Siirry pääsisältöön

I love me messut lähestyy!

Korealainen kosmetiikka esillä messuilla!



Yhteistyössä
Bearel ja Performission.

Korealainen kosmetiikka on saanut jalansijaa suomalaisten ihonhoitorutiineissa. Itse tutustuin ensimmäistä kertaa 2016 korealaiseen kosmetiikkaan Holika Holikan tuotteilla. Sen jälkeen onkin tapahtunut paljon ja Suomeen on rantautunut erilaisia brändejä ja tuotteita. Sheet Mask-naamioita on kokeillut varmasti moni ja nehän ovatkin yksi suosituimmista ihonhoidollisista tuotteista. Korealainen kosmetiikka on tullut tänne jäädäkseen.

Bearel on I love me messuilla esillä kolmen eri brändin kanssa. Tarjouksiakin on luvassa! Mizon, The Skin House ja Coxir.  Itsellä olikin näistä kaikista kolmesta brändistä tuotteita testissä.

Mizon

Joyful Time Essence Mask ja Enjoy Vital-up Time

Kuten tiedätte, niin rakastan kaikkia kasvonaamiota. Ne pelastaa kiireen keskellä arjessa ja auttaa itseäni rentoutumaan. Samalla voit lukea, katsoa televisiota tai vaikka imuroida. Valitsin testiin kaksi erilaista kangssnaamioita Bearelin valikoimista. Toinen on Joyful tuotelinjasta ja toinen taas Enjoy. 

Joyful Time Essence Pomegranate naamio sisältää granaattiomenan hedelmäuutetta. Granaattiomenahan tunnetaan siitä, että se ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä iholla. Eli ryppyjen/juonteiden muodostumista. Täältä voit lukea tästä naamiosta lisää. Oma mielipide tästä naamiosta on aika samaa luokkaa, kun muistakin kangasnaamioista. Hyvä hinta-laatusuhde ja kosteuttaa ihoa sopivissa määrin. Toimii myös hyvin, kun käyttää hetken jääkaapissa. Tuntuu iholla raikkaalta ja viilentää kuumottavia kasvoja, vaikka saunan jälkeen. 
Naamion materiaali tuntuu myös vähän halvempiin kangasnaamioihin nähden "jämäkämmältä" ja pysyy kasvoilla hyvin. Näistä naamioista on messuille tulossa tarjous, joka kannattaa käydä katsomassa Bearelin osastolla 6a80! 10 kappaletta 10 eurolla. 

Enjoy Vital -up Time- kangasnaamiot

tulevat olemaan toisena kangasnaamiotarjouksissa. Tämä naamio sisältää sitruuna-ja kasviuutteita. Samean ihon pelastus. Itse käytin tämän naamion huonosti nukutun yön jälkeen. Itsellä korostuu huonot unet iholla ja vaikka käyttäisi edellisenä iltana hyviä, omalle iholle täydellisiä kosteuttavia tuotteita, niin iho näyttää silti samealta ja väsyneeltä. Tämä naamio auttaa pikakaunistajana ja ihon väri näyttää tasaisemmalta sekä tuo pientä hehkua kasvoille. Näistä kahdesta naamiosta tämä ehdottomasti toi näkyvämmin esille tehonsa! Pehmeämpi koostumus, kun Joyfulin naamiossa. Lisää infoa tästä tuotteesta löydät täältä. Messuilla tarjouksessa 6 kappaletta 10 eurolla. 

