsittiin oksa ja yhdisteltiin pikkusiskon kanssa pieniä puroja toisiinsa aina isompaan lätäkköön asti. Keväinen sää on myös osoittautunut petolliseksi. Jäätä joka paikassa ja liukastumisen vaara senkun vain kasvaa. Mutta ainakin on lämmintä. 

Flunssa saa ärtyneeksi ja energiaa ei ole mihinkään.

Viime viikolla nousi ensin kuume ja sen jälkeen olenkin saanut "nauttia" flunssasta ja sen eri olomuodoista. Ei se kuume, mutta miten uuvuttavaa ja raskasta onkaan olla tukkoinen, lihakset ja pääkin jumissa. Energiaa ei ole kotona eikä myöskään töissä. Vaikka valo on lisääntynyt huimasti tässä viikkojen aikoina, niin siitäkin on vaikea nauttia, kun olet koko ajan väsynyt. Olen tässä viime päivinä tehnyt vain pakolliset asiat. Nekin tuntuvat välillä ylivoimaisilta, mutta koitan ajatella positiivisesti että ehkä taas sairastan kolmen vuoden kuluttua flunssan. Viimeisin flunssa oli nimittäin silloin. 

Olen myös tässä flunssaisena miettinyt sitä, että tänäkin vuonna aion pysyä kaukana ihmisistä joilla ei ole mitään muuta, kun negatiivista energiaa antaa toisille ja ei osata olla onnellisia toisten puolesta. Haluan ympärilleni ihmisiä joista saa energiaa, innostusta ja positiivisen mielikuvan. Miten ihanaa olisikaan elää maailmassa, jossa kannustetaan toisia ja ollaan myös onnellisia toisten saavutuksista? Tsempataan toisiamme ja luodaan positiivista ilmapiiriä ympärille. No, ehkä tämä flunssa on saanut liian syvälliseksi, ja tämmöisestä on ihan turhaa haaveilla. 

Mutta, kun ei jaksa tällä hetkellä itsekkään olla positiivinen, niin miten vaatia sitä muilta? 

Flunssainen olo on saanut usein itseni ärtyneeksi ja se ärsyttää myös itseäni. Kun tuntee, että hengästyy pelkästään imuroimisesta tai siitä, että nousee portaat ylös - ärsyttää. Ärsyttää pöly, ärsyttää riehuvat kissat, ärsyttää sisälle tuleva loska ja lika, vaikka kuinka kengät pyyhkisi ja ärsyttää ihmiset. Ärsyttää, kun kirsikanoksat eivät avaudu vaaleanpunaiseksi kukkaloistoksi. Mitä tein väärin? Eipä toisilta voi vaatia positiivisuutta, kun itse on ärtynyt kaikkeen tällä hetkellä.

Blogiin en ole jaksanut panostaa laisinkaan ja yhden kirjan arvostelu on seissyt tovin julkaistavien joukossa, mutta pää niin tukossa, että en ole saanut sitäkään viimeisteltyä. Missä olet inspiraatio ja energia?

Ärsytyksen keskellä kuitenkin olen iloinnut siitä, että ympärillä on onneksi ihania ihmisiä, jotka tsemppaavat. Olen kiitollinen monista viesteistä mitä tämän "miesflunssan" keskellä olen saanut ja on annettu vinkkejä miten flunssan saisi nopeammin karkoitettua. Ihanat lukijani, seuraajani Instagramissa, ystävät, sukulaiset ja työkaverit. Minulla on monta ihanaa ihmistä ympärillä. Sen oivaltaminen tosin ei tarvinnut tätä flunssaa. Olen sen tiennyt aina.

Kun tämä flunssa on selätetty ja saatu energiatasot taas kohdilleen, niin on aika muistaa taas teitä lukijoita. Olen pian kirjoittanut blogia kaksi vuotta. Kahteen vuoteen on mahtunut paljon. Siitä lisää kuitenkin erillisessä postauksessa myöhemmin.

Tällä hetkellä päämääränä on saada itsensä terveeksi ja nauttia myös tuosta ihanasta auringosta. Niin ja myös niistä ihanista ihmisistä, joista saan energiaa. Ehkä se myös parantaa minut?


Kommentit

  1. Pikaista paranemista <3 Flunssa on ikävää ja vetää kyllä aika voimattomaksi.
    Toivotaan, että olet jo voiton puolella. Negatiiviset ihmiset olen itsekin yrittänyt pitää itsestäni hyvin kaukana. Aurinkoa päivääsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo. <3 Vetää kyllä, kun ei ole pitkään aikaan kipeenä. Samoin sinun päivääsi. 😊❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p