Siirry pääsisältöön

Tasapainoinen iho

Bernard Cassieren sitruuna-minttu tuotelinja sopii erinomaisesti sekaiholle!

Sain testiin kuukausi sitten Bernard Cassieren tuotteita. Tuotteita myy  kauneushoitolat ympäri Suomen ja heidän valikoimissaan on erilaisille ihotyypeille omat tuotelinjansa. Itsellä on sekaiho, joka nyt näinä aikoina on kärsinyt epäpuhtauksista stressin ja myös huonon ruokavalion takia. Sen vuoksi onkin ollut tärkeää löytää oikeanlaiset tuotteet epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon hoitoon.

Sitruuna-minttu hoitolinja tasapainottaa liiallista talineritystä
 
Kevyt mattavoide
sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Nyt, kun kotoa ei liiku mihinkään, niin tämä voide on ollut itsellä enemmän käytössä, kun sävyttävä päivävoide tästä samaisesta linjasta. Vaikka iho onkin ollut taipuvainen epäpuhtauksille, niin tarvitsee se myös kosteutusta. Tuote on riittoisa ja pieni määrä voidetta riittää. Testasin mattavoidetta myös meikin alla ja toimi myös siihen tarkoitukseen. Tosin mielummin meikin kanssa käytän edellä mainittua sävyttävää päivävoidetta.  Mattavoide on auttanut itsellä näin reilun kuukauden käyttökokemuksella iholla olevaan tulehdustilaan ja vähentänyt liiallista talineritystä. Toki ongelma ei kokonaan poistu jos stressaa ja syö huonosti. Voide on varmasti tänä kesänä ahkerassa käytössä, koska hellepäivinä iho varmasti kaipaa tasapainoittavaa tuotetta.


Sävyttävä päivävoide häivyttää iholta kevyesti mm. iholla olevia "virheitä". Itsellä näihin virheisiin lukeutuu mm. aikuisiällä kärsityn vesirokon arvet ja murrosiässä ollut akne, joka jätti jälkensä ihoon. Itsellä on myös värivirheitä iholla ja kyseinen tuote mukautuu ihoon tehden siitä kivan tasaisen värisen sekä mattaisen. Päivän tohinoissa voide kestää yllättävän hyvin, mutta jos hikoilee enemmän niin iho kyllä alkaa paikka paikoin kiiltää. Olen käyttänyt tätä voidetta sitruuna-minttulinjan seerumin kanssa, jolloin iho ei ala niin nopeasti kiiltämään päivän mittaan. Tykkään myös siitä, että kyseinen voide hillitsee epäpuhtauksien syntymistä iholla. Tosi pehmeän tunteen jättää ja noussut kyllä omaksi suosikiksi. Meikkivoiteen sijaan mielummin käytän tätä!

Tasapainottava mattaseerumi on ollut itsellä ahkerassa käytössä. Todella kevyen oloinen koostumus ja tykkään, kun jättää iholle myös kahden edellä mainitun tavoin mattaisen pinnan. Tuotteessa olevat antibakteeriset aktiiviaineet neutralisoi ihossa olevaa pH-arvoa ja tuhoo myös bakteereille mieluisaa kasvuympäristöä. Tämäkin tuote on todella riittoisa. Kevyt sitruunainen tuoksu. Olen käyttänyt tuotetta kevyen mattavoiteen ja sävyttävät päivävoiteen kanssa. Suosittelenkin, että seerumin kaveriksi hankkii toisen näistä tai molemmat. Hoitavat ihoa yhdessä!

Boostia iholle!