Minulla oli Mizonilta testissä myös muutama muu tuote, jotka eivät ole messutarjouksessa, mutta joihin ehdottomasti kannattaa tutustua! Rakastuin ensimmäisellä käyttökerralla Skin Power Original First Essence -hoitonesteeseen. Käytän tätä puhdistetuille ja kasvovedellä läpikäydyille kasvoille. En missään nimessä vanulapun kautta laita tätä, vaan kannattaa kaataa pieni määrä käsille ja painella molemmin käsin hellävaraisesti kasvoille. Viikon jälkeen näkee jo tuloksia ihon tekstuurissa. 
Tämä hoitoneste sopii herkästä ihosta sekaihoon ja ikääntyvän ihoon. Kaikille ihotyypeille. Sisältää fermentoitua galactomyces- hiivauutetta ja hyaluronihappoa. Hoitoneste on täynnä vitamiineja ja aminohappoja, joita iho huutaa itseensä, varsinkin näin ensimmäisten pakkasten tullessa tehokosteutus on tärkeää! Vesimäinen koostumus ja imeytyy ihoon hetkessä. Ei jätä tahmeaa tunnetta ainakaan omalle iholle ja toimii kerrostuksessa eli monen tuotteen kanssa. Lisää tietoja tästä tuotteesta täältä.

Yksi Mizonin tuotteista josta mainitsen vielä on Acence Derma Clearing Toner.
Käytän tätä aamuisin ja iltaisin. Hellävarainen, mutta puhdistaa lian ja jos ei ole puhdistanut meikkiä hyvin, niin kerää kyllä hyvin myös meikin jämät kasvoilta. Otin tämän käyttöön sopivasti silloin, kun iholle oli kertynyt epäpuhtauksia ja tämä kasvovesihän sisältää teepuun lehtiöljyä, joka myös tuoksuu tässä tuotteessa. Ei muuten kannata säikähtää. Tuoksu häviää kyllä iholta. Tuoksu voi tuntua toisesta tuotteen testaajasta/käyttäjästä voimakkaalta alkuun ja jopa tuntua pahanhajuiselta, mutta tuo ainesosa on ollut täydellinen omalle iholle silloin, kun on kertynyt epäpuhtauksia tai saattaa olla jopa pieni tulehdus päällä. Sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle täsmätuote! Sisältää myös sitruuna ja salisyylihappoa. 150ml koossa olevasta kasvovedestä on kauan iloa, koska tuotetta ei tarvitse vanulapulle hirveästi laittaa. Mielummin jopa käsien kautta käyttäisin tätä tuotetta, kun vanulapulle laittaisin. Lisää tuotteesta löydät täältä.

The Skin House

Tästä brändistä onnistuin valitsemaan itselleni sellaiset tuotteet, jotka eivät ole messutarjouksessa, mutta jotka toivottavasti löytyisivät Bearelin osastolta! Tässä toinen tuote parivaljakko johon ihastuin ensimmäisellä käyttökerralla! The Skin House-sarjan shampoo ja hoitoaine nimittäin ovat toimineet yli omien odotusten. Ensimmäisenä silmiinpistävä tuotteen väri sai epäilemään, että mitähän tuli valittua. Pikkusiskoani lainatakseni toisen väri on aivan, kun soijakastiketta ja toisessa väri on lähinnä saven harmaaseen taittavaa. Värit eivät kuitenkaan lopputulokseen vaikuttaneet. 

Shampoon jälkeen hiukset tuntui keveältä. Itsellä hiusta on aivan liikaa tällä hetkellä päässä ja lisäksi mallia "päätä myöten". Nyt syksyn tullen olen taas havainnut myös päänahassa inhottavaa kuivuutta ja näillä tuotteilla olen saanut kutinan vähentymään, jopa kokonaan. 
Hervottoman kokoiset pumppupullot kestävät pitkään ja eivät ole hinnalla pilattuja. Hinta-laatusuhde kohtaa näissäkin. 21,90€/per tuote.
Näissä molemmissa on Camu camu- marjaa, joka on Bearelin sivujen mukaan yksi parhaimmista C-vitamiinin lähteistä. Tuote auttaa tarvitsemaan hiuksia hiuspohjasta latvaan asti, ja lisäksi se vähentää hiusten haaroittumista. Itsellä edelleen saattaa lähteä hiuksia ihan järkyttävät määrät, vaikka sitä ei huomaa luonnossa, niin tämä tuote auttaa myös hiusten ohentumiseen. Tutustu tuotteeseen täältä.

