Siirry pääsisältöön

Joulukalenterit 2021

Probiootteja kasvojen puhdistukseen ja harmonisia tuoksuja

Itsenäisyyspäivä oli ja meni. Nyt onkin aika kääntää katseet joulun tohinoihin. Enää ei ole kun 16 päivää jouluun! Aika menee siis lentäen. Täällä on jouluvalmistelut olleet hyvällä mallilla jo tovin, joten ei mitään stressiä. Kalentereiden availu jatkuu sinne aattoon asti! 

LUUKKU 7

Naturelle 

Hynt Beauty Aria Pure Lipstick Peonies Please

Nyt voi sanoa, että Naturellen kalenterista tuli mielenkiintoinen tuote! Ja miten HIENO keksintö on huulipunan pakkaukseen laittaa mini peili ja huulivoide. En itse olisi edes tajunnut tätä, jos en olisi lukenut mukana tulevasta lappusesta, että huulipunassa on myös huulivoide, joka sopii huulipunan alle kosteuttamaan huulia. Tämä puna tulee sujahtamaan käsilaukkuun! Sävykin on ihana punainen. Ei kuitenkaan samanlainen joulunpunainen sävy, kun Yves Rocherin kalenterista tulleessa punassa. Pigmenttinen ja kestävä huulipuna. Tuote täysikokoinen ja hintaa tällä huulipunalla on Naturellen verkkokaupassa 30€.

Goodiebox

Seoulkleen Probitics Balance Cleanser

Nyt ollaan uuden brändin äärellä. En ole tästä kuullut aiemmin ja täytyi heti aamulla kaivaa Google esiin ja Googlettaa mistä on kyse. Kyse on siis korealaisesta kosmetiikasta. Aika vähän tästä tuotteeesta löytyy tietoa, mutta sen mitä löysin, niin putsari auttaa mm. hillitsemään aknea. Mielenkiintoista ja korealainen kosmetiikka tottakai kiinnostaa itseä edelleen. Pitäneen testata tänään illalla tämä tuote ja katsoa mitä mieltä olen. Hinnaksi tälle löysin noin 22€. Tuote tuli kalenterissa täysikokoisena 100ml koossa. 


Glossybox

Mudmasky Mineral- Infused Double Cleansing Mask 3in1 Formula

Mudmaskyn tuotteet ovat hyvin tuttuja olleet itselle vuosia ja olen käyttänyt paljon tämän brändin ihonhoitoon painottuvia tuotteita. Osa on ollut toimiva ja osa taas ei. Positiivista on, että nyt tuli kalenterista sellainen tuote jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Naami puhdistaa kasvot ja palauttaa iholle pH tasapainon, vähentää punoitusta ja auttaa ehkäisemään aknea sekä myös vähentää epäpuhtauksien muodostumista. Tuotteella on myös syväpuhdistava vaikutus. Naamiossa on vaikuttavina ainesosana Marokon laava savea, joka hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa sekä pienentää laajentuneita ihohuokosia. Auttaa pitämään myös ihon kimmoisana. 

Vaikutusaika on sama, kun peset hampaita. Purkissa olevassa ohjeessa onkin, että voit antaa vaikuttaa naamion sillä välin, kun peset hampaasi. Eli kaksi puhdistusta yhdellä iskulla. Tuote ei siis ole tarkoitettu meikin putsaukseen, vaan meikkituotteet on poistettava ennen naamion laittoa. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista tähän mennessä tulleista tuotteista. Ja vaatineen pidemmän aikavälin testauksen, että tuloksia näkyy. Tuote oli kalenterissa täysikokoinen 75ml. 49€ Mudmaskyn sivuilla tällä. 


Kiehl`s

Clearly Corrrective Dark Spot Solution

4ml koossa tullut pigmenttimuutoksia iholla vaalentava seerumi, joka myös tasoittaa ihon pintaa. Tuotteessa oleva Activated C-ainesosa vaikuttaa nopeasti syvällä oleviin pigmentti muutoksiin. Seerumissa on myös koivu-uutetta sekä pionin uutetta, jotka yhdessä auttavat häivyttämään ihon värivirheitä ja tekevät näin ollen myös ihosta tasaisemman sävyisen sekä terveemmän näköisen. 

