Siirry pääsisältöön

Keväisiä tuulia sisustukseen

Kuparia, pyöreitä muotoja ja runsautta 

Toteutettu yhteistyössä BGA Nordicin kanssa.

Kevät. Se näkyy valoisuuden lisääntymisenä, lintujen aamuisena kuoro laulantana ja siitä, että kotona tekee mieli laittaa kaapin perälle kaikki materiaalit, jotka tuovat mieleen talven. Tekee mieli uudistaa kotia ja leikkokukat tuovat joka huoneeseen piristystä. Lisäksi etsitään värejä ja tasapainoa. Kiiltäviä pintoja ja isoja printtejä. Kevät tulee kotiin.

Peilillä uutta ulottuvuutta olohuoneeseen!

Olen nähnyt monessa kodissa olohuoneessa peilin. Itselle tämä on ollut aina tähän päivään asti todella vieras ajatus. Isoa ja rakasta peiliä en edes harkitsisi omaan pieneen olohuoneeseen, ja siksipä meidän lukunurkkaukseen valikoitui pieni pyöreä, halkaisijaltaan 30 senttinen kuparin väriin taittava peili. Peili tuo kauniisti esiin esimerkiksi leikkokukat. Ei tarvitse olla edes runsas kimppu, kun peili tuo sille runsautta. 


Peilissä on myös kiva yksityiskohta, joka on peilin ripustamiseen tarkoitettu keinonahkainen hihna. Yksinkertainen on kaunista. Itsellä on vaakatasossa olevan kirjahyllyn päällä pieni valaisin, jonka valoa peili tuo myös upeasti koko huoneeseen. Vaikka peili ei ole järin suuri ja massiivinen, niin se tuo kuitenkin piristystä huoneeseen. Se on kuin elävä taulu. Tämä metallinen peili ei vie seinältä paljoa pinta-alaa ja on kuitenkin kiva yksityiskohta huoneessa.

Vaaleanpunaisia unelmia mustalla pohjalla 

Toinen tuote joka valikoitui BGA Nordicin valikoimasta, on ihana juliste jossa suuret pionit ovat pääosassa. Julisteen pohjavärinä toimii musta, joten vaaleanpunaiset runsaat pionit pääsevät oikeuksiinsa tässä julisteessa. Olen suosinut julisteita joissa on vaaleita sävyjä, yleensä pohjavärinä valkoinen. Vaikka keväisin tuntuu, että haluaa kotiin tuoda keveitä, vaaleita ja harmonisia sävyjä, niin itse tykkään leikitellä myös väreillä. Tämä juliste on katseenvangitsija. Lisäksi kuva on painettu laadukkaalle paperille ja värit julisteessa ovat kirkkaat ja kuvat tarkat.

BGA Nordic

BGA Nordicin valikoimasta löytyy julisteita, kehyksiä, peilejä ja valokuva-albumeita. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä. Juliste valikoima on varsin laaja ja itselläkin tuotti vaikeuksia valita se puhuttelevin juliste. Samalla julisteelle en saa tilattua sopivan kehyksen. Verkkokaupassa on myös runsaasti erilaisia peilejä erilaisiin koteihin.

Lisäksi BGA Nordicin sivustolla voi teetättää julisteen omasta kuvastaan, jos valikoimasta ei löydy mieleistä. Valokuvasta teetty juliste painetaan BGA Nordicin omassa painostudiossa korkealaatuiselle paperille, joka on erittäin kestävää ja FSC-sertifioitu. Paperi on mattapintainen ja tämä takaa, että julisteeseen ei tule turhia heijastumia ja jälki pysyy laadukkaana.

BGAn valikoima on monipuolinen ja verkkokaupasta löytyy yli 10 000 tuotetta. Jokaiselle jotakin. Yksityiskohtia, yksinkertaisuutta, harmoniaa, värien ilottelua ja kauneutta.

Ja koska keväällä jokaisessa meissä herää sisustaja, niin minulla on antaa teille rakkaat lukijat alekoodi, jolla saa BGA Nordicin koko valikoimasta - 15% alennuksen. Alekoodi on mervipartanen ja koodi on voimassa 31.3.2019 asti. Jos olet miettinyt peilin hankkimista tai haaveilet juliste kollaasista- käy katsomassa BGA Nordicin verkkokaupan valikoimista.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p