The Skin House messutarjouksia
Aloe ja Rose Water Mist-kasvosuihkeet 9€ (norm. 13,90€)

Silmänalusnaamiot 60 kappaletta 15€ (norm. 19,90€)

Black Snail Bubble Mask 15€ (norm. 23,90€)

Nämäkin löytyy Bearelin osastolta 6a80.

Coxir

Coxir on itselle tuntemattoman merkki ja pääsin tutustumaan myös muutamaan tuotteeseen tältä merkiltä. Onnistuin valitsemaan yhden tuotteen, joka on myös messuilla tarjouksessa. Green Tea BHA Clear Toner.
Olen käyttänyt tätä vuorotellen aina Mizonin kasvoveden kanssa. Molemmissa on samoja ainesosia, mutta tässä kasvovedessä on myös etanaseerumia, joka näkyy myös koostumuksessa. Ei ihan samalla tavalla vesimäinen Mizonin kasvoveteen verrattuna. Auttaa myös samalla tavalla epäpuhtauksista kärsivää ihoa ja lisäksi tämä sopii hyvin ikääntyvälle iholle. Etanaseerumihan ennaltaehkäisee niitä iholle syntyviä juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Vaikea valita kahdesta erinomaisesta kasvovedestä se parempi, sillä molemmat sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Tämä on ehkä vielä hoitavampi, kun Mizonin kasvovesi, koska antaa myös kyytiä kuolleelle ihosolukolle. Käy tutustumassa messuilla tähän! Tarjous hinta on 12€ (norm. 17,90€).


Coxirin toinen messutarjouksessa oleva tuote on Green Tea pH Clear Cleanser, jota ei itsellä nyt testissä ollutkaan, mutta josta voit lukea täältä.

Testissä minulla oli Coxirilta mm. Black Snail seerumi, joka muuten on tällä hetkellä yksi kolmesta seerumista jotka ovat testissä minulla. Tästä tulee myöhemmin lisää blogiin, kun teen seerumeista erillisen postauksen.

Coxir Black Snail Collagen Cream on todella mielenkiintoinen tuttavuus. Koostumus on erikoinen, hieman jopa limainen ja kasvovoide "venyy" ja muuttuu "verkkomaiseksi", kun sitä tunnustelee sormien välissä. Iholle se kuitenkin imeytyy hyvin ja tätä tuotetta ei tarvitse paljon laittaa, muuten lopputulos voi olla se ettei iho ota sitä toivotulla tavalla vastaan ja jää tahmainen olo. Toimii muuten loistavasti myös meikin alla.
Kasvovoide lukitsee ihoon sen oman kosteuden.
Poskien punoitus on vähentynyt tämän tuotteen myötä. Tutustu täältä tuotteeseen.

Yksi tuote josta vielä tässä lopussa mainitsen on Tea Tree Pore & Sebum Emulsio. Kevyempi versio kasvovoiteesta, joka toimii paremmin itsellä illalla. Tuotetta toki voi käyttää aamuin ja illoin, mutta huomasin että päivän menoissa tämä on minun iholle aivan liian kevyt. Emulsio sisältää myös teepuuta, jolla oli vaikutuksena se epäpuhtaan ihon rauhoittaminen ja se poistaa epäpuhtauksia iholta. Lisäksi tuotteessa on itselle täysin vieras ainesosa, nimittäin rohtosammakkoputki, joka on tunnetumpi aasialaisessa ihonhoidossa. Tämä auttaa siihen kasvojen punoitukseenkin. Tuotelinja on muuten tehty epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa ajatellen. Tutustu täältä tuotteeseen.

Bearel on I love me messuilla 18.10.-20.10.2019! Käy tutustumassa messutarjontaan heidän pisteellään. Messulippujen arvonta päättyy huomenna Instagram profiilissani. Arvonta käynnissä tässä kuvassa.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p