Minullahan on poskessa ollut aina joku pigmenttimuutos. En tiedä oikeastaan onko se syntymämerkki vai onko se joku muutos joka on vaan jossain vaiheessa siihen ilmestynyt. Pitäisi oikeastaan katsoa vanhoja valokuvia, jos niistä selviäisi milloin tuo muutos on tullut ihoon. Itse unohdan sen täysin välillä. Joku saattaa huomauttaa siitä silloin tällöin. En tiedä auttaisiko tämä tuote vaalentamaan tuota merkkiä/ muutosta iholla, mutta eihän se ota tai anna jos en kokeile. Seerumia myydään 30ml pakkauksessa ja sen hinta on liikkeestä riippuen noin  45€.

Sothys

Lemon and Petitgrain Hand Cream

10ml koossa kalenterista tuli siis käsivoide. Olen tätä käyttänyt aiemminkin ja tykkään! Kädet kuivuvat näin talvella tosi paljon ja meillä asuu yksi jolla on atooppinen iho, joten otan aina kaikki käsirasvat ilolla vastaan. Itsekin käytän joka päivä talvella käsivoidetta. Imeytyy hyvin, kevyt koostumus ja jättää iholle alkuun sellaisen kalvomaisen tunteen, mutta hetken kuluttua tuntuu tosi pehmeältä kädet. Tämän tuotteen täysikokoinen pakkaus on 30ml ja hintaa 14,90€. Ei ole siis hinnalla pilattu tuote, kun riittoisasta koostumuksesta kyse ja sopii erinomaisesti lahjapakettiin tämä!

Yves Rocher

Suihkugeeli tuli tämän päivän luukusta. Yvesilta tulee aina joulun alla kokoelmia, jotka ovat myynnissä tietyn aikaan. Tämmöisiä vastaavia tuoksuja on suihkutuotteissa ollut aiemminkin ja tämä tuoksuu herkulliselle appelsiinille ja suklaalle. Tykkään! Tuote matkakoossa 50ml kalenterissa. Myydään 400ml koossa ja hintaa tällä on 4,90€. Pakko muuten sanoa, että kaipaan sitä kalenteria Yvesilta jossa oli täysikokoisia tuotteita. En tiedä onko teistä lukijoista kukaan ostanut aiempina vuosina Yvesin kalenteria ja ensimmäisinä kalenteri vuosina kalenteri oli kangaspusseihin pakattuna. Silloin kalenterissa oli myös enemmän täysikokoisia tuotteita. Itsellä tuli lähtökohtaisesti aina kaikki käyttöön, vaikka tuotteet olivat isommassa koossa. Suihkutuotteet varsinkin!

Rituals

Ritual of Namaste Radiance anti- ageing serum

No niin! Ihotuotteita Ritualsilta. Niitä olenkin vähemmän käyttänyt Ritualsilta. Paria tuotetta olen käyttänyt tässä kesän aikana. Kasvovoidetta jossa on UV- suoja toimi kesällä mainiosti ihovoiteena ja sekä aurinkotuotteena. Toki aurinkoa en suosittelisi ottamaan, mutta ulkoillessa toimii. En polttanut kasvoja. 

Kalenterista tuli Ritual of Namaste tuotesarjaan kuuluva anti- ageing seerumi, joka vähentää ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä eli ihon juonteita häivyttää sekä kosteuttaa ihoa ja säilyttää sen hehkun. Ritual of Namaste Glow sarjan tuotteissa on sahraminkukkaa ja pyhää lotusta. Kiva tutustua enemmänkin näihin ihonhoitoon painottuviin tuotteisiin Ritualsilta, koska olen enemmän käyttänyt tämän brändin suihkutuotteita. Tämä alue on itselle uutta. Tuote kalenterissa 10ml matkakokoa ja tätä myydään 30ml koossa, jonka hinnaksi Ritualsin sivuilla ilmoitettu 32,90€.

