Siirry pääsisältöön

Musiikin voima

Sudion Fem kuulokkeet vie musiikin kuuntelun uudelle tasolle!

Yhteistyössä Sudion kanssa.

Näinä aikoina musiikki on entistä tärkeämmässä osassa. Kuuntelin kyllä ihan normaaleissa oloissakin paljon musiikkia, mutta nyt sen tärkeys korostuu entistä enemmän. Itselle se antaa väylän paeta kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Samalla tavalla, kun kirjakin. Moni on myös löytänyt äänikirjat näinä aikoina, kun kotona vietetään aikaa paljon. Oikeanlaiset kuulokkeet ovat molempien kuuntelemiseen tärkeä osa elämystä. Äänentoisto ja se miten ympärillä olevat ylimääräiset äänet saa blokattua pois. Tällä kertaa Sudion kuulokkeiden valikoimasta pääsin testailemaan innovatiivisia Fem- kuulokkeita. 


Sudio Fem

Sudion kuulokkeet ovat itselle tuttuja ja olen tutustunut aiemmin mm. Regent kuulokkeisiin.  Fem kuulokkeet ovat kuitenkin täysin erilaiset mitä Regentit. Jo malliltaankin. Fem kuulokkeet ovat pienet nappikuulokket ilman ylimääräisiä johtoja, jotka ovat aina solmussa taskun pohjalla tai laukussa. Huomasin heti käyttöön ottaessa, että nämä kuulokkeet jättää ulkopuolelle kaiken ylimääräisen äänen mitä kotona saattaa olla (tai kantautua naapurista, valitettavasti 😂).  Ihanaa. Kuulokkeissa onkin neljä ympäristömelua vaimentavaa mikrofonia. Ja sen tosiaan huomasi jo ensimmäisellä testaus kerralla. Tämän havainnon teki myös mies joka totesi, että hän huomasi kyllä et kuule mitä ympärillä tapahtuu. 

Lisäksi merkittävin parannus mm. Nivåihin on se, että Fem kuulokkeissa musiikki kuuluu selkeämmin ja kirkkaammin. Basso on huomattavasti parempi myös. Loistavia parannuksia. Kuulokkeet istuu myös hyvin korviin ja ei tarvitse pelätä, että tippuvat. Mukana tulee lisäksi kuulokkeisiin sopivia pehmusteita joilla saa säädettyä miten kuulokkeet istuu sinne omaan korvaan. Erilaisia korvia on yhtä paljon, kuin erilaisia ihmisiä. 

Miten kauan näillä kuulokkeilla sitten voi kuunnella musiikkia tai niitä äänikirjoja? Kokonaisuudessaan toistoaika on 20 tuntia. Ja yhdellä latauksella 6 tuntia.  Se on paljon. Lisäksi lataus on helppoa ja vaivatonta. Kuulokkeet ladataan mukana tulevassa USB-C latauskotelossa. Kuulokkeet on myös helpompi yhdistää puhelimeen, kun aiemmat kuulokkeet. Kuulokkeissa on yksittäinen automaattinen parituminen. Bluetooth päälle ja valikosta valitset Sudio Fem. Kuulokkeet on yhdistetty. 

Kuulokkeet sopii myös erinomaisesti lenkille käytettäviksi. Kestävät hikeä, roiskeita ja vesisadetta. 

Fem kuulokkeet nostaa kyllä musiikin kuuntelemisen tason halutulle tasolle ja arvostan itse sitä, että näihin kuulokkeisiin on panostettu ja parannettu muutamia puutteita minkä perään olen aiemmilla kerroilla huudellut. Selkeä ääni ja basso. Ulkonäkö näissä on ihanan yksinkertainen ja ei ole kikkailtu minkään ylimääräisen kanssa. Mukana tulee myös kassi jossa kuulokkeita voi kuljettaa mukana kätevästi. 
Lisäksi värivaihtoehtoja on neljässä variaatioissa. Vaaleanpunainen, klassinen sininen, musta ja valkoinen. 


Sudion valikoimasta löytyy erilaisille kuulokkeiden käyttäjille omansa. Tästä pääset tutustumaan valikoimaan. Bongasin valikoiman uutuudet jo verkkokaupasta. Ett- kuulokkeet vaikuttavat mielenkiintoisilta! Valikoimassa on myös kaiutin. Tämä onkin ihan uusi juttu! Odottelen mielenkiinnolla mitä kaikkea tämä vuosi tuo Sudion valikoimaan. 

Jos etsit uusia kuulokkeita tai vaikka kaiutinta, niin käypäs katsomassa Sudion valikoimaa. Alekoodilla mervi saat -15% alennusta tilauksesta ja lisäksi jokaisen tilauksen yhteydessä saat kuulokkeille kantopussukan. 


Onko sinulla kokemusta Sudion kuulokkeista tai vaikkapa tuosta uudesta Sudion kaiuttimesta? Kuunteletko nyt enemmän musiikkia tai äänikirjoja, kun normaaleissa oloissa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p