Haluan myös mainita muutaman muun tuotteen Bernard Cassieren valikoimasta. Näistä yksi on voiteen sekaan sekoitettava tai sellaisenaan käytettäväksi tarkoitettu Bambun kyyneleet-booster joka antaa iholle sen kaipaamaa kosteutusta. Olen maininnut monta kertaa, että vaikka iho on itsellä epäpuhtauksiin taipuvainen sekaiho, niin itsellä ongelmana on rutikuivat poskipäät. Kiristää ja iho hilseilee pahimmillaan. Välillä ongelmaan ei tunnu auttavan mikään. Siksi halusin testata mihin tämä tuote pystyy. Itsellä on ongelmana ollut, että poskipäät näyttää kamalalta kun meikkaa. Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt enemmän sellaiseenaan ainoastaan poskipäille (ja muuten kuiville korvanlehdille). Tehokosteuttava bambu-uute ja hyaluronihappo ravitsevat ihoa yhdessä kosteuspommi aloeveran kanssa. Alkuun en huomannut merkittävää eroa ihossa ja oikeastaan parin viikon "kuurina" alkoi vasta näkymään tuloksia. Poskipäiden iho ei enää tunnu niin kiristävältä ja iho ei enää hilseile. Boostereista löytyy myös kaksi muuta versiota. Öljypohjainen aloeveran helmet- ja uudistava booster. Näistä itsellä ei ole kokemusta, mutta suosittelen kysymään enemmän lähimmästä kauneushoitolasta (linkki postauksen alussa näihin). 

Kesäisiä ja herkullisia mango & cupuacu tuotteita vartalonhoitolinjasta

Ihanat miedosti tuoksuvat vartalonhoitolinjan tuotteet hellii ihoa ja mieltä. Itse kuorin säännöllisesti ihon. Varsinkin saunapäivinä kuorin koko vartalon. Trooppinen mangon tuoksu vie mukanaan Etelä-Amerikan sademetsien ja pääset sinne omasta kylppäristä käsin! Kuorinta sisältää karitepuun pähkinäjauhetta ja sokerikiteitä, jotka kuorivat hellästi ihoa, mutta poistaa kuitenkin tehokkaasti iholta kuollutta ihosolukkoa. Tuotetta pyöritetään ensin kuivalle iholle. Tämän jälkeen kostutetaan kädet vedellä. Tuote reagoi ja muuttuu maitomaiseksi ja sokerikiteet sulavat iholle. Jättää iholle kivan miedon mangoisen tuoksun ja kosteutetun tunteen. 

Vartaloöljy tästä samasta linjasta sopii myös hierontaan. Ja tätä suosittelen muuten saunaan! Jumissa olevat hartiat aukesi ja jäi kiva tuoksu saunaan. Tosin suosittelen tämän jälkeen myös pesemään saunan, koska öljy muuttuu veden kanssa liukkaaksi. Olen kuitenkin käyttänyt tuotetta enemmän vartaloöljyn tapaan eli kosteuttamaan ihoa. Tämän annostelussa on oltava varovainen, koska liika öljy ei imeydy kunnolla ihoon. Oikealla määrällä ilmeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Eikä ole tahmainen. Riittoisa ja varma kesätuote! 

Bernard Cassieren tuotteet olivat itselle ihan uusi tuttavuus ja suosikkeja löytyi. Sitruuna-minttulinjan tuotteet erityisesti nousi näistä omiksi suosikeiksi. Enemmän tietoa Bernard Cassieren tuotteista voit kysellä omasta kauneushoitolasta ja omaan ihoon sopivat tuotteet osaa suositella ammattitaitoinen henkilökunta. 

Oletko sinä testannut Bernard Cassieren tuotteita?



Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Kevätmessut 2022

Kevät keikkuen tulevi, mutta Kevätmessut tulee huhtikuussa Messukeskukseen Somevaikuttajapassi saatu messuille  Siitä on vierähtänyt aikaa, kun olen kaivanut tietokoneen kaapista ja kirjoittanut blogia. Joulukuu vaihtuu uudeksi vuodeksi ja talvi kevääksi. Oli jonkilainen kirjoitus jumi päällä ja en saanut mitään järjellistä postatausta aikaiseksi. Jospa tämä aurinkoinen kevätpäivä karistelisi talven rippeet hartioilta ja veisi jumit mukanaan.  Ensi viikolla päästään pitkästä aikaa messuilemaan! En ole käynyt messuilla sitten 2019 syksyn (jos en nyt ihan väärin muista). Messuilla on aina erityinen iloinen tunnelma ja nähtävää sekä koettavaa riittää useammaksikin päiväksi. Toki riippuu onko mielenkiintoisia näytteileasettajia ja puheenvuoroja tulossa. Kevätmessut 2022 tulevat ensi viikolla 7.4.-10.4.2022 Messukeskukseen ja ainakin minä olen täällä innoissani lähdössä inspiroitumaan messuille. Tuletko sinä?  Mitä nähtävää ja koettavaa messuilla on?  Sisustaminen  Itse haen inspiraatiota p