Bonnemaman

Bonnemaman kalenterista tuli hedelmäinen hillo, jossa on persikkaa ja jasmiinia. Nämä makuyhdistelmät kuulostavat mielenkiintoisilta, mutta hilloja maistaneena voin sanoa, että toimivat hyvin!

Lakrids by Bülow

Tänään päästiin maistelemaan kesäisiä makuja, kun kalenterista tuli mansikka & kerma makuyhdistelmä. Aika kirpeä oli mansikan maku, mutta yhdistyi kivasti lakritsiin ja kerman pehmeyteen!

LUUKKU 8

Naturelle

HENNÉ ORGANICS Luxury Lip Tint Desire

Sävyttävä huulituote jossa on kosteuttavina ja hoitavina ainesosina kookos-, jojoba-, avokado- ja risiiniöljyt. Yhdelle kerroksella saa huuliin vähemmän sävyä, mutta kerrostamalla enemmän huuliin saa intensiivisemmän värin. 

Pakko kyllä hieman kyseenalaistaa. Ehkä kahdestakin syystä. Kaksi huulituotetta peräkkäisistä luukuista? Molemmat sävyttää huulia ja toinen on huulipuna. Toisekseen katsoin Naturellen sivuilta, että tämä tuote olisi poistuva tuote. Eli jos haluaisit lisää käyttämisen jälkeen eli silloin kun tuote loppuu, niin et voi tilata tätä Naturellelta? Ja tulee vähän olo, että onko kalenteriin nyt laitettu sellainen tuote, joka on haluttu varastosta pois? Tuote on kyllä muuten kiva ja antaa tosiaan keveän sävyn huulille. Huulirasvamainen koostumus, joten tämä on hyvä tuote näin talvella. Alkuperäinen hinta tälle tuotteelle on Naturellen sivuilla 23€, mutta nyt kun on laitettu poistuvaksi tuotteeksi on hintaa enää 7€. Hieman jäi tästä luukusta ristiriitaiset tunnelmat. Täysikokoinen tuote, mutta todennäköisesti tätä tuotetta et tule saamaan Naturellelta enää poistomyynnin jälkeen?


Kiehl`s 

Powerful- Strenght Line- Reducing & Dark Circle- Diminishing Vitamin C Eye Serum

Tämän aamun luukusta tuli silmänympärysiholle tarkoitettu voide, joka auttaa vähentämään turvotusta ja sekä helpottaa silmänympärysihon tummuutta. Eli pelastus huonosti nukutun yön jälkeen. Silmänympärysvoiteessa on C-vitamiinia, tripeptidiä ja hyaluronihappoa. 

Tuote tuli minikoossa, mutta vaikuttaa todella riittoisalta eli tämä 3ml tule kestämään pidempäänkin. Hassu tuoksu tuotteessa, mutta imeytyy iholle hyvin. Ei kuitenkaan ole niin hyvä tuote mielestäni, kun avokadoa sisältävä silmänympärysvoide. Täysikokoinen tuote on 15ml ja sen hinta on noin 50€.


Goodiebox

Masque Me Up Hemp Foot Peeling Mask

Tuttu brändi tämäkin Goodiboxista. Kyseessä on siis Cannabis Sativa- öljyä sisältävä jalkojen kuorintanaamio, joka poistaa kuolleet ihosolut tehokkasti. Kuorintasukkia pidetään jaloissa 30 minuuttia ja kuollut ihosolukko alkaa lähtemään jaloista 3-7 päivän päästä. 

Tämmöinen tuote tulikin tarpeeseen. En ole pitkään aikaan näin perusteellisesti kuorinut jalkoja, joten voisi tehdä hyvää. Mielenkiintoista nähdä kuinka tehokkaat nämä on. Olen käyttänyt enemmän Dermosilin vastaavia sukkia. Hinta näille noin 13,30€.


Glossybox

Realher Eye Am Strong Definer Brow Pencil

Tämä tuote on taas tuttu itselle. Todella ohut kulmakynä. Itse en pidä tästä tuotteesta juuri lainkaan. Joko minulle on sattunut eteen viimeksi kuiva tuote, joka ei liukunut kulmalla ollenkaan ja katkesi tai sitten nämä on vaan tämmöisiä. Tämäkin nimittäin vaikuttaa kuivalta ja väriä ei tule juuri lainkaan kynästä. Saa melkein painaa kulmaa vasten ja sitten saakin seuraavaksi pelätä sitä, että kynän pää katkeaa. Sävy tässä olisi kiva, jos tuote olisi kestävämpi. Nyt koen, että tällä ei ole mitään arvoa. Hinta tälle on noin 14€.


Sothys

Hydra3Ha Hydrating Comfort Youth Cream

Kosteuttava, talvi-iholle sopiva kosteusvoide Sothysilta. Tuote kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä antaa sille pehmeämmän tunteen. Kosteusvoide on Sothysin myyydyin tuote ja en ihmettele. Tämä nimittäin on hyvä perusvoide iholle ja riittoisan paksuhkomman koostumuksen omaavana ei ihan heti myöskään lopu. Tuote tuli kalenterissa 15ml matkakoossa. Tuotetta myydään 50ml pakkauksesssa ja tämä on muuten sellainen tuote jonka sujauttaisin pukin konttiin! 79€.

Yves Rocher

Sel d'Azur Eau de Parfum

Luukusta 8 tuli ihanan raikas, sitruksinen tuoksu, joka sujahtaa helposti vaikkapa käsilaukkuun kokonsa puolesta. 4ml matkakoossa oivallinen tuoksu esimerkiksi reissuun. Tuoksussa on raikkaita sitrushedelmiä ja punasetria. Tykkään! Minulla on paljon kukkaistuoksuja tai tummasävytteisiä tuoksuja, joten tämä on tervetullut tuoksu. Toimii hyvin raikkaaseen talveen tai kevääseen tämä! Tuoksu on muuten Yves Rocherilla tällä hetkellä alennuksessa ja hinta 30ml tuotteelle on 21,95€


Rituals

Ritual of Hammam Nourishing Conditioner Argan oil & Shikakai

Hieman jopa miehekkäämpi tuoksu tässä hoitoaineessa, mutta hiuksissa uskon että tuoksu muuttuu kevyemmäksi. Tämähän menee heti illlalla testiin, kun itse olen suoraan sanottuna ollut laiska ja en ole nyt ostanut kuukausiin hoitoainetta. Koitan päästä erillistä shampoo pulloista eroon joita on kertynyt enemmänkin, kun hoitoaine loppuu aina ennen shampoota. Mikä siinäkin oikein on? No joka tapauksessa tämä tuote auttaa selvittämään hiuksia ja kosteuttaa sekä ravitsee niitä. Tuoksussa on muuten rosmariinia! Matkakoossa oleva 50ml tuote kalenterissa. Hoitoainetta myydään 200ml koossa ja hintaa sillä on 10,50€

Bonnemaman

Tämän päivän luukusta tuli marjaisa ja raikas vadelmahillo. Sopii siis hyvin puuroon!

Lakrids by Bülow

Lakritsi joulukalenterista tänään tuli Salt & Caramel maku. Täydellinen balanssi makujen suhteen, kun makea kohtaa suolaisen. Tykkään! 


Kalentereita on nyt avattu kahdeksan päivää ja tuotteita on tullut laidasta laitaan. Pettymyksiä mahtuu mukaan myös ja myös ihmetyksen aiheita. Naturellen kalenterissa on toisaalta hyviä tuotteita, mutta paljon kysymysmerkkejä leijuu ilmassa kalenterin suhteen. Tämä on kuitenkin heidän ensimmäinen joulukalenterinsa, joten tottakai voi olla kompastuskiviäkin tämän suhteen. Pääpiirteittäin kuitenkin hyviä tuotteita. Ja vielä on luukkuja jäljellä. Seuraavan kerran postausta kalentereista tiedossa 10.12.






Kommentit

  1. Iltaa!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Joulukalenterit 2022 Siitä on aikaa, kun olen ollut blogin äärellä. Itseasiassa kuukausia on ehtinyt kulua monta. Kevät vaihtui kesäksi ja nyt ollaan syksyssä. Ja syksy tuo mukanaan myös pienen kutinan joulun odotuksesta ja joulukalentereista. Siksi istunkin monen kuukauden jälkeen koneen äärellä ja teen tätä postausta teille. Teekupista nousee höyry ja kynttilät valaisevat sateisena päivänä hämärää päivää. Oiva aika paneutua vuoden 2022 joulukalentereihin.  Tässä postauksessa listaan vuoden 2022 kosmetiikkajoulukalenterit ja ajattelin myös listata tähän myös muitakin kalentereita, jotka eivät liity kosmetiikkaan. Itselle on tulossa jo pari kalenteria, vaikka alkuun mietin mihin kalentereihin tulen päätymään tänä vuonna. On hullua edes ajatella, että on yli vuosi kulunut siitä, kun olen viimeksi tämän postauksen tehnyt. Päivitän listaa sitä mukaa, kun kalentereita ilmestyy myyntiin tai tiedossa on kalenterin julkaisupäivä.  Rituals Tänä vuonna Ritualsin kalentereita on tullut heidän ve

AEG Comfortlift astianpesukone osa 2

Mielipide ja yhteenveto AEG Comfortlift astianpesukoneesta  Olen nyt kuukauden päivät testannut Smartsonin kautta AEG Comfortlift astianpesukonetta. Youtubeen kuvaillut videoita, kirjoittanut arvosteluja (mm. vertaa.fi ja hintaopas.fi) sekä kirjoittanut myös meidän testaajien omaan blogiin heti alussa tunnelmia koneesta. Mutta mitä ajatuksia kone on tuonut itselläni pidemmällä aikavälillä? AEG Comfortlift-alataso  Alakori on edelleen suosikkini astianpesukoneessa. Pidän kovasti toiminnosta, jossa alakorin saa nostettua samalle tasolle lasikorin kanssa eli sille ergonomiselle tasolle, joka itselläni helpottaa valtavasti korin täyttämistä sekä myös tyhjentämistä. Korin myös mahtuu enemmän astioita, jos vertaa esimerkiksi meidän entistä astianpesukonetta. Tilaa varmasti tuo enemmän se, että aterinkori ei ole alhaalla viemässä tilaa, vaan sille on oma tasonsa ylhäällä. Nostaminen ja laskeminen on kätevää ja joku kauhisteli sitä, että miten paljon jää ruokajäämiä tuon korin mek

Maaliskuun Lookfantastic boksi

The Lookfantastic&Elle Magazine Edit! Tilasin ensimmäisen boksini heinäkuussa 2016. Jostain Instagramin syövereistä tuli kuva kauniista boksista sisältöineen, ja halusin ehdottomasti päästä testaamaan mitä brittiläinen boksi pitää sisällään. "Jos tilaan yhden kokeeksi ja katson millainen se on." No näin ajattelin ja tässä ollaan. Maaliskuussa 2017 ja tämähän minulle jo yhdeksäs boksi. Boksissahan tulee 6 tuotetta sekä sen hetkisen kuun Elle. Täysikokoisia ja testereitä. Paljon on päässyt tutustumaan itselle täysin tuntemattomiin merkkeihin sekä tuotteisiin mitä ei välttämättä osaisi heti ensimmäisenä ostaa omaan meikkilaukkuun. Edellisten boksien sisältöihin pääset tutustumaan Instagram profiilissani ( https://www.instagram.com/mervipartanen/ ). Tämän kuun boksi sisälsi jälleen kerran mielenkiintoisia tuotteita. Katsotaanpas jokaista vähän lähemmin. Ensimmäisenä mukana tulleessa boksin esitteessä (jossa